Balance Pad, Tasapainotyyny, Useita Värejä, 33cm
Tuotetiedot add

Tasapainotyyny

GorillaSportsin tasapainotyynyllä voit harjoitella tasapainoasi kohdennetusti. Hyvä tasapaino on edellytys turvalliselle liikkuvuudelle arjessa, urheilussa ja kuntoharjoittelussa.

Tämä tasapainotyyny on tehty erityisestä lämpömuovisesta elastomeeristä, jolloin siinä on pysyvä rakenne, se on joustava ja luistamaton. Tämä epävakaa pinta vaatii keholtasi tasapainoa ja eri lihasryhmät myös syvät lihasryhmät saavat harjoitusta. Tyynyn koko on kätevä 47 x 40 x 5,5 cm ( P x L x K ) ja se painaa 0,5kg.

Tasapainotyyny tarjoaa sinulle lukuisia harjoitusvaihtoehtoja. Näihin kuuluu klassikkoja kuten kyyky sekä isometrisiä harjoitteita, kuten lankutuksia. Maton käyttöalue vaihtelee terapeuttisesta harjoittelusta aina urheilulliseen tasapainoharjoitteluun. Esim kiipeilyn, tanssin ja jääkiekon tukevaharjoitteluna tyyny on optimaalinen.

Gorilla Sports tasapainotyyny on täydellinen valinta kotiin

  1. Tasapainotyynyn avulla treenaat tasapaino
  2. Jousta ja liukumaton materiaali
  3. Myös syvät lihasryhmät saavat harjoistusta
  4. Käytä esimerkiski kyykkyjen kanssa

Monipuolinen

Tasapainotyynyn käyttöalue vaihtelee yleisestä ja terapeuttisesta käytöstä tukevaan tasapainoharjoitteluun urheilulajeissa, kuten kiipeilyssä tai lumilautailussa.

Korkea laatu

Tasapainotyynymme on valmistettu pysyvästi joustavasta ja helposti muovautuvasta muovista ja siinä on pehmeä ja teksturoitu pinta.

Harjoittelu

Jooga, pilates ja voimistelu eivät ainoastaan ​​tarjoa rentoutumista ja joustavuutta, vaan parantavat myös yleistä kehon tunnetta.

Ominaisuudet

Mitat
47 x 40 x 5,5 cm ( P x L x K )

Materiaali
Muovi


Paino
0,5 kg

Väri
Useita eri värejä


Max. kuormitus
100 kg

Tuotearvostelut

4 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä2 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kantapäällä tuli "osuma" jälki tyynyyn, mutta hyvä tuote muuten en kiellä etteikö hyvin olisi auttanut minua tasapainoni kanssa

Tyyny muuttaa muotoaan yli 80kg painosta, mutta soveltuu kuitenkin erittäin hyvin tasapainoharjoitteluun.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Balance Pad, Tasapainotyyny, Useita Värejä, 33cm

100852-00030-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
59,95 €
39,95 € Säästä 20,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 39,95 €.
Toimitusaika 5-14pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!