Balance Board, Tasapainolauta, 39,5x8,3cm
Balance Board, Tasapainolauta, 39,5x8,3cm
Balance Board, Tasapainolauta, 39,5x8,3cm
Balance Board, Tasapainolauta, 39,5x8,3cm
Tuotetiedot add

Tasapainolauta

Tasapainolauta on paras tapa parantaa asentoaistiasi, joka on vahvasti yhteydessä tasapainoon. Voit aloittaa helpommilla harjoituksilla, jotka sopivat kaikille ja voit hitaasti haastaa itseäsi hankalampiin harjoituksiin. 

On olemassa muutamia erilaisia tasapainolautatyyppejä. Eroavaisuudet ovat suurimmalta osin koossa ja materiaalissa. Suosittelemme ehdottomasti leveämpää tasapainolautaa, koska sillä voit tehdä monipuolisemmin liikkeitä. Normaalisti tasapainolaudat ovat noin 35cm, mutta Gorilla Sportsin tasapainolauta XXL on 39,5cm!

Tasapainolautoja käytetään useimmiten nilkkavammojen kuntoutuksessa, kuten mm. nilkan nyrjähdyksissä, vaikkakin niitä kannattaisi käyttää myös muihin sääri- ja polvivammoihin. Niitä voidaan myös käyttää ylävartalon vammoihin, erityisesti olkapäihin. Tämä on tärkeää niille henkilöille, jotka ovat tekemisissä heittämisen tai jonkin samantapaisen toiminnan kanssa.

Nämä harjoitteet ovat paras tehdä paljain jaloin ja mieluiten jonkin maton (ei pitkäkarvainen lankamatto!) päällä sen sijaan että olisit suoraa kovaa lattiaa vasten (esim. puulattia). Kovalla lattialla lauta saattaa liukua. Jos olet uusi tämän lajin parissa, varmista, että lähelläsi on seinä tai jokin muu josta yletät ottamaan tukea mikäli menetät tasapainosi.

Tasapainolauta harjoituksia

Seuraavaksi näät Gorilla Sportsin suosittelemat tasapainoharjoitteet tällä laudalla. Ne menevät haastavuusjärjestyksessä helpoimmasta vaikeampaan.

Eteen-taakse

Aseta jalkasi tasaisesti toisiinsa nähden tasapainolaudalle. Seiso hyvässä ryhdissä koko harjoituksen läpi vetämällä lapaluut yhteen, katse suoraan eteenpäin ja supista vatsalihaksesi vetämällä häntäluusi ns. allesi, työnnä lantiotasi ylös ja eteen. Nosta jalkojesi pitkittäinen kaari taivuttamatta varpaitasi ja hitaasti taita lautaa eteenpäin kunnes se melkein koskettaa maata. Seuraavaksi, taita taaksepäin kunnes osut melkein lattiaan. Toista tätä liikerataa 15 sekuntia, sitten lepää 10 sekuntia. Joka päivä tee 10kpl 15 sekunnin settejä, pitäen aina välissä 10 sekunnin tauko.

Sivulta-sivulle

Seiso hyvässä ryhdissä, nosta pitkittäistä jalkakaarta. Liiku laudan kanssa vasemmalle kunnes se melkein koskettaa lattiaa, toista sama toiseen suuntaan. Tee tätä 15 sekunnin ajan ja lepää 10 sekunnin ajan. Toista 10kpl 15 sekunnin settiä niin, että pidät aina välissä 10 sekunnin tauon. Toista päivittäin. Pidä aina hyvä ryhti koko harjoitteen ajan läpi, äläkä anna laudan koskettaa maata.

Pyörivä liike

Seiso hyvässä ryhdissä jalat tasaisesti, mutta leveämmin kuin ensimmäisessä tai toisessa harjoituksessa. Liikuta lautaa eteenpäin, sitten oikealle, taakse, vasemmalle hitaalla rauhallisella liikkeellä, 60 sekunnin ajan. Lepää 20 sekuntia ja toista toiseen suuntaan samat 60 sekuntia. Tee päivittäin 3 settiä kumpaankin suuntaan aina leväten välissä 20 sekuntia. Tee näitä kolmea harjoitetta joka päivä seuraavan kolmen viikon ajan saadaksesi hyvän pohjan.

Polvien koukistus

Kolmen viikon jälkeen voit tehdä kaikkia kolmea harjoitusta polvet koukistettuna ja kädet selän takana. Tee 5kpl 30 sekunnin settiä, leväten välissä aina 20 sekuntia.

Yhdellä jalalla

Seiso hyvässä ryhdissä yhdellä jalalla laudan päällä. Nosta pitkittäistä jalkakaarta taivuttamatta varpaitasi, tasapainota itsesi laudalle ja pidä horisontaalinen asento 7 sekuntia. Tee 5kpl seitsemän sekunnin settejä kummallekin jalalle. Tämän jälkeen toista sama harjoitus vielä viisi kertaa, mutta tällä kertaa sulje silmäsi viimeisen neljän sekunnin ajaksi jokaisessa 7 sekunnin toistossa.

Ominaisuudet

Korkeus
8,3 cm

Materiaali
Muovi


Väri
Musta

Halkaisija
39,5 cm


Max. kuormitus
110 kg

Tuotearvostelut

4.7 /5


Yhteensä 3 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Lauta mikä lauta. Toimii kuten pitääkin ei moitteita.

Toimii niin, kuin pitääkin.

Hyvänkokoinen lauta. Kengillä hyvä pito, sukilla todella liukas. Laudan alle tarvitsee tyynyn, jotta lattia ei kärsi.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Balance Board, Tasapainolauta, 39,5x8,3cm

100578-00049-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
39,95 €
24,95 € Säästä 15,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 24,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-3 arkipäivää Saatavilla pikatoimituksena: 1 kpl. Tilatessasi isomman erän, on Toimitusaika 5-14pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!