50mm Olympia levytangot50mm Olympia levytangot nyt edullisesti meiltä! Useita tanko vaihtoehtoja ja valmiita olympia levytankosarjoja 50mm kiinnityksellä. Tarjoukset ovat voimassa vain hetken, joten tilaa olympia tanko nyt!

22 tuotetta
Näytetään 1-22 yht. 22 tuotteesta

50mm Olympia levytangot

Gorillasports valikoimasta löytyvät myös standardikokoiset Olympia 50mm levypainot ja levytangot sekä lukot, jotka
sopivat niin koti- kuin ammattilaiskäyttöön saleille. Tankomalleina on suora 220cm pitkä levytanko, 120cm pitkä
EZ-tanko sekä 50mm käsipainotangot. Kaikkiin tankoihin tulee mukaan helppokäyttöiset jousilukot, mutta saatavilla on myös
kiristettäviä lukkomalleja.

50mm levypainot ovat saatavilla kaikissa peruskoissa 1,25 kilosta alkaen aina 25 kiloiseen saakka. Levypainot on värikoodattu
yleisesti käytetyillä väreillä - keltainen 15kg, sininen 20kg jne. Kaikki Gorillasports 50mm levypainot ovat mallia Tri Grip -kolme otekahvaa tekevät painojen liikuttelusta helppoa.

50mm levytanko

 

50mm Olympia levytankojen edut

Kestävyys

Olympiatangot on tehty kestämään suuria painoja, eivätkä ne väänny isostakaan kuormasta. Tanko saattaa taipua noston aikana, joka on normaalia. Se kuitenkin palautuu suoraksi kun tangon laskee alas.

Vakaus

50mm levytangot ovat painavia ja pitkiä, jolloin ne eivät kaadu helposti vaikka niihin lisätään painoja. Voit helposti lisätä yhdelle puolelle 20 kilon levyn ilman, että tanko kaatuu telineessä.

Ei kitkaa

Olympia levytangoissa on laakeroidut päät, joten painot pyörivät tangossa vaikka ne laitetaan lukoilla kiinni. Tämä on tärkeä ominaisuus esimerkiksi tempausta tai rinnallevetoa tehtäessä, ettei painojen aiheuttama kitka tuota ongelmia liikkeessä.

Telinesopivuus

Useimmat kyykkyhäkit ja painonnostopenkit on tehty sopimaan 213cm pitkille levytangoille. Olympia levytankoja voi käyttää siis missä tahansa telineissä, niin leveissä kuin kapeissakin.