Trap Bar Tanko / Maastavetotanko Jousilukoilla Ø 50mm, 25kg Kromi
Trap Bar Tanko / Maastavetotanko Jousilukoilla Ø 50mm, 25kg Kromi
Trap Bar Tanko / Maastavetotanko Jousilukoilla Ø 50mm, 25kg Kromi
Trap Bar Tanko / Maastavetotanko Jousilukoilla Ø 50mm, 25kg Kromi
Trap Bar Tanko / Maastavetotanko Jousilukoilla Ø 50mm, 25kg Kromi
Trap Bar Tanko / Maastavetotanko Jousilukoilla Ø 50mm, 25kg Kromi
Trap Bar Tanko / Maastavetotanko Jousilukoilla Ø 50mm, 25kg Kromi
Trap Bar Tanko / Maastavetotanko Jousilukoilla Ø 50mm, 25kg Kromi
Tuotetiedot add

Tuotekuvaus

Trap-bar tanko on ergonominen kuntoiluväline. Se tarjoaa mahdollisuuden treenata maastavetoja niin, että tekniikka on varmasti oikea ja turvallinen. Monet Personal Trainerit käyttävät sitä osittain opettaakseen asiakkaille oikeaa tekniikkaa. Voit myös käyttää Trap Bar tankoa kotona jos haluat. Tanko itsessään painaa 25 kiloa ja se pitää laskea myös mukaan sopivia painoja valittaessa. Tangon mukana ei tule painolevyjä, mutta voit ostaa niitä meiltä myös erikseen. Tankoon sopivat painolevyt ovat keskireiän halkaisijaltaan 50 mm. Tankoa käytetään usein yksin eikä yhdistettynä toisiin kuntoiluvälineisiin. Mahdollista on myös tehdä penkkipunnerruksia tämän avulla. Painonostopenkki on tässä avuksi. Kun treenaat, varmista että painolevyt ovat kiinnitetty kunnolla ja että lukot ovat kiinni hyvin ja tiukasti. Trappitankoa voidaan käyttää kolmella erilaisella otteella.

Treenaaminen trap-bar tangolla

Jos haluat aloittaa harjoittelemaan maastavetoja, tämä tanko on sinulle loistava valinta. Suunnittelun ja helpon käytön vuoksi saat opetettua itsellesi pian oikean tekniikan. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden vaihtaa suoraan tankoon, jos siltä tuntuu.
On olemassa useita harjoitteita, joita voit tehdä tämän tangon kanssa. Maastavetojen ja farmarikävelyn lisäksi voit tehdä esim. kyykkyjä, pystypunnerruksia ja soutuliikkeitä ylöspäin. Voi olla, että alussa liikerata tuntuu liian pieneltä, mutta älä luovuta. Aloita rauhallisesti.

Mahtava lisä erityisesti kotisalille

  1. Mahdollistaa useat eri harjoitteet
  2. Täydellinen tanko maastavetojen oikean tekniikan harjoitteluun
  3. Suuri maksimikuormitus

Muunnelmat

Olympiatangon pään halkaisija on 50 mm ja siihen sopii painolevyt joiden reiän halkaisija on 50/51 mm. Olympia levytangoissa on laakeroidut päät ja karhennetut otekohdat.

Mallista riippuen tanko on valmistettu korkealaatuisesta kromatusta teräksestä keraamisella pinnoitteella tai ilman.

Harjoittelu

Tangolla ei ole rajoja yksilölliselle voimaharjoittelulle. Henkilökohtaisten mieltymysten mukaan vakaa tanko voidaan varustaa painolevyillä.

Koko keho hyötyy säännöllisestä harjoittelusta tangon kanssa. Ylävartalon lihaksia voidaan vahvistaa kuten myös jalkoja ja pakaroita.

Lukitus

Tanko on päädystä sileä, joka hyväksyy pikalukitussoljet tai jousisoljet. Ne takaavat nopean vaihdon ja tukevan pidon.

Ominaisuudet

Paino
25 kg

Lukkotyyppi
Jousilukko


Yhteensopivat levypainot
50mm

Tilaa levypainoille
25 cm / puoli


Pidikkeiden etäisyys
62 cm

Max. kuormitus
270 kg


Tuotearvostelut

4.5 /5


Yhteensä 20 tuotearvostelua

5 tähteä14 kpl

4 tähteä4 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä1 kpl

Toimiva laite, laakerointi olis ollu plussaa.

Hyvä tanko ja turvallinen selälle.

Hyvä tanko ja turvallinen selälle.

Vaikee arvostella, kun ei ole tuote tullut perille. Olen jo yli kuukauden odottanut.

Aivan täydellinen värkki maven harjoitteluun.

5/5

Hyvä tuote, toimitus oli nopea.

Mitä muuta voisi toivoa ja vielä edullisesti!

Ollut käytössä nyt monta kuukautta. Hyvä ja jämäkkä so far, ei valittamista. Hex-kyykky on mukava liike kotona tehtäväksi niin ei tarvitse tilaa vieviä räkkejä, peruspetteri voi jopa takakyykyn korvata kokonaan tällä.

Erittäin hyvä tuote, huippulaatua!

Suosittelen Gorilla Sportsia, hyviä tuotteita halpaan hintaan!

Hyvä laatuinen, siisti. Tuo useampaan liikkeeseen variaatiomahdollisuuksia. Melko painava jo itsessään joten ei tarvitse ladata lisäkiekkoja niin paljoa kevyempiin liikkeisiin

Hyvä ostos ja hyvät karhennukset.

Hyvä ostos. On todella jämäkän oloinen.

Hyvä ostos, varsinkin jos on selkävaivoja ja tekee maastavetoja. Aika terävä karhennus, mutta sopiikin olla tällaisessa pelissä ettei ote lipsu. Pitää hieman meteliä vaikka ei ole laakeroitu.

Heti kun paketti saapui pihaan ja ensimmäisen kerran nappasin siitä kiinni, oli selvää ettei kyseessä olekaan mikään pilipalitanko. Järeä on ja täyttä tavaraa, painaa tosiaankin n. 25kg. Muutaman vuoden olen tällaista hinkunut, nyt piti tilata kun hinta kaikkine postikuluineenkin oli enemmän kuin kohdallaan. Ja kannattaa käyttää muuhunkin kuin pelkkiin maastavetoihin!

Trap Bar tanko taikka Hexabar tanko on erinomainen tanko helpottamaan maastavetoja selkä vaivaiselle. Tangolla saa painopisteen kohdilleen ja se ei raahaa sääriä verille. Voi helposti opetella kyykyjenkin tekemistä kun painot ovat alhaalla. Asialliset karhennukset ja kaksi aloituskorkeutta. Pyörivät levypainopäät ovat mitä kaipaisi mutta sellaiset taas nostaisivat hintaa. Erinomainen hinta- ja laatusuhde. Suosittelen kaikille tanko antaa vaihtelua normaaleihin maastavetoihin ja myöskin kulmasoutuun.

Hintansa arvoinen tuote. Ok karhennukset ja nopea toimitus. Voi suositella.

Pakkohankinta jos haluaa vaihtelua maveen. Hinta ja laatu kohdillaan. Voi käyttää tarvittaessa myös liikkeisiin.

Ihan ok tanko. Karhennukset on hyvät, ei liian terävä mutta ei myöskään ihan pyöreä. Paino oli 25kg aika tarkasti. Ainoat miinukset tulevat lyhyydestä ja että ei ole laakerointia. Toimiva tanko ja hintansa arvoinen.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Trap Bar Tanko / Maastavetotanko Jousilukoilla Ø 50mm, 25kg Kromi

100460-00004-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
334,95 €
249,95 € Säästä 85,00 €

Alkaen 11.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 249,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!