Women's Health Balance Trainer, Puolipallo Kahvoilla, 60cm
Women's Health Balance Trainer, Puolipallo Kahvoilla, 60cm
Tuotetiedot add

Käytä puolipalloa parantaaksesi voimaa, notkeutta, tasapainoa ja paljon muuta

Mikään kotikuntosali ei ole täydellinen ilman tätä palloa. Tämä kupolin mallinen joustava treeniväline mahdollistaa perinteisten treenien varioimisen sekä muuttamisen intensiivisemmiksi. Kestävä, höyhenenkevyt ja helposti siirreltävä pallo on helppo väline, joka on yksinkertaista sisällyttää lähes mihin tahansa treeniohjelmaan.

Mikä on puolipallo?

Jotkut kutsuvat sitä myös nimellä Bosu-pallo. Se näyttää tavalliselta jumppapallolta, joka on halkaistu keskeltä. Toinen puoli välineestä on kupolin mallinen joustava pallonpuolikas, kun taas toinen puoli on tasainen. Pallot ovat erittäin kestäviä, jonka vuoksi voit käyttää sitä kummin päin tahansa turvallisesti osana tehokasta treeniohjelmaasi.

Mitä voit tehdä puolipallon kanssa?

Voit nostaa pallon avulla vaikeusastetta oikeastaan missä tahansa harjoitteessa. Kun käytät palloa kupolipuoli alaspäin, se voi toimia steppilautana tai jumppapallona. Koska siinä on tasainen pinta, voit seistä sen päällä kaatumatta. Seisoessasi pallon päällä sinun tulisi käyttää sisempiä alavartalon lihaksia pysyäksesi tasapainossa. Istu tai makaa kupolin päällä lisätäksesi vastusta vatsalihasharjoitteisiin, tai käytä sitä vaihtoehtona perinteiselle painopenkille. Käännä pallosi toisin päin, jolloin sinulla on tasainen alusta tehdäksesi punnerruksia, rutistuksia, tasapainoharjoitteita ja paljon muuta. Kumpikin puoli parantaa tasapainoa, kun joudut näkemään enemmän vaivaa tasapainon hakemiseen, joka myöskin parantaa treenaamisesi tehoa.

Mikä on minulle paras Bosu-pallo treeni?

Saadaksesi parhaat hyödyt pallostasi, sinun tulee määrittää omat päämääräsi ja tarpeesi. Monet kehonpainolla tehtävät harjoitteet on helppo kopioida pallolla tehtäväksi, joten treeniohjelmasi uudistamien voi helpoimmillaan tarkoittaa vain sitä, että asetat pallosi lattialle ja alat tekemään. Jos sinulla ei ole sopivaa ohjelmaa pallolle, katsele netistä vaihtoehtoja tai kysy personal trainerilta lisävinkkejä.

Puolipallo on hyvä lisä kotikuntosalillesi

  1. Tasapaino- ja koordinaatioharjoituksiin sekä keskivartalon syvien lihasten harjoittamiseen
  2. Kun harjoitteet alkavat tuntua liian helpoilta - käännä pallopuoli alaspäin ja haaste kasvaa!
  3. Kuntoutukseen, tasapainon ja koordinaation kehittämiseen, venyttelyyn, staattiseen harjoitteluun tai lihaskuntoon.
  4. Mukaan kuuluu pumppu, kahvat ja narut sekä itse pallo
  5. Kahvat/narun saa irroitettua helposti pallosta pikalukkojen avulla

Ominaisuudet

Mitat
Ø 60 x 25 cm

Materiaali
PVC, ABS


Paino
5,5 kg

Väri
Harmaa


Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Women's Health Balance Trainer, Puolipallo Kahvoilla, 60cm

LD-4310
TARJOUS
TÄNÄÄN!
259,95 €
134,95 € Säästä 125,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 134,95 €.
Loppu varastosta Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus

phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!