Rekkitanko 5in1
Rekkitanko 5in1
Rekkitanko 5in1
Rekkitanko 5in1
Rekkitanko 5in1
Rekkitanko 5in1
Rekkitanko 5in1
Rekkitanko 5in1
Tuotetiedot add

Monitoiminen leuanvetotanko sopii loistavasti mihin tahansa oviaukkoon. Se on tarkoitettu avustamaan henkilöä vahvistamaan käsivarsia, rintalihaksia, vinojalihaksia ja vatsalihaksia. Sitä ei ole tarkoitettu ainoastaan oviaukkoon, voit asentaa sen myös moneen muuhun paikkaan kuten seinälle tai vaikka lattialle. Tämä laite tarjoaa tukea istumaannousuihin, punnerruksiin, leuanvetoihin ja paljon muuhun. Se antaa sinun treenata lihaksiasi monelta eri kantilta.

Tuotetiedot:

 • Sopii ovenkarmeihin, joiden paksuus on vähintään 3,5 cm ja enintään 16 cm ja sisämitat 80-100 cm
 • Mitat: leveys 103,5 cm | Syvyys 41,5 cm | Korkeus 23,5 cm
 • Pehmeät kahvat
 • 30mm metallia
 • 10 erilaista otemahdollisuutta
 • Korkein sallittu paino 200kg
 • Toimitus sisältää asennustarvikkeet ja ohjeet

Monikäyttöinen leuanvetotanko on suunniteltu auttamaan käyttäjää rakentamaan voimakkaat lihakset. Se on helppo asentaa ja voit asentaa sen minne haluat. Tanko antaa sinulle mahdollisuuden tehdä leuanvetoja saumattomasti. Se tekee vahvan selän ja käsivarsien tekemisestä helppoa. Kun sitä käytetään lattialla, mukava ote antaa sinun tehdä punnerruksia tehokkaammin kuin osaat edes ajatella. Se auttaa sinua rakentamaan vahvat hauikset ja hyvän rintakehän. Kun käytät tankoa seinää vastan, voit pitää siinä jalkojasi ja tehdä istumaannousuja sekä muita vatsalihasliikkeitä. Tanko tarjoaa sinulle jopa 10 erilaista otemahdollisutta joka tekee siitä parhaan ja hyödyllisen monipuolisia treenejä varten. Tämä mahdollistaa sinulle lihasten treenauksen monesta eri kulmasta.

Monipuolisen leuanvetotangon hyödyt:

 • Parantunut fyysinen kestävyys: Tällä monipuolisella tangolla voit massiivisesti parantaa fyysistä kestävyyttäsi. Ajan saatossa kehosi kestävyys parantuu huomattavasti. Kun käytät tankoa kehittääksesi kehoasi, se antaa painetta ylävartalollesi ja täten kestävyys parantuu.
 • Sano hyvästit ylimääräiselle rasvalle: Monipuolinen tanko auttaa sinua sulattamaan ylimääräistä rasvaa ylävartalostasi. Jos olet ylipainoinen tai toivot saavuttavasti normaalipainon, säännöllisesti tehtynä treenaaminen tangon kanssa auttaa sinua sulattamaan rasvaa käsistä, ojentajista, hauiksista ja olkapäistä.
 • Vahvemmat lihakset: Kun sinulla on ylimääräistä painoa, on vaikea saavuttaa hoikkaa vartaloa. Et voi rakentaa lihaksia ellet pääse eroon turhasta rasvasta. Kun harjoittelet leuanvetotangon kanssa on helppo rakentaa lihaksia ja vahvistaa niitä tekemällä erilaisia treenejä.
 • Parantunut ote: Monikäyttöinen leuanvetotanko auttaa sinua saamaan paremman otevoiman. Kun roikotat kehoasi käsiesi varassa, otteesi paranee. Kehosi saa käsiesi tuen ja vahvalla otteella, tukikin tulee vahvemmaksi.
 • Tekee hyvää selkärangalle: Leuanvedot tarjoavat hyvää tukea selkärangalle, sillä se vahvistaa selkälihaksia.

Kotona käytettävä monitoiminen leuanvetotanko antaa sinun nauttia sen monista hyödyistä. Muistat vain treenata 20min päivittäin tangon kanssa. Se tuo suuria muutoksia kehoosi, vahvistaa lihaksiasi ja kehittää fyysistä kestävyyttäsi, parantaa otettasi, tuo lihaksesi näkyville ja paljon muuta.

Lue yksityiskohtaiset ohjeet leuanvetojen tekniikkaan blogistamme: Leuanveto tekniikka, osa 1.

Rekkitanko - aloittelijoille ja edistyneille

Tuskin millään muulla harjoituksella on niin pitkää historiaa kuin leuanvedoilla, eikä mikään ihme! Loppujen lopuksi on kyse todella yksinkertaisesta, mutta lihasten rakentamisen kannalta erittäin tehokkaasta liikkeestä. Kuntosaleilla kuuleekin usein kysymyksen ‘’Kuinka monta leukaa menee?’’. Älä kuitenkaan huoli, vaikkei menisikään vielä yhtään, leuanveto ei ole mikään loitsu. Pienellä harjoittelulla tuloksia voidaan saavuttaa nopeasti.

Rekkitankoharjoittelun edut

Tie ensimmäiseen leuanvetoon voi olla todella uuvuttava. On siis selvää, että alat pohtimaan onko se sen arvoista. Kyllä! Ne jotka harjoittelevat lueanvetoja säännöllisesti saavuttavat mm. seuraavia etuja:

 • Harjoittelevat liikettä, jossa hyödynnetään koko
 • Leuanvedoissa selän alaosa lepää
 • Mahdollisuus joustavaan harjoitteluun, joka on helppo suorittaa pienelläkin kotikuntosalilla

Leuanveto parantaa myös ryhtiäsi ja estää samalla selkäkipuja. Se on ihanteellinen harjoitusliike niille, jotka työskentelevät esimerkiksi koko päivän toimistossa, joten valmistaudu ensimmäiseen leuanvetoosi. Liikkeen vaikeus ei pile voimassa, vaan kehonhallinnassa. Valmistautuaksesi ensimmäiseen leuanvetoon kannattaa rekkitangolla harjoittelu ottaa mukaan rutiineihin. Muun muassa soutukoneessa tehtävät harjoitukset, negatiiviset vedot jne. ovat erinomaisia lisäharjoituksia. Integroi mainitut harjoitukset vähintään kahdesti (tai kolme kertaa) leuanvetoharjoituksiin ja älä anna masennu epäonnistumisista. Tie ensimmäiseen leuanvetoon on usein helpompaa kuin ajattelit.

Treenaa muutakin kuin selkää – näin kohdistat harjoittelun spesifisemmin

On mahdollista harjoitella koko selkää leuanvedoilla. Se vaatii kuitenkin liikkeen tarkkaa tuntemusta. Miksi näin? Selän eri osia voidaan harjoittaa erilaisella oteleveydellä. Jos haluat esimerkiksi harjoittaa leveää selkälihasta sinun tulee vetää leukoja levyeällä otteella. On järkevää vaihtaa eri käsiasentojen välillä, jotta harjoitat tasaisesti koko selkää ja vältät yksipuolisen kuormituksen. Myös leuanvetojen nopeutta on hyvä vaihdella, mutta aina tulee varmistua siitä, että liikkeet suoritetaan puhtaasti.

Kuinka kehittyä rekkitankoharjoittelussa?

On todella hienoa, kun leuanvedot onnistuvat omalla kehonpainolla. Tämä voi kuitenkin tylsistyttää pitkällä aikavälillä ja kaipaat vaihtelua. Miten se onnistuu? Monet urheilijat harjoittelevat lisäpainoilla, jotka he kiinnittävät esimerkiksi lantionympärille. Näin harjoittelun vaikeustaso ja intensiteetti nousevat.

Tuotearvostelut

3.4 /5


Yhteensä 19 tuotearvostelua

5 tähteä4 kpl

4 tähteä8 kpl

3 tähteä2 kpl

2 tähteä2 kpl

1 tähteä3 kpl

Kirjoittaja: 24.03.2021

Pultit aivan väärän pituisia. Osaan paikoista liian lyhyitä. Toisiin paikkoihin liian pitkiä, mutterin pääty tulee vastaan eikä tankoja saa kunnolla kiristettyä.<br /> Ei missään tapauksessa turvallinen huonojen kiinnitysten takia.

Kirjoittaja: 03.01.2020

Hankala koota huonosti sopivien osien takia. 6kk käytön jälkeen grippi irtosi tangosta ja tipuin alas kesken leuanvedon.<br /> <br /> Vaarallinen halppis tuote.

Kirjoittaja: 17.04.2019

Epäilin pitkään leuanvetotankojen turvallisuutta, mutta tämä tuote on turvallinen ja helppo asentaa. Suurin syy miksi annan tälle tuotteelle 5 tähteä on monenlaiset treenivaihtoehdot, joita voi vaihdella erilaisilla kädensijoilla.

Kirjoittaja: 19.07.2017

Kannattaa varmistaa että listat on leveät ja hyvin kiinni. Itselle tuli turha ostos kun on niin kapoiset listat (noin 2 cm), että ei kestä kiinni. Toki voisi mukava tulleilla kiinnikkeillä ruuvata kiinni, mutta minun kohdalla ei ole mahdollista koska ovi pitää olla käytössä. Hintaansa nähden ok tuote.

Kirjoittaja: 19.02.2016

Ihan ok tanko monenlaisille otteille. Miinusta antasin kuitenkin tukevuudesta. Painan n. 80 kiloa ja se on kyllä tälle tangolle aika maksimi jos tosissaan käyttää. Hinta/laatusuhde kohdillaan jos painoa ei ole yli tuota 80 kiloa.

Kirjoittaja: 29.08.2015

Halpa tanko ja sen kyllä huomaa.

Kirjoittaja: 21.08.2015

Varmaan ihan hyvä tuote, jos sen osat olisivat yhteensopivat ja tuotteen voisi kasata. Mahdollista, että minulle sattui tulemaan virheellinen kappale, mutta siltikin.

Kirjoittaja: 21.04.2015

hyvä ja halpa leuanveto tanko.jani

Kirjoittaja: 16.04.2015

Hyvä tanko jossa paljon eri otevaihtoehtoja. Helppo asentaa paikalleen ja irrottaa.

Kirjoittaja: 16.04.2015

Ei niin hyvä kuin seinään kiinnitettävä tanko. Alkuun treenaamisessa pääsee tälläkin

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hyvä laite jolla pystyy reenaan monipuolisesti ja hyvä hinta.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hyvä laite, oli helppo kasata ja tuntuu hintaan nähden jämerältä. Pysyy hyvin paikoillaan ja eri otteet on suurta plussaa!

Kirjoittaja: 15.04.2015

Kätevä kotiin ja mökille, aina mukana...

Kirjoittaja: 15.04.2015

Muuten hyvä tuote, mutta ei sitä leuanvetoon voi käyttää ainakaan kipsilevyseinällä ilman, että ruuvataan tukilauta seinään, sillä naulatut listat irtoavat muuten seinästä.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hyvä ratkaisu kotitreenaamiseen edulliseen hintaan!

Kirjoittaja: 15.04.2015

Toiminut hyvin kotiharjoittelussa. Keskitanko välillä liikkuu lisäpainoilla. Tanko varmaan kestäisi enemmänkin painoa, mutta karmien kestävyys tulee vastaan paljon ennen luvattuja maksimikiloja. Hyvä tanko perusharjoitteluun eri otteilla.

Kirjoittaja: 19.02.2015

Ajaa hyvin asiansa. Pienet miinukset tulee siitä, että oviaukon yläpuolelle on painunut jälkiä toisesta pehmustetangon kiinnitusruuvista. Tanko myös tuntuu hieman joustavan, varsinkin kun roikkuu näissä ulommissa kahvoissa tai pitäen kiinni keskipehmusteista.

Kirjoittaja: 28.08.2014

Tukevan oloinen tuote paitsi keskiputki antaa vähän liikaa periksi. Ajaa hyvin asiansa. Eikä maksimikilomäärä kuitenkaan taida olla ihan 350kg niin kuin tekstissä sanotaan vaan korkeintaan 350lbs...

Kirjoittaja: 29.10.2013

Pienoinen pettymys, sillä tuotetta ei voinut kasata mukana tulleilla tarvikkeilla (todennäköisesti sattumalta matkaan oli laitettu yksi lyhyempi ruuvi pidemmän sijaan). Ohjeita tämän kasaamiseen ei nyt juuri tarvitse, mutta ohjeet voisi olla jonkinlaiset kerta ne on matkaan laitettu, sillä tässä tapauksessa ne vain sekoittivat kasaamista koska ohjeessa olleet osat eivät täsmänneet paketissa tulleille. Kasaaminen oli kuitenkin hankalampaa kuin tuollaisen putkirakennelman kasaaminen voisi kuvitella olevan. Putket eivät passanneet toisiinsa tarkoitetulla tavalla ja vaati aika paljon työtä että putket sai liitettyä toisiinsa. Rautakaupan kautta saa toimivan pelin...

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Rekkitanko 5in1

100343-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
49,95 €
34,95 € Säästä 15,00 €

Alkaen 8 €/kk

date_range Ennakkotilaus
Arvioitu saatavuus: 05.12.2021
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16