Leuanvetolaite 3in1 (Black Edition)

100127-00019-0001

-45€

144,95 €

Normaalisti:189,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10 arkipv

Toimituskulut: Ilmainen toimitus!

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Suosittu leuanvetolaitteemme on nyt myös saatavana mustana!

Leuanvetolaite

Tästä vankassa ja tukevassa leuanvetolaitteessa on paljon ominaisuuksia GorillaSportsin tutulla laadulla ja tietenkin edulliseen hintaan! Älä anna nimen johtaa harhaan, nimittäin tämä laite ei sisällä pelkästään mahdollisuuksia leuanvetoihin, vaan sillä voit tehdä myös dipit sekä jalannostot! Voit siis tällä laitteella harjoittaa monia eri lihasryhmiä kehonpainolla taikka lisäpainojen kanssa, koska laite kestää painoa jopa 90kg asti. Laitteen paino on vain 32kg, joten voit siirtää laitteen syrjään helposti harjoittelun päätyttyä. Tämä laite on kotikuntosalille ehdoton sekä sen tuomat harjoitusmahdollisuudet ovat oiva lisä treeniohjelmaasi!

Leuanvetolaitteen käyttö

Leuanvedot ovat ylävartalon perusliikkeitä, mutta liikkeestä löytyy monenlaisia variaatioita, yleisimpinä leuanvedot sekä ylösnostot. Liikkeiden ero on pieni, leuanvedossa kämmen on kehoon päin kun taas ylösnostossa poispäin. Vaikka ero on pieni, se on myös erittäin huomattava, koska niiden vaikutusalueet ovat erit.

Leuanvedossa sekä ylösnostossa perusidea on sama, nostaa keho ylös. Liike lähtee aina roikkumisasennosta, jolloin olkapäät pitäisi olla mahdollisimman alhaalla ja takana kehosta. Tämä aktivoi selkälihaksia nostaessa. Liikkeessä pitäisi käsien ja olkapäiden liikkua yhtä aikaa tavoitteena saada keho mahdollisimman ylös. Leuanvedossa hengitystekniikka on tärkeä, vedä henkeä ja pidätä sitä noston aikana, ulospuhallus tapahtuu ylhäällä samalla kun laskeudut.

Liikkeessä pyritään keskittämään energiaa selkään ja vatsalihaksiin, samalla kun pidät liikettä vakaana ja sulavana. Jalkoja liikkeessä ei kannata käyttää, vaan ne on hyvä pistää ristiin hieman niitä koukistaen. Lopeta liike vasta, kun leukasi on yli tangon. Tämän jälkeen laskeudu rauhallisesti alas jonka jälkeen voit toistaa liikkeen.

Leuanvetolaitteen tekniset tiedot:

  • Suurin sallittu paino käyttäessä: 90kg (sis. kehon painon)
  • Laitteen paino: 32kg
  • Mitat 100cm * 65cm * 212cm
  • Selkäpehmuste: 50cm * 22cm
  • Dippikahvojen etäisyys toisistaan n. 65cm
  • Leuanvetotanko n. 102cm leveä
  • Kahvat ja selkänoja ovat pehmustettuja
  • Kokoamisohjeet mukana

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.18.04.2019 (Leuanvetolaite 3in1 (Black Edition)) :
(5/5

Kasaamisessa yksin meni 35 minuuttia, joka on mielestäni hyvin inhimillinen aika hyvin yksinkertaisten ja helposti ymmärrettävien ohjeiden ansiosta. Painan 86kg ja laite on todella vakaa. Hinta-laatu suhde loistava!

Kirjoittaja Pvm.18.04.2019 (Leuanvetolaite 3in1 (Black Edition)) :
(4/5

Hyvää materiaalia, mutta mukana toimitettu työkalu vakeakäyttöinen. Kaikenkaikkiaan hyvä laite.

Lataa