Leuanvetotanko oveen

100126-00004-0001

-3.34€

16,61 €

Normaalisti:19,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Pikatoimitus 1-5pv

Toimituskulut: 9,90€ (Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille!)

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Kotona treenaamiseen ei välttämättä tarvita suurta tilaa. Jo pelkällä leuanvetotangolla saat tehtyä yllättävän monipuolisia harjoituksia. Leuanvetotanko voidaan asentaa mihin tahansa oviaukkoon.

Oveen kiinnitettävä leuanvetotanko on Gorilla Sportsin edullisin leuanvetotankomalli.  Leuanvetotangossa on kromin värinen teleskooppiputki, joka voidaan säätää jokaisen oven mukaisesti. Leuanvetotanko on myös todella helppo asentaa. Tässä oveen kiinnitettävässä leuanvetotangossa on varmuuden vuoksi vielä kumitulpat jotka ruuvataan oven karmien väliin. Kumipalat luovat kitkaa ja pitoa, jotta leuanvetotanko kestää käyttäjän painon. Tämän jälkeen leuanvetotanko kiristetään karmien ja tulppien väliin. Tämä takaa varman ja tukevan pidon. Asennukseen menee yhteensä noin viisi minuuttia ja tämän jälkeen leuanvetotanko on valmis käytettäväksi.

Voit asentaa leuanvetotangon myös ilman ruuvikiinnitystä. Tällöin leuanvetotangon paikkaa on entistä helpompi vaihtaa tai voit asentaa sen vain treenien ajaksi ja tämän jälkeen ottaa sen pois.

Huomioithan että tässä leuanvetotankomallissa ruuvikiinnityksellä käyttäjän maksimipaino on 95kg. Ilman ruuvikiinnitystä käyttäjän maksipaino voi olla maksimissaan 70kg.

Rikkooko leuanvetotanko ovenkarmit

Yleisesti ottaen joku paikka voi mennä rikki, jos seinät ovat ohuita tai karmi on todella pehmeää materiaalia. Jos asia huolestuttaa tässä on ohjeita sen estämiseksi:

Kun roikut leuanvetotangossa, paine kohdistuu ovenkarmeihin ja voi katkaista ohuet karmit. Tämä voi tapahtua vain jos karmit ovat todella ohuet.  Tämä tapahtuu, koska pienelle alueelle tulee paljon painetta. Voit estää sen laittamalla pienen palan vaneria tangon ja karmin väliin, jotta paine jakautuisi isommalle alueelle.

Leuanvetotanko voi aiheuttaa jälkiä ovenkarmiin, johtuen suuresta paineesta. Tämä on harvinaista, koska leuanvetotangossa on pehmustetut kumiosat jotka painavat oven karmia. Voit kuitenkin estää sitä tapahtumasta laittamalla vielä lisää pehmentävää materiaalia ovenkarmin ja leuanvetotangon väliin. Huomioi kuitenkin, että tämä saattaa vähentää leuanvetotangolle asetettua maksimipainoa.

Leuanvetotangon hyvät puolet

Tämän mallin ehdottomasti paras puoli on se, että voit kiinnittää sen käytännössä minne tahansa ja se on hyvin tukeva. Se myöskin sopii moneen kotiin, koska kokonsa puolesta se on hyvin pieni. Lisäksi tarpeeksi korkealle asetettuna se ei haittaa oven käyttöä eikä tangon kohdalla tarvitse kumarrella. Leuanvetotangon asennus on helppoa ja siihen menee yhteensä noin 5 minuuttia.

Leuanvetotangon huonot puolet

Huonona puolena on, että tässä mallissa on vain yhdet käden paikat. Näin et voi tehdä monipuolisempia leuanvetoliikkeitä. Tällä mallilla voit tehdä siis leuanvetoja vain myötä- ja vastaotteella. Tosin monelle käyttäjälle ne riittävät hyvin.

Tekniset tiedot:

• Laadukaasti valmistettu
• Kromattu terästanko
• Päällyste estää liukumisen ja rakkuloiden syntymisen kämmeniin
• Pituus säädettävissä 62cm ja 94cm välillä
• Karmien väliin tulevan pyöreän osan halkaisija: 5cm
• Sisältää ruuvit ja asennusohjeet
• Max kuorma 95kg
• Max kuormitus ilman ruuvikiinnitystä 70kg
• Väri: Musta / hopea

Lue yksityiskohtaiset ohjeet leuanvetojen tekniikkaan blogistamme: Leuanveto tekniikka, osa 1.

Vaihtoehtoisia käyttötapoja

Voit kiinnittää leuanvetotangon oviaukon yläosaan ja tehdä perinteisiä leuanvetoja. Voit myös asentaa tangon hieman alemmas, ja tehdä käänteisiä soutuja (inverted row). Mitä alemmas lasket tangon, sitä raskaammaksi liike tulee. Leuanvetotangolla voit treenata myös rintalihaksia tekemällä punnerruksia. Voit aloittaa asentamalla tangon noin metrin korkeudelle maasta ja tekemällä punnerrusliikkeitä tankoa vasten. Jos tavalliset punnerrukset tuntuvat liian helpoilta, voit harjoitella yhden käden punnerruksia. Mitä lähemmäs maata laitat tangon, sitä vaikeammiksi punnerukset tulevat.

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.17.04.2019 (Leuanvetotanko oveen) :
(5/5

Hyvä hinta-laatusuhde ja erittäin helppo asentaa. Tilaan täältä jatkossakin!

Kirjoittaja Pvm.17.04.2019 (Leuanvetotanko oveen) :
(5/5

Suhteellisen halvasta hinnasta huolimatta erittäin vakaa ja käy kaikkiin ovenaukkoihin.

Kirjoittaja Pvm.12.06.2018 (Leuanvetotanko oveen) :
(1/5

Paketista puuttui kiinnitysohje kokonaan. Pyysin sitä asiakaspalvelusta, mutta en saanut oikeaa ohjetta, vaan jonkun muun tekstin ilmeisesti nettisivulta. Paketissa oli metalliosat, joista tekstissä ei mainittu ollenkaan. Vasta kahden viestin ja puhelun jälkeen sain sähköpostiini ohjeen todetakseni, että ohje ja paketti eivät vastaa toisiaan. Asiakaspalvelu lupasi olla yhteydessä varastoon, jotta he tarkistavat mitä pakkauksessa on ja palaavat asiaan. Sitä odotellaan lähes kahden viikon jälkeen edelleen. Tanko on kyllä sillä välillä kiinnitetty, mutta se ei pysy tiukasti kiinni, vaan sitä joutuu vähän väliä kiristämään tiukemmalle, koska se löystyy.

Lataa