Dippipenkki (Black Edition)
Dippipenkki (Black Edition)
Dippipenkki (Black Edition)
Tuotetiedot add

Suosittu dippiteline saatavilla nyt myös mustana!

Dippiteline on erinomainen ja kompakti apuväline rintalihaksien ja ojentajalihaksien harjoittamiseen. Dippiteline on mitoitettu niin, että se sopii kaikenkokoisille käyttäjille. Dippiteline harjoittaa tehokkaasti koko ylävartaloa sekä myös vatsalihaksia. Kääntämällä omaa asentoa hieman etukenoon voit harjoittaa tehokkaammin rintalihaksia. Tekemällä dippipunnerruksia suorassa asennossa liike kohdistuu tehokkaammin käsien ojentajalihaksille.

Dippitelineen edut:

Jos sinun tarvitsisi valita edullisesti yksi edullinen treenilaite ja tila olisi hyvin rajallinen niin silloin dippiteline ehdoton valinta. Dippiteline mahtuu erittäin pieneen tilaan sekä sen käyttäminen on yksinkertaista ja edullista. Et tarvitse sen lisäksi muita treenivälineitä, koska harjoitusvastuksena toimii sinun oma kehonpainosi. Dippipunnerrus on teholtaan jopa penkkipunnerrusta tehokkaampi, koska se aktivoi myös staattisesti keskivartaloa ja kehittää samalla vatsalihaksia. Dippipunnerrus harjoittaa koko yläkroppaa tasaisesti ja harjoituksen tulokset näkyvät tasapuolisesti koko ylävartalossa. Jos treenaaminen omalla painolla tuntuu liian kevyeltä niin siinä tapauksessa dippivyön avulla saat harjoitukseesi lisää tehoja.

Dippitelineen ominaisuudet:

Dippitelineen runko on valmistettu vahvasta metallista. Dippiteline seisoo lattialla tukevasti sen omilla jaloillaan. Jalkojen päätyihin on asennettu kumiset jalat, jotka varmistavat että dippiteline pysyy varmasti tukevasti paikallaan. Dippitelineestä löytyy tukirauta keskeltä, joka varmistaa sen tukevuuden ja tätä voidaan käyttää myös tukiaskelmana noustessa dippipunnerruksen aloitusasentoon ja poistuessaan siitä. Dippitelineen kahvat ovat riittävän pitkät, jonka vuoksi dippipunnerruksessa sopii käyttämään hyvin dippivyötä ja lisäpainoja.

Tämän takia dippipenkki on hyvä valinta kotiin

  1. Auttaa sinua kehittämään erityisesti rintaasi ja käsilihaksiasi helposti kotona
  2. Liukumattomat kumikahvat antavat erityistä mukavuutta ja mahdollistavat erilaiset otteet
  3. Leveä, levennetty pohja tarjoaa vakautta ja estää turhaa heilumista
  4. Sopii sekä koti- että kuntosalikäyttöön
  5. Sopii kaikenkokoisille ja eri tasoisille käyttäjille
  6. Käytä oman kehon painolla tai lisää vastusta lisäpainojen avulla

Kaikki laitteen komponentit ovat suojattu valmistajan 2 vuoden takuulla.

Ominaisuudet

Mitat
98 x 65 x 125 cm

Paino
20 kg


Väri
Musta

Max. kuormitus dippiteline
150 kg


Tuotearvostelut

3.8 /5


Yhteensä 4 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä1 kpl

Kirjoittaja: 09.05.2022

Toimiva ja riittävän tukeva teline kotitreeniin. Isoja lisäpainoja en silti uskaltaisi käyttää. Hinta- laatusuhde on kuitenkin erinomainen Kasaus on selkeää, omat kunnon työkalut tekevät sen vielä helpommaksi. Paksummat kahvat voisi vielä olla.

Kirjoittaja: 12.05.2020

Jos haluatte oikeasti sellaisen telineen joka kestää, niin en voi kyllä tätä suositella. Oli 3 vuotta itsellä aktiivisessa käytössä ja toisesta tangosta petti hitsaussaumat. Painoa itsellä 80 kg ja tuotteelle luvataan 150 kg kantavuus. Takuuta näillä kyllä se 2 vuotta, mutta ei pitäis mun järjen mukaan mennä 3 vuoden jälkeen rikki normaalissa käytössä

Kirjoittaja: 07.11.2017

Dippiteline on vankkaa tekoa ja muutenkin kaikin puolin hyvä. Oli myös helppo kasata. Räikän kanssa meni tietty nSdNNKopeammini muttereiden kiinnitys. Hyvä ostos!

Kirjoittaja: 12.07.2017

Yksi dippi treeni takana tällä telineellä. Teline on tukevan ja vankan oloinen olematta liian raskas liikuteltavaksi. Teline on helppo kasata mukana tulevilla työkaluilla, ja vielä helpompi jos omistat kaksi 17 mm avainta. Kahvat olisivat mukavammat jos niiden halkaisija olisi sentin paksumpi.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Dippipenkki (Black Edition)

100129-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
164,95 €
114,95 € Säästä 50,00 €

Alkaen 8 €/kk

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 10-15pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16

Yhteensopivat tuotteet: