Dippipenkki (Black Edition)
Dippipenkki (Black Edition)
Dippipenkki (Black Edition)
Tuotetiedot add

Suosittu dippiteline saatavilla nyt myös mustana!

Dippiteline on erinomainen ja kompakti apuväline rintalihaksien ja ojentajalihaksien harjoittamiseen. Dippiteline on mitoitettu niin, että se sopii kaikenkokoisille käyttäjille. Dippiteline harjoittaa tehokkaasti koko ylävartaloa sekä myös vatsalihaksia. Kääntämällä omaa asentoa hieman etukenoon voit harjoittaa tehokkaammin rintalihaksia. Tekemällä dippipunnerruksia suorassa asennossa liike kohdistuu tehokkaammin käsien ojentajalihaksille.

Dippitelineen edut:

Jos sinun tarvitsisi valita edullisesti yksi edullinen treenilaite ja tila olisi hyvin rajallinen niin silloin dippiteline ehdoton valinta. Dippiteline mahtuu erittäin pieneen tilaan sekä sen käyttäminen on yksinkertaista ja edullista. Et tarvitse sen lisäksi muita treenivälineitä, koska harjoitusvastuksena toimii sinun oma kehonpainosi. Dippipunnerrus on teholtaan jopa penkkipunnerrusta tehokkaampi, koska se aktivoi myös staattisesti keskivartaloa ja kehittää samalla vatsalihaksia. Dippipunnerrus harjoittaa koko yläkroppaa tasaisesti ja harjoituksen tulokset näkyvät tasapuolisesti koko ylävartalossa. Jos treenaaminen omalla painolla tuntuu liian kevyeltä niin siinä tapauksessa dippivyön avulla saat harjoitukseesi lisää tehoja.

Dippitelineen ominaisuudet:

Dippitelineen runko on valmistettu vahvasta metallista. Dippiteline seisoo lattialla tukevasti sen omilla jaloillaan. Jalkojen päätyihin on asennettu kumiset jalat, jotka varmistavat että dippiteline pysyy varmasti tukevasti paikallaan. Dippitelineestä löytyy tukirauta keskeltä, joka varmistaa sen tukevuuden ja tätä voidaan käyttää myös tukiaskelmana noustessa dippipunnerruksen aloitusasentoon ja poistuessaan siitä. Dippitelineen kahvat ovat riittävän pitkät, jonka vuoksi dippipunnerruksessa sopii käyttämään hyvin dippivyötä ja lisäpainoja.

Tekniset tiedot:

 • Mitat (pituus x leveys x korkeus): 98 cm x 65 cm x 125 cm
 • Tee monia erilaisia yläkehon lihasharjoitteita hyödyn lisäämiseksi
 • Auttaa parantamaan rintakehääsi ja käsivarsiasi
 • Liukumattomat kumikahvat
 • Itsellään seisova laite, joka on valmistettu paksusta metallista
 • Valmistajan takuu (2 vuotta)
 • Leveä, levennetty pohja tarjoaa vakautta ja estää turhaa heilumista
 • Tangot ovat juuri oikeassa kulmassa avustaakseen minkä kokoista käyttäjää tahansa
 • Staattisesti lisätty puuterimaalattu pinnoite on suunniteltu kestämään
 • Liukumattomat kumikahvat antavat erityistä mukavuutta ja mahdollistavat erilaiset otteet
 • Sopii sekä koti- että kuntosalikäyttöön
 • Ota huomioon, että vaatii kasausta
 • Suurin kuorma: 150kg
 • Tuotteen paino: 20kg

Tuotearvostelut

3.7 /5


Yhteensä 3 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä1 kpl

Kirjoittaja: 12.05.2020

Jos haluatte oikeasti sellaisen telineen joka kestää, niin en voi kyllä tätä suositella. Oli 3 vuotta itsellä aktiivisessa käytössä ja toisesta tangosta petti hitsaussaumat. Painoa itsellä 80 kg ja tuotteelle luvataan 150 kg kantavuus. Takuuta näillä kyllä se 2 vuotta, mutta ei pitäis mun järjen mukaan mennä 3 vuoden jälkeen rikki normaalissa käytössä

Kirjoittaja: 07.11.2017

Dippiteline on vankkaa tekoa ja muutenkin kaikin puolin hyvä. Oli myös helppo kasata. Räikän kanssa meni tietty nSdNNKopeammini muttereiden kiinnitys. Hyvä ostos!

Kirjoittaja: 12.07.2017

Yksi dippi treeni takana tällä telineellä. Teline on tukevan ja vankan oloinen olematta liian raskas liikuteltavaksi. Teline on helppo kasata mukana tulevilla työkaluilla, ja vielä helpompi jos omistat kaksi 17 mm avainta. Kahvat olisivat mukavammat jos niiden halkaisija olisi sentin paksumpi.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Dippipenkki (Black Edition)

100129-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
155,94 €
113,94 € Säästä 42,00 €

Alkaen 8 €/kk

date_range Ennakkotilaus
Arvioitu saatavuus: 03.08.2021
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16

Yhteensopivat tuotteet: