Dippikahvat Seinään Pehmustetut Otekahvat 51cm Max. 350kg Teräs Musta 2kpl
Dippikahvat Seinään Pehmustetut Otekahvat 51cm Max. 350kg Teräs Musta 2kpl
Tuotetiedot add

Tuote sisältää kaksi erillistä dippikahvaa. Voidaan kiinnittää tukevasti seinään haluamallesi korkeudelle.

Dippipunnerrus on erinomainen treeniliike, jonka harjoitusvastuksena toimii kehonpainosi. Dippipunnerrus kohdistuu samoihin lihaksiin kuin penkkipunnerrus, mutta on tätäkin monipuolisempi ja tehokkaampi. Dippipunnerrus vaikuttaa erityisesti rinta-, ojentaja- ja hartialihaksiin. Lisäksi se vaikuttaa staattisesti myöskin keskivartalon lihaksiin. Tukevalla seinäkiinnityksellä dippikahvat kestävät yhteensä jopa 350kg kuormituksen.

Dippikahvojen asennus

Tekemällä eri kulmassa dippipunnerrusta, voit vaikuttaa mihin lihakseen se kohdentuu erityisesti. Kapealla otteella, kroppa suorana ylöspäin punnertaminen vaikuttaa erityisesti käsien ojentajalihaksiin, mutta myöskin muut yläkropan lihakset ovat tässä aktiivisena. Leveällä otteella, hieman eteenpäin nojaamalla myös rintalihakset ja hartialihakset aktivoituvat enemmän. Yleisesti dippikahvat asennetaan hieman hartioita leveämmälle. Dippikahvojen asennuskorkeutta kannattaa miettiä myös. Ne voidaan asentaa korkeudelle, jotta niitä voidaan käyttää suoraan lattialta. Tällöin kuitenkin jalat joutuvat olemaan hieman koukussa dippien aikana. Dippikahvat voidaan asentaa niin korkealle, että niiden käyttäminen edellyttää pienen korokkeen käyttämistä lattialla. Tämän avulla voit tehdä dippejä rennommin vaikka jalat suorana. Niitä voidaan käyttää myös leuanvetotankoina asennettaessa tarpeeksi korkealle. Nämä asiat kannattaa ottaa huomioon ennen dippikahvojen asennusta seinään.

Jos tarvitset enemmän vastusta dippipunnerruksiin - tilaa samalla kertaa dippivyö ja lisäpainoja.

Tuote sisältää 2 kpl dippikahvaa, kiinnikkeet betoniseinään ja asennusohjeet.

Tämän takia dippikahvat ovat hyvä valinta kotiin

  1. Vahva ja kestävä teräsrunko
  2. Sopii kaikenkokoisille ja eri tasoisille käyttäjille
  3. Voidaan käyttää pelkällä kehonpainolla tai voidaan lisätä vastusta lisäpainoilla
  4. Kahvojen liukumaton materiaali mahdollistaa mutkattoman treenin
  5. Kehitä lihaksiasi helposti ja vaivattomasti myös kotona

Tehokas ja edullinen


Dippiteline on edullinen ja tehokas ratkaisu jokaiselle kotisalille. Dippiteline mahtuu pieneen tilaan, ja mahdollistaa monipuolisen yläkropan treenaamisen kehonpainolla.

Dipit


Dippi on kehonpainolla tehtävä haastava moninivelliike, joka kuormittaa monipuolisesti rintaa, olkapäitä sekä ojentajia. Liikerataa voidaan säätä ylävartalon kulmaa muuttamalla, jolloin rasitusta saadaan keskitettyä enemmän ojentajille tai rinnalle.

Lisää haastetta


Aloittaessa harjoittelun voit helpottaa liikettä käyttämällä apuna vastuskuminauhoja, kehittyessäsi voit lisätä liikkeeseen haastetta dippivyön ja lisäpainojen avulla.

Ominaisuudet

Syvyys
51 cm

Materiaali
Teräs


Paino
5 kg

Otekahvan paksuus
4 cm


Väri
Musta

Max. kuormitus
350 kg (riippuen seinästä)


Määrä
2 kpl

Tuotearvostelut

4 /5


Yhteensä 4 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä0 kpl

Pika-asennusta ei voida tehdä, koska: - Toimitetut ruuvit ovat huonoja - Yksinkertainen malli, jossa on vakiomitat (50/55/60cm), puuttuu.

Paketti oli hyvin pakattu ja kaikki oli kunnossa, kun avasin sen. Ensimmäinen yllätys oli tankojen suurehko halkaisija, tarvitset ison käden tarttumaan kahvoihin. Tartuntatyynyt voi kuitenkin poistaa, mutta se ei tee siitä ohuempaa. Kaiken kaikkiaan tangot tekevät hyvän vaikutelman, vaikka ne voisivat mielestäni olla noin 5 cm pidemmät (51 cm). Kun teet dippejä eteenpäin kumartuneena, voit helposti osua seinään tai toisinpäin jalat häiritsevät seinään osuessaan. Toinen yllätykseni oli ruuviankkurit, minulle oli heti selvää, että ne eivät ole riittävät. Fischer Duo Power 10 cm:n kanssa sensijaan ne menivät tukevasti kiinni. Kahvojen leveydestä voi olla erimieltä,, mutta valitsin vähän yli olkapään leveyden ja kiinnitin tangot 60 cm:n etäisyydelle toisistaan. Se mitä olisin toivonut, olisi ollut pieni Gorilla Sportsin logo tankojen kyljessä. Johtopäätös: hyvä tuote kahdella pienellä miinuksella.

Todella hyvät

Erittäin laadukkaat, kestää isomman miehen rempomisen

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Dippikahvat Seinään Pehmustetut Otekahvat 51cm Max. 350kg Teräs Musta 2kpl

100793-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
59,95 €
39,95 € Säästä 20,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 39,95 €.
Toimitusaika 1-3 arkipäivää Saatavilla pikatoimituksena: 2 kpl. Tilatessasi isomman erän, on Toimitusaika 5-14pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16

Yhteensopivat tuotteet:

Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!