Seinään Kiinnitettävä Dippi- ja Vatsalaite Pehmusteilla 60x69x50cm Musta
Seinään Kiinnitettävä Dippi- ja Vatsalaite Pehmusteilla 60x69x50cm Musta
Seinään Kiinnitettävä Dippi- ja Vatsalaite Pehmusteilla 60x69x50cm Musta
Seinään Kiinnitettävä Dippi- ja Vatsalaite Pehmusteilla 60x69x50cm Musta
Seinään Kiinnitettävä Dippi- ja Vatsalaite Pehmusteilla 60x69x50cm Musta
Seinään Kiinnitettävä Dippi- ja Vatsalaite Pehmusteilla 60x69x50cm Musta
Tuotetiedot add

Dippilaiteen ja vatsalaiteen tuotetiedot

Käsivarsien ja rintalihasten harjoitukset ovat loistavia. Dippilaite tarjoaa molempia. Sekä haastetta että sitä kehittymistä, jota treeniltäsi etsit. Treenatessa tällä laitteella vastuksena on kehon oma paino. Tämä dippauslaite on yhtenäinen ja kestävä; kestää treenatessa jopa 200kg, sisältäen kehonpainosi. Laite ei vie paljoa tilaa, ja tästä syystä sopiikin urheilukeskuksen lisäksi kotikuntosaleille. Käsivarsien treenamiseen tämä laite antaa sinulle vastinetta rahallesi, jopa ajan saatossa. Jos olet kokeneempi treenari, voit käyttää myös lisäpainoja kehollasi; käytä dippivyötä tai painoliiviä.

Vatsalaitteella voit sensijaan tehdä jalkojen nostoja. Tämä tuntuu todella hyvin vatsalihaksissa. Jalkojennostoa varten selkänoja on pehmustettu, joten nostot eivät satuta selkää. Selkäpehmuste myös tukee selkää ja lisää ergonomiaa.

Laite on helppo kasata, ja mukana tulee hyvät kasausohjeet.

Dippilaite ja vatsalaite treeni

Kun treenaat dippilaitteella, treenaat sekä käsivarsia, olkapäitä että rintakehääsi. Ilman näitä lihaksia dippaaminen ei ole mahdollista. Sääntö on sama kuin penkkipunnerruksessa; mitä enemmän treenaat käsiäsi, sitä treenatumpi rintakehäsikin on.

Liikkeen aloituskohdassa kehosi roikkuu kahden kepin välissä. Käsiesi pitäisi olla suorana, rintakehä ylhäällä ja olkapäät suorana käsiesi yläpuolella (ei etu- tai takakenoa). Sitten taivuta kyynärpäätäsi niin, että kätesi on suunnilleen 90 asteen kulmassa. Nosta itsesi takaisin ylös suoraksi. Toista itsellesi sopivan määrän verran. Pidä jalkasi hiukan koukussa ja jalat ristittynä; se tarjoaa paremman tasapainon kun harjoittelet. Jos haluat treenata rintalihaksiasi enemmän, keskitä tasapainosi niin eteen kuin pystyt.

Muista myös treenata alavartaloasi, älä jätä jalkapäiviä väliin!

Jos olet aloittelija, et välttämättä pääse heti alussa suoraan 90 asteen kulmaan, mutta sen ei ole väliä. Menet niin alas kuin pääset, ajan myötä alat kyllä pääsemään 90 asteen kulmaan saakka. 

Kun olet saanut tekniikan kuntoon ja pääset kunnolla 90 asteen kulmaan tarpeeksi monella toistolla, voit alkaa harkitsemaan ylimääräisen painon käyttämistä kehon painosi lisäksi. Silloin voit käyttää painovyötä tai painoliiviä. Dippien ei kuitenkaan pitäisi olla ainoa harjoitus jota teet, tarkoitus olisi saada käsivarsien kaikkiin lihaksiin tasapaino. Voit käyttää tähän apuna käsipainoja tai tankoa.

Löydät tähän useita vaihtoehtoja kuntosalivälineistämme.

Dippilaite - tehokas ojentajien harjoittamiseen

Jokainen, joka on käynyt kuntosalilla vähintään kerran, tuntee ne: dippilaitteet. Suurin osa niistä on sijoitettu yleensä samaan huoneeseen painojen kanssa ja niitä käytetään joko vain ojentajien treenaamiseen tai monitoimiharjoitteluun. Yhä useammat harrastajat hankkivat dippilatteita myös kotisaleille. Mutta miten yksittäiset laitteet eroavat toisistaan? Mitä tulisi ottaa huomioon dippilaitteen ostossa ja sillä harjoitellessa?

Mitä lihasryhmiä dippilaitteella voidaan harjoittaa?

Tunneitun lihas, jota dippilaitteella treenataan on ojentaja. Ne joutuvat suurelle koetukselle klassisessa dipissä. Edistymistä voidaan helposti seurata toistojen lukumäärän perusteella. Ojentajien lisäksi myös etummaista rintalihasta voidaan harjoittaa dippien avulla. Dippi on todella tehokas harjoitus ja sen avulla jopa koko vartalon asentoa voidaan parantaa. Jos kärsit olkapään alueen kivuista tms., on ennen dippiharjoittelua konsultoitava lääkäriä. On myös tärkeää muistaa, ettei käsivarsia saa koskaan täysin suoristaa liikkeen aikana. Pieni koukku suojaa niveliä.

Muutakin kuin vain pelkkiä dippejä- dippilaitteita korkeisiin vaatimuksiin

Monissa dippilaitteissa on erilaisia ​​lisätoimintoja, joten ojentajien ja rintalihasten lisäksi on mahdollista treenata myös muita lihasryhmiä. Erittäin suosittu on dippilaitteen ja leuanvetotangon yhdistelmä. Leuanvetojen ja dippien lisäksi voit harjoitella monipuolisesti mm. vatsalihaksia, kun dippilaitteeseen lisätään selkätuki. Tämä onnistuu helposti asettumalla dippilaitteelle ja vetämällä polvia hallitusti kohti rintaa. Lantionkierrolla saadaan myös vinot vatsalihakset mukaan harjoitteluun.

Ihanteellinen pienille harjoitusalueille: seinään kiinnitettävä dippilaite

Monet dippilaitteet vaativat paljon tilaa, koska ne tarjoavat monia erilaisia ​​harjoitusvaihtoehtoja. Jos tilaa on vain rajoitetusti on mahdollista hankkia seinään kiinnitettävä dippilaite. Siinä kahvat kiinnitetään ruoraan seinään, eikä mallissa ole jalallista runkoa. Kuten klassisessa dipilaitteessa, myös seinään kiinnitettävässä mallissa on mahdollista valita yksinkertaisten tai verhoiltujen kahvojen välillä. Verhoillut kahvat mahdollistavat myös vatsalihasharjoitusten tekemisen.

Mikä dippilaite on paras tehokkaaseen harjoitteluun?

Tosiasia on, että klassinen dippi on suhteellisen yksinkertainen harjoitus, mutta se on todella tehokas. Samanaikaisesti on saatavilla monia erilaisia dippilaitteita. Monitoimiasemat, joissa on myös mahdollista vetää leukoja yms., ovat erittäin yleisiä kotisaleilla, koska niiden avulla voidaan harjoittaa useita lihasryhmiä. Seinään kiinnitettävät perusmallit ovat yksinkertaisia asentaa ja vievät vain vähän tilaa. Se, mikä näistä sopii parhaiten sinulle, riippuu paikasta johon dippilaite sijoitetaan sekä omista harjoittelutavoitteistasi.

5 syytä hankkia dippi- ja vatsalaite kotiin

  1. Treenaa monipuolisesti ylävartaloa
  2. Pehmustettu selkänoja ja ergonomiset kahvat
  3. Säädettävät kahvat
  4. Tilaa säästävä; sopii pieneenkin kotisaliin
  5. Voidaan käyttää oman kehonpainolla tai lisäämällä vastusta lisäpainoilla

Tehokas ja edullinen


Dippiteline on edullinen ja tehokas ratkaisu jokaiselle kotisalille. Dippiteline mahtuu pieneen tilaan, ja mahdollistaa monipuolisen yläkropan treenaamisen kehonpainolla. Dippitelineestä löytyy myös selkänoja sekä käsipehmusteet jalkojen nostoja varten.

Dipit


Dippi on kehonpainolla tehtävä haastava moninivelliike, joka kuormittaa monipuolisesti rintaa, olkapäitä sekä ojentajia. Liikerataa voidaan säätä ylävartalon kulmaa muuttamalla, ja kuormitusta muuttaa vastuskuminauhojen tai lisäpainojen avulla.

Jalkojen nostot


Jalkojen nostot ovat erinomainen liike keskivartalon kehittämiseen. Ne kehittävät monipuolisesti vatsalihaksia ja lonkankoukistajia, samalla vaatien hyvää kehonhallintaa. Liikkeen haastavuutta voidaan säätää suoristamalla tai koukistamalla jalkoja.

Ominaisuudet

Mitat
60 x 58-69 x 50 cm

Paino
9 kg


Väri
Musta

Kahvan pituus
18-29 cm


Max. kuormitus
200 kg (riippuen seinästä)

Tuotearvostelut

3.8 /5


Yhteensä 19 tuotearvostelua

5 tähteä6 kpl

4 tähteä6 kpl

3 tähteä6 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä1 kpl

Hyvä laite, pituutta itseltä ja muiltakin löytyy noin 1,71cm, saadöt riittää meille. Seinään kiinnityksessä mukana tulleet eivät olleet hyvät, joten ostin kunnolliset nyt pysyy seinällä jämäkästi.

Hinta laatusuhde kohillaan. Teetätin tuohon aparaattiin paikallisella amiksella pitkät lattarautakoukut (keinumisen estämiseksi) jotka pulteilla kiinni, nyt voin nostaa sen roikkumaan kyykkyräkkiin ja ottaa se pois silloin kun en sitä tarvitse.

Laite yksinkertainen ja näin myös helppo kasata. Seinään kiinnitystä varten mukana tulleet ankkurit aika heppoiset. Hankin suosiolla kunnolliset ankkurit, M 10, koska nehän häkkyrän pitää seinässä. Ei siis kannata niissä säästää. Näin uskaltaa dipata myös lisäpainoilla.

Kaikin puolin pettymys. Mukana tulevat pultit eivät ole yhteensopivia laitteen kanssa eli seinään asentaminen vaatii uudet pultit. Leveyttä ei voi säätää. Käsituet ovat liian lyhyet pisimmässäkin asennossa. Tämä oli huonoin ostos mitä olen ikinä tehnyt. Vältä kuin ruttoa.

Hintaan nähden laatu on hyvä. Laite on vakaa, kun se kiinnitetään seinään. Käsinojat kuitenkin mielestäni hieman lyhyet. Jos jätät kahvat ensimmäiseen asentoon laite on hyvä, mutta jos pidennät niitä vetämällä ulos ne muuttuu hieman epävakaiksi. Hyvää tässä on kuitenkin seinäkiinnike.

Antaisin telineelle 5 tähteä, jos käsinojat eivät olisi niin lyhyet, plussaa kuitenkin siitä, että ne ovat vakaat, vaikka ne olisivat uloimmalla etäisyydellä telineestä. Kaiken kaikkiaan ei ammattilaisille, mutta hinta-laatu suhde hyvä aloittelijalle.

Toimiva tuote / edullinen.

Mukava laitos. Selän pehmuste tukee kivasti, riittävän halpa ja laadukas!

Ihan mukava laitos. Selkäosan pehmuste mukavan pehmeä.

Edullinen ja toimiva tuote

Edullinen tuote!

ajaa asiansa, dippi leveyttä olisi hyvä päästä muokkaamaan

Helposti kiinnitettävä ja hyvin tehtäviään palveleva tuote. Hinta-laatusuhde kohdillaan

Hyvä hinta ja laatu suhde.

erinomainen lisä autotalli-salille!

Hyvä ja edullinen tuote.

Hyvä ja edullinen tuote.

Erittäin hyvä tuote, suosittelen!

Mahtava tuote!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Seinään Kiinnitettävä Dippi- ja Vatsalaite Pehmusteilla 60x69x50cm Musta

100294-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
129,95 €
94,95 € Säästä 35,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 94,95 €.
Toimitusaika 1-3 arkipäivää Saatavilla pikatoimituksena: 4 kpl. Tilatessasi isomman erän, on Toimitusaika 5-14pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16

Yhteensopivat tuotteet:

Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!