Dippiteline / Dippipenkki Kotiin Pehmustetut Otekahvat 98x65x125cm Black Edition
Dippiteline / Dippipenkki Kotiin Pehmustetut Otekahvat 98x65x125cm Black Edition
Dippiteline / Dippipenkki Kotiin Pehmustetut Otekahvat 98x65x125cm Black Edition
Dippiteline / Dippipenkki Kotiin Pehmustetut Otekahvat 98x65x125cm Black Edition
Tuotetiedot add

Suosittu dippiteline saatavilla nyt myös mustana!

Dippiteline on erinomainen ja kompakti apuväline rintalihaksien ja ojentajalihaksien harjoittamiseen. Dippiteline on mitoitettu niin, että se sopii kaikenkokoisille käyttäjille. Dippiteline harjoittaa tehokkaasti koko ylävartaloa sekä myös vatsalihaksia. Kääntämällä omaa asentoa hieman etukenoon voit harjoittaa tehokkaammin rintalihaksia. Tekemällä dippipunnerruksia suorassa asennossa liike kohdistuu tehokkaammin käsien ojentajalihaksille.

Dippitelineen edut:

Jos sinun tarvitsisi valita edullisesti yksi edullinen treenilaite ja tila olisi hyvin rajallinen niin silloin dippiteline ehdoton valinta. Dippiteline mahtuu erittäin pieneen tilaan sekä sen käyttäminen on yksinkertaista ja edullista. Et tarvitse sen lisäksi muita treenivälineitä, koska harjoitusvastuksena toimii sinun oma kehonpainosi. Dippipunnerrus on teholtaan jopa penkkipunnerrusta tehokkaampi, koska se aktivoi myös staattisesti keskivartaloa ja kehittää samalla vatsalihaksia. Dippipunnerrus harjoittaa koko yläkroppaa tasaisesti ja harjoituksen tulokset näkyvät tasapuolisesti koko ylävartalossa. Jos treenaaminen omalla painolla tuntuu liian kevyeltä niin siinä tapauksessa dippivyön avulla saat harjoitukseesi lisää tehoja.

Dippitelineen ominaisuudet:

Dippitelineen runko on valmistettu vahvasta metallista. Dippiteline seisoo lattialla tukevasti sen omilla jaloillaan. Jalkojen päätyihin on asennettu kumiset jalat, jotka varmistavat että dippiteline pysyy varmasti tukevasti paikallaan. Dippitelineestä löytyy tukirauta keskeltä, joka varmistaa sen tukevuuden ja tätä voidaan käyttää myös tukiaskelmana noustessa dippipunnerruksen aloitusasentoon ja poistuessaan siitä. Dippitelineen kahvat ovat riittävän pitkät, jonka vuoksi dippipunnerruksessa sopii käyttämään hyvin dippivyötä ja lisäpainoja.

Tämän takia dippipenkki on hyvä valinta kotiin

  1. Auttaa sinua kehittämään erityisesti rintaasi ja käsilihaksiasi helposti kotona
  2. Liukumattomat kumikahvat antavat erityistä mukavuutta ja mahdollistavat erilaiset otteet
  3. Leveä, levennetty pohja tarjoaa vakautta ja estää turhaa heilumista
  4. Sopii sekä koti- että kuntosalikäyttöön
  5. Sopii kaikenkokoisille ja eri tasoisille käyttäjille
  6. Käytä oman kehon painolla tai lisää vastusta lisäpainojen avulla

Kaikki laitteen komponentit ovat suojattu valmistajan 2 vuoden takuulla.

Tehokas ja edullinen


Dippiteline on edullinen ja tehokas ratkaisu jokaiselle kotisalille. Dippiteline mahtuu pieneen tilaan, ja mahdollistaa monipuolisen yläkropan treenaamisen kehonpainolla.

Dipit


Dippi on kehonpainolla tehtävä haastava moninivelliike, joka kuormittaa monipuolisesti rintaa, olkapäitä sekä ojentajia. Liikerataa voidaan säätä ylävartalon kulmaa muuttamalla, jolloin rasitusta saadaan keskitettyä enemmän ojentajille tai rinnalle.

Lisää haastetta


Aloittaessa harjoittelun voit helpottaa liikettä käyttämällä apuna vastuskuminauhoja, kehittyessäsi voit lisätä liikkeeseen haastetta dippivyön ja lisäpainojen avulla.

Ominaisuudet

Mitat
98 x 65 x 125 cm

Paino
20 kg


Väri
Musta

Max. kuormitus dippiteline
150 kg


Tuotearvostelut

4.1 /5


Yhteensä 7 tuotearvostelua

5 tähteä4 kpl

4 tähteä2 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä1 kpl

Dippiasema on todella hyvä harjoitteluun kotikuntosalilla. Painan 88 kg ja olen tehnyt dippejä 40 kg lisäpainolla treenin aikana. Laite ei heilunut ja kesti painon ongelmitta. Toivon, että materiaali ei löysty ajan myötä. Kasaus oli hieman hankalaa, mutta onnistuu yksin suhteellisen lyhyessä ajassa. Jos etsit kotikuntosalille vapaasti seisovaa dip-asemaa, tämä on todella hyvä vaihtoehto!

Dippiasema on helppo koota. Ruuveissa on kaksi eri pituutta, mutta ne tulivat paketissa sekaisin, joten ne on ensin lajiteltava. Mutta se ei ole iso asia, koska niitä on vain 16 kappaletta ja koot voi erottaa toisistaan ilman viivotinta. Mikään ei laitteessa heilu treenatessa, eli on vakaa. Se mikä minua hieman häiritsee, on ylempi poikkitanko, koska kun teen dippejä, pidän aina jalat ojennettuina ja hieman eteenpäin, jotta en heilahda, ja tanko on hieman tiellä. En vähennä tästä pisteitä, koska se näkyy hyvin tuotekuvassa (en kiinnittänyt siihen tarkkaa huomiota... perkele). Jos sen kanssa pystyy tulemaan toimeen (jos ongelma ylipäätään on), tämä on superhyvä laite.

Jykevä ja ajaa asiansa

Toimiva ja riittävän tukeva teline kotitreeniin. Isoja lisäpainoja en silti uskaltaisi käyttää. Hinta- laatusuhde on kuitenkin erinomainen Kasaus on selkeää, omat kunnon työkalut tekevät sen vielä helpommaksi. Paksummat kahvat voisi vielä olla.

Jos haluatte oikeasti sellaisen telineen joka kestää, niin en voi kyllä tätä suositella. Oli 3 vuotta itsellä aktiivisessa käytössä ja toisesta tangosta petti hitsaussaumat. Painoa itsellä 80 kg ja tuotteelle luvataan 150 kg kantavuus. Takuuta näillä kyllä se 2 vuotta, mutta ei pitäis mun järjen mukaan mennä 3 vuoden jälkeen rikki normaalissa käytössä

Dippiteline on vankkaa tekoa ja muutenkin kaikin puolin hyvä. Oli myös helppo kasata. Räikän kanssa meni tietty nSdNNKopeammini muttereiden kiinnitys. Hyvä ostos!

Yksi dippi treeni takana tällä telineellä. Teline on tukevan ja vankan oloinen olematta liian raskas liikuteltavaksi. Teline on helppo kasata mukana tulevilla työkaluilla, ja vielä helpompi jos omistat kaksi 17 mm avainta. Kahvat olisivat mukavammat jos niiden halkaisija olisi sentin paksumpi.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Dippiteline / Dippipenkki Kotiin Pehmustetut Otekahvat 98x65x125cm Black Edition

100129-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
164,95 €
119,95 € Säästä 45,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 119,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 5-14pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!