Dippiteline (Black Edition)

100129-00019-0001

-42€

87,95 €

Normaalisti:129,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10 arkipv

Toimituskulut: Ilmainen toimitus!

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Suosittu dippiteline saatavilla nyt myös mustana!

Dippiteline on erinomainen ja kompakti apuväline rintalihaksien ja ojentajalihaksien harjoittamiseen. Dippiteline on mitoitettu niin, että se sopii kaikenkokoisille käyttäjille. Dippiteline harjoittaa tehokkaasti koko ylävartaloa sekä myös vatsalihaksia. Kääntämällä omaa asentoa hieman etukenoon voit harjoittaa tehokkaammin rintalihaksia. Tekemällä dippipunnerruksia suorassa asennossa liike kohdistuu tehokkaammin käsien ojentajalihaksille.

Dippitelineen edut:

Jos sinun tarvitsisi valita edullisesti yksi edullinen treenilaite ja tila olisi hyvin rajallinen niin silloin dippiteline ehdoton valinta. Dippiteline mahtuu erittäin pieneen tilaan sekä sen käyttäminen on yksinkertaista ja edullista. Et tarvitse sen lisäksi muita treenivälineitä, koska harjoitusvastuksena toimii sinun oma kehonpainosi. Dippipunnerrus on teholtaan jopa penkkipunnerrusta tehokkaampi, koska se aktivoi myös staattisesti keskivartaloa ja kehittää samalla vatsalihaksia. Dippipunnerrus harjoittaa koko yläkroppaa tasaisesti ja harjoituksen tulokset näkyvät tasapuolisesti koko ylävartalossa. Jos treenaaminen omalla painolla tuntuu liian kevyeltä niin siinä tapauksessa dippivyön avulla saat harjoitukseesi lisää tehoja.

Dippitelineen ominaisuudet:

Dippitelineen runko on valmistettu vahvasta metallista. Dippiteline seisoo lattialla tukevasti sen omilla jaloillaan. Jalkojen päätyihin on asennettu kumiset jalat, jotka varmistavat että dippiteline pysyy varmasti tukevasti paikallaan. Dippitelineestä löytyy tukirauta keskeltä, joka varmistaa sen tukevuuden ja tätä voidaan käyttää myös tukiaskelmana noustessa dippipunnerruksen aloitusasentoon ja poistuessaan siitä. Dippitelineen kahvat ovat riittävän pitkät, jonka vuoksi dippipunnerruksessa sopii käyttämään hyvin dippivyötä ja lisäpainoja.

Tämä dippiteline on saatavilla myös valkoisena.

Tekniset tiedot:

  • Max. käyttäjän paino: 150kg
  • Dippitelineen paino: 20kg
  • Mitat: 98 x 65 x 125 cm (PxLxK)
  • Dippikahvan paksuus: 3,5cm
  • Dippikahvan pituus: 31cm
  • Väri: Musta

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.07.11.2017 (Dippiteline (Black Edition)) :
(5/5

Dippiteline on vankkaa tekoa ja muutenkin kaikin puolin hyvä. Oli myös helppo kasata. Räikän kanssa meni tietty nSdNNKopeammini muttereiden kiinnitys. Hyvä ostos!

Kirjoittaja Pvm.12.07.2017 (Dippiteline (Black Edition)) :
(5/5

Yksi dippi treeni takana tällä telineellä. Teline on tukevan ja vankan oloinen olematta liian raskas liikuteltavaksi. Teline on helppo kasata mukana tulevilla työkaluilla, ja vielä helpompi jos omistat kaksi 17 mm avainta.
Kahvat olisivat mukavammat jos niiden halkaisija olisi sentin paksumpi.

Lataa