Selkälaitteet

30 tuotetta
Näytetään 1-25 yht. 30 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

TARJOUS
TÄNÄÄN -45%
Ylätalja ja alatalja

Ylätalja ja alatalja

236,53 € (431,94 €)

Alkaen 11.95 €/kk

(32)

date_range Ennakkotilaus 19.08.2020

TARJOUS
TÄNÄÄN -38%
Selkäpenkki

Selkäpenkki

102,94 € (167,94 €)

Alkaen 6.95 €/kk

(15)

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -24%
Selkäkippi

Selkäkippi

172,91 € (227,94 €)

Alkaen 8.95 €/kk

(11)

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -41%
Talja kattoon

Talja kattoon

41,89 € (71,94 €)

Alkaen 4.95 €/kk

(12)

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -26%
Leuanvetolaite 3in1

Leuanvetolaite 3in1

167,94 € (227,94 €)

Alkaen 8.95 €/kk

(6)

date_range Ennakkotilaus 13.09.2020

TARJOUS
TÄNÄÄN -12%
Voimatorni

Voimatorni

94,60 € (107,94 €)

Alkaen 6.95 €/kk

(5)

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -20%
Voimatorni 2

Voimatorni 2

171,11 € (215,94 €)

Alkaen 8.95 €/kk

(29)

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -9%
Voimatorni penkillä

Voimatorni penkillä

239,20 € (263,94 €)

Alkaen 11.95 €/kk

(4)

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -25%
MAXXUS Selkäpenkki

MAXXUS Selkäpenkki

195,54 € (261,54 €)

Alkaen 9.95 €/kk

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -11%
Kahva kulmasoutuun

Kahva kulmasoutuun

47,82 € (53,94 €)

Alkaen 4.95 €/kk

(2)

Heti varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -9%
Monitoimitalja

Monitoimitalja

453,94 € (503,94 €)

Alkaen 19.95 €/kk

(5)

Loppu varastosta

TARJOUS
TÄNÄÄN -13%
Voimatorni 1

Voimatorni 1

279,89 € (323,94 €)

Alkaen 12.95 €/kk

(2)

Loppu varastosta

TOP 3 selkälaitteet

1. Ylä- ja alatalja

Ylä- ja alatalja on erinomainen harjoituslaite, jolla voit kehittää hartioita sekä selkälihaksia.

Laite on valmistettu kestävästä neliskanttisesta teräsputkesta, jossa on valkoinen maalipinnoite. Penkki on korkeussäädettävä sekä pehmustettu. Jaloille on myös pehmustetut rullat. Laitteesta tekee kätevän se, että painoina voidaan käyttää levypainoja. Tällöin pystyt käyttämään 30/31mm levyjä. Painot saadaan pysymään paikallaan jousilukoilla, jolloin treenaus on turvallista.

Voit vaihtaa tankoja eri tyyppisille harjoituksille sopivaksi.

Taljaharjoittelun hyödyt

Taljoilla pystyt tehokkaasti kasvattamaan hartioitasi sekä selän lihaksia. Ylätaljalla voit tehdä erilaisia variaatioita, kuten niskan taakse vetoja. Ylätaljalla treenaaminen kohdistaa työn selän lihaksiin. Alataljalla voit myös kehittää selän lisäksi hartioita.

Ylätaljassa voidaan käyttää monenlaisia eri tankoja. Suosituimpia ovat lapiotanko, suora tanko ja ojentajaköysi. Alataljassa voidaan käyttää erityyppisiä v-kahvoja.

Vinkkejä taljojen käyttöön:
- Muista pitää selkä suorana vetoja tehdessä
- Rinta eteen ja kyynärpäät alaspäin
- Hieman hartioita leveämpi ote

 

2. Voimatorni

Voimatorni on edullinen monitoimilaite, kun haluat treenata käsiä sekä jalkoja. Laite on tehty tukevasta metallista ja pinnoitettu maalilla. Siinä on käsivarsipehmusteet , jotka takaavat mukavan treenauksen. Pohjalta löytyy kumisuojat, jotka suojaavat lattiaa naarmuilta. Laitteen kasaaminen on helppoa ja nopeaa.

Laitteella voidaan tehdä mm. dippejä, leuanvetoja, jalannostoja sekä rutistuksia. Näillä liikkeillä saadaan varmasti ylävartaloon edistymistä!

Leuanvedot voidaan suorittaa käyttämällä laitteen ylätankoa. Tangon leveys on noin metrin, joka pitäisi riittää kaikille otteille.

Dippejä varten on sivuilla pehmustetut käsinojat sekä kahvat, joidenka avulla liike onnistuu ongelmitta ja mukavasti.

Jalkojennostoon käytetään samoja käsinojia ja kahvoja. Laitteessa on myös pehmustettu selkäosa, joka tukee selkää treenatessa.

 

Ominaisuuksia:

- Tukeva runko
- Hyvin pehmustetut käsi- sekä selkänoja
- Toimii monipuolisesti ylävartalon treenaukseen
- Kevyt

 

3. Selkäpenkki

Selkäpenkki on mainio laite koko kehon kuntoutukseen. Sillä voidaan treenata mm. selän, jalkojen ja vatsan lihaksia.

Selkäpenkki on säädettävissä 4 eri korkeuteen, joka mahdollistaa optimaalisen asennon kuntoillessa. Runko on tehty tukevasta, maalatusta teräksestä. Rungossa on myös kumisuojat, jottei se naarmuta lattiaa ja pysyy tukevasti paikallaan.  Selkäpenkissä on käsi- ja jalkatuet, joidenka avulla saat tukevan otteen treenisi ajan.

Mitä voin treenata selkäpenkillä?

Selkäpenkillä kuntoilu on hyvin monipuolista, sillä voit käyttää sitä eri asennoissa eri lihaksien treenaamiseen. Voit käyttää laitetta alaselän, vatsalihasten sekä jalkojen tehokkaaseen treenaamiseen.

Alaselän sekä jalkojen treenaukseen laitteesta on jalkatuet, jotka tukevat sinua tehdessäsi liikkeitä treenin helpottamiseksi. Vatsalihasliikkeitä varten laitteessa on pehmustettu penkki, joka tukee kehoa tehokkaasti.
- Alaselkä: Selänojennus
- Jalat: Takareisinosto
- Vatsa: Kylkirutistukset

 

Selkälihastreeni

Treenityylejä ja harjoituksia tulisi vaihdella pitkin vuotta, saadaksesi tarvittua vaihtelua treeneihin sekä tavoitteisiin.

Selkätreenistä puhuttaessa, ihmiset yleensä jättävät hiukan vähemmälle tämän ison lihasryhmän monista syistä. Ensinnäkin et näe selkääsi kun treenaat sitä, verrattuna esimerkiksi hauiksien treenaamiseen. Niiden treenaminen on miellyttävää, koska näät lihakset treenatessa.

Tästä syystä monet kehonrakentajatkaan eivät välttämättä anna 100% intensiivisyyttänsä tälle isolle lihasryhmälle. Kaikki tämä kulminoituu siihen faktaan, että jos et näe sitä, miksi myöskään treenaisit sitä? Pahin kohta tästä skenaariosta on se, että selkälihakset ovat yleensä alentava tekijä esimerkiksi kehonrakennuskilpailuissa.

Esimerkkinä Mr. Olympia kilpailuissa: Jay ei pysty olemaan samalla linjalla Ronnien kanssa selkälihaksissa, ja tämä on yksi niistä syistä miksi Ronnie pitää vielä seitsemättä kertaa titteliä itsellään, jättäen Jayn kakkossijalle.

Selkä on myös yksi isoimmista ja suurimmista lihasryhmistä. Se vaatii suurta keskittymistä ja huomiota yksityiskohtiin, kun sitä treenataan. Kun treenataan selkää tekemällä suuria määriä erilaisia harjoitteita, autat todella paljon sen saamista valmiiksi asti.

Erota ylä- ja alaselkä harjoitteet toisistaan

Tällä konseptilla treenatessasi selkääsi, sinun tulisi aloittaa kohdistamalla treeni yläselkään (trapezius & latissimus dorsi). Ja tämän jälkeen siirtyä alempaan osaan selkää. Kokemuksemme perusteella sanomme, että tällainen treenikonsepti on hyvä. Juuri tällä tavoin moni kehonrakentaja aloittaa selkänsä treenaamisen.

Jos teet maastavetoja selkätreenissäsi, kannattaa maastavedot tehdä treenisi alkuvaiheessa. Tällöin sinulla on eniten energiaa ja intoa tähän treeniin. Treenatessasei yläselkää ensin ja siitä siirtyen alaselkään, sinun kannattaisi tehdä maastavetoja lopputreenissä, sillä energiasi on ihan lopussa.

Kun puhutaan yläselästä treenien yhteydessä, nämä harjoitteet ovat sellaisia jotka spesifioituvat tiettyihin osiin selkääsi. Suurimmaksi osaksi lapoihin sekä yläselän keskiosaan. Kun valitset treenejä yläselkääsi varten, kannattaa valita laaja määrä korkeita nostoja, pullovereita ja leuanvetoja. Toisin sanoen harjoituksia, jotka nimenomaan kohdistuvat ylempiin osiin selkääsi.

Alaselän treenistä puhuttaessa kannattaa valita sellaisia treenejä, jotka kohdistuvat  alemman selän alueeseen (eli missä alempi latissimus dorsi kiertyy selkärankaasi) ja myös niihin lihaksiin, jotka tukevat takapuolen aluetta.

On olemassa monia voimaharjoitteita, jotka kohdistuvat nimenomaan tälle alueelle. Tällaisia harjoitteita ovat esimerkiksi maastaveto, kulmasoutu, käsipainosoutu, T-bar soutu, kääntöpenkki soutu, tietytillä laitteilla tehdyt liikkeet, alasoutu ja yliojennus.

Selkälaite

Search templates (CTRL+Space)