Selkäkippi / Inversiopenkki Säädettävä  98x65,5x152,5cm Harmaa/Musta
Selkäkippi / Inversiopenkki Säädettävä  98x65,5x152,5cm Harmaa/Musta
Selkäkippi / Inversiopenkki Säädettävä  98x65,5x152,5cm Harmaa/Musta
Selkäkippi / Inversiopenkki Säädettävä  98x65,5x152,5cm Harmaa/Musta
Selkäkippi / Inversiopenkki Säädettävä  98x65,5x152,5cm Harmaa/Musta
Selkäkippi / Inversiopenkki Säädettävä  98x65,5x152,5cm Harmaa/Musta
Selkäkippi / Inversiopenkki Säädettävä  98x65,5x152,5cm Harmaa/Musta
Selkäkippi / Inversiopenkki Säädettävä  98x65,5x152,5cm Harmaa/Musta
Selkäkippi / Inversiopenkki Säädettävä  98x65,5x152,5cm Harmaa/Musta
Tuotetiedot add

Selkäkippi

Selkäkippiä käytetään usein osana ammattimaista kuntoutusta. Sen tarkoituksena on auttaa selkäongelmien kanssa, kuten esimerkiksi huonossa ryhdissä, väärien liikkeiden poisoppimisessa, selkäkivun helpotuksessa ja paineen purkamisessa. Tässä on sinulle mahdollisuus hankkia selänhoitolaite kotiisi ehkäistäksesi selkäkipuja. Selkäkippi säädetään sopivaksi siirtämällä jalkatuki sinun pituudellesi. Laite on ergonomisesti suunniteltu. Rakenne on vankka ja tukeva. Kun lopetat laitteen käyttämisen, voit helposti pistää sen varastointiin seuraavaa kertaa varten.

Laite itsessään painaa 30kg ja on väriltään musta/hopea/oranssi. Tämä ei ole varsinaisesti treeniväline vaan enemmänkin kuntoutusväline. Tästä huolimatta se on hyvä lisäys treeneihisi, varsinkin jos sinulla on selkäongelmia. Selkäkippi saattaa olla juuri se mitä sinä tarvitset helpottaaksesi tulevia selkäkipuja, vaikka sinulla ei niitä juuri tällä hetkellä olisikaan.

Treenaaminen selkäkipillä

Selkäkipin käyttöä ei ehkä voida lukea treenaamiseksi, mutta säännöllisellä käytöllä voit vaikuttaa tuleviin treeneihisi. Kippiä käyttäessä selkäsi nikamat ja lihakset venyvät, jotka edesauttavat selkääsi rentoutumaan. Painovoima tekee tästä mahdollista.

Laitteella sananmukaisesti kippaat itsesi nurin. Seiso jalkatukien päällä tukevasti, käytä käsiäsi kääntämään alustaa kallelleen. Kannattaa aloittaa vaakatasoisesta asennosta, jos et ole täysin varma omasta kehostasi. Emme suosittele roikottamaan itseään erityisen kauaa, varsinkaan jos et ole koskaan ennen tällaista laitetta käyttänyt. Kokeile mikä on sinulle hyvä asento (muista oikea tekniikka). Venytys auttaa selän niveliä venymään oikeille paikoilleen.

Jos sinulla on selkäongelmia, suosittelemme ottamaan yhteyttä fysioterapeuttiin ja kysymään häneltä ohjeita kuinka sinun kannattaisi selkäkippiä käyttää kotona. Saattaa myös olla viisasta pyytää jotakuta avuksi kun käytät laitetta ensimmäisiä kertoja. Tämä siksi, että jos jotain sattuu, sinulla on apu lähellä.

Selkäkipin lisäksi sinun tulisi treenata. Harjoitusten tulisi olla koko vartalolle. Päämäärä olisi saada sinut vapautumaan fyysisistä ongelmia joita kohtaat päivittäisessä elämässäsi, varsinkin jos sinulla on selkäongelmia. Selkälihasten ja vatsalihasten vahvistaminen on tärkeä osa tätä kuntoutumista.

Kääntökulma


Haluttu kääntökulma saadaan erikseen asetettua oranssin tangon avulla.

Pituuden säätö


Kipissä on yksilöllinen pituuden säätö pituuksille 147cm - 183cm.

Jalkatuki


Kipissä on myös säädettävät sekä ergonomisesti suunnitellut jalkatuet.

Ominaisuudet

Mitat
98 x 65,5 x 152,5 cm

Mitat kokoontaitettuna
65,5 x 40 x 180 cm


Mitat selkänoja
48 x 110 cm

Mitat pehmuste
48 x 110 cm


Paino
30 kg

Max. käyttäjän paino
110 kg


Tuotearvostelut

4.4 /5


Yhteensä 27 tuotearvostelua

5 tähteä13 kpl

4 tähteä11 kpl

3 tähteä3 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Hinta ja laatusuhde hyvä,tuo helpotusta

Hyvä hinta-laatusuhde.

Mahtava tuote, jokaiselle selkävaivaiselle pitäisi olla pakkohoitona selkäkipin käyttö ;-) Ensin vuosi intensiivisesti kiropraktikolla, loppuhoito selkäkipillä, vuosikymmenen selkäjumi jossa nikamat ym välilevyt jumissa vapautui tällä. Iskiakseen paras mahdollinen hoito.

Poikki tukirauta painaa kylkiluhin pitää olla lisäpehmuste

Tuote ok mutta yli 1kkn toimitus vitutti

Toimiva peli ja kotikäyttöön täysin ok.

Hinta laatusuhde hyvä, yllättävän tukeva

Hyvä laite.

Hyvä hinta/laatusuhde. Helppo koota

Positivt överraskad. Bra pris och god kvalitet gör att det är ett förmånligt köp. Funktionen motsvarar vad jag sökte, så jag har haft stor nytta av det.

Toimiva tuote!

Toimiva tuote. Pituutta joutui jonkinverran kasvattamaan, että sai laudan tasapainoon.

Hyvä toimiva tuote

Hinta laatusuhde hyvä, nilkat pitäisi olla paremmin tuettu.

Ihan hyvä. Hieman haastava kasata.

Toimiva tuote

Hinta/laatusuhde kohdillaan, hyvin toimii.

Toimitus todella ei toimi millä tavalla mainostaa en tule kuin pyytämällä toimitus koodi

Nopea toimitus, pari päivää tilauksesta tuli jo kotiovelle. Kaverini suositteli tällaista selkäkippiä välilevyongelmiin. Tänään vasta kunnolla kokeiltu, joten en tiedä vielä auttaako. Kokoaminen tuotti miehelle harmaita hiuksia ja aluksi olikin väärin koottu käsinojien osalta. Nyt korjattu ja hyvin näyttää laite toimivan ainakin näin 80 kiloiselle. Ei ole portaaton säätö kallistuskulmalle, mutta löytyy kolme eri kohtaa. Laite näyttää toimivan hyvin ja pystyn myös yksin käyttämään sitä eli käsien avulla saan kipattua itseni alas ja takaisin ylös.

Kippausmekanismi ei toimi kuten pitäisi, joutuu käsivoimin kippaamaan, samaten nostamaan itsensä ylös. Eli tasapainopiste on väärässä kohdassa Jokatapauksessa tukeva ja ajaa asiansa, eli pääsee ylösalaisin.

Hyvä ja tukeva. Laudan korkeussäätö (kippiakselin ja laudan etäisyys) puuttuu.´Se tekee liikkeestä palauttavan voiman pienemmäksi.

Hyvin toimiva ja tukeva laite. Ajaa asiansa. Kokoaminen oli helppoa -- ruuvit yms. olivat kaikki omissa numeroiduissa paikoissa. Koska olen yli 180cm, niin säädöistä huolimatta i) vaatii hieman käsivoimia kaataessa selälleen ja ii) pää tuppaa olemaan tuen ulkopuolella. Kompromissin hakeminen vie hetken ja sitä kautta voi helpottaa takaisin pystyyn nousua. Hifistelyä tämän hintaisen laitteen kohdalla olisi useampi kuin nykyiset kolme kaltevuusvaihtoehtoa. Kolme kaltevuutta kyllä minulle riittävät.

Odotettua helpompi koota. Muutaman viikon käytön jälkeen käyttö ja esilleottaminen kokoontaitosta rutiinia. Fysiatrini suositteli loppuelämäksi selkäkippiä päivittäiseen käyttöön akuutin välilevynpullistuman, hermojuurikivun, selän nikamakulumien ja madaltumien yms. vuoksi ja mielestäni tuote on siihen hintaansa nähden kelpo väline.

Tuntuu auttavan. Olemme siinä mieheni kanssa 2xpvä. Hyvin toimiva ja tukeva laite. Kokoaminenkin oli helppoa, koska ruuvit olivat kohta kerrallaan kaikki omissa numeroiduissa paikoissa.

Painopiste on liian alhaalla jaloissa jos on pitempi henkilö, käytän arvoa 188 cm jolloin pää jää levyn yli ja silti pitää kippi kääntää käsivoimin

Hyvää: tukeva rakenne ja helposti pääsee omin avuin ylös ainakin loivimmasta asennosta (muuta en ole kokeillut). Petrattavaa: suomenkieliset ohjeet selkeillä piirroskuvilla ehdottomasti mukaan tai toimitettava esim. sähköpostilla automaattisesti. Pulttien ja ruuvien pakkausmerkinnät (pituudet) tulisi vastata ohjeissa olevia pituuksia, jotta kokoaminen olisi helpompaa eikä tulisi virheitä/vahinkoja. Kaikkia vaiheita/ruuvinpaikkoja ei ollut edes merkitty englanninkielisiin ohjeisiin.

Selkäkipuiselle voi olla hyödyllinen. Oma käyttö jäänyt vähäiseksi alkuinnostuksen jälkeen.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Selkäkippi / Inversiopenkki Säädettävä 98x65,5x152,5cm Harmaa/Musta

100330-00050-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
289,95 €
224,95 € Säästä 65,00 €

Alkaen 10.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 224,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 5-14pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16

Yhteensopivat tuotteet:

Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!