Ala- Ja Ylätalja Yhdistelmä Penkillä Ø 30/31mm Levypainoille Valkoinen
Ala- Ja Ylätalja Yhdistelmä Penkillä Ø 30/31mm Levypainoille Valkoinen
Ala- Ja Ylätalja Yhdistelmä Penkillä Ø 30/31mm Levypainoille Valkoinen
Ala- Ja Ylätalja Yhdistelmä Penkillä Ø 30/31mm Levypainoille Valkoinen
Ala- Ja Ylätalja Yhdistelmä Penkillä Ø 30/31mm Levypainoille Valkoinen
Ala- Ja Ylätalja Yhdistelmä Penkillä Ø 30/31mm Levypainoille Valkoinen
Ala- Ja Ylätalja Yhdistelmä Penkillä Ø 30/31mm Levypainoille Valkoinen
Ala- Ja Ylätalja Yhdistelmä Penkillä Ø 30/31mm Levypainoille Valkoinen
Ala- Ja Ylätalja Yhdistelmä Penkillä Ø 30/31mm Levypainoille Valkoinen
Ala- Ja Ylätalja Yhdistelmä Penkillä Ø 30/31mm Levypainoille Valkoinen
Ala- Ja Ylätalja Yhdistelmä Penkillä Ø 30/31mm Levypainoille Valkoinen
Ala- Ja Ylätalja Yhdistelmä Penkillä Ø 30/31mm Levypainoille Valkoinen
Tuotetiedot add

Ylätalja ja alatalja

Rintakehän ohella selkä on ratkaisevan tärkeä sopusuhtaisen vartalon kannalta. Tämän Gorilla Sportsin valkoisen talja-aseman avulla selkäharjoittelusta tulee nautintoa. Kaksi mukana toimitettua tankoa tarjoavat vaihtelua treeneihin. Erityisominaisuutena taljalaitteessa on toinen vaijeripyörä lähellä lattiaa. Tämä tarjoaa lukuisia treenivaihtoja lisää.

Gorilla Sportsin suosittu ylätalja ja alatalja on tehty kestäväksi ja tukevaksi treeneihin. Tuotteessa on juuri sopivasti pehmustettu istuin, jonka päälle on mukava istua ja suorittaa harjoiteet. Lisäksi istuimen korkeutta voidaan säätää, jotta saadaan tukeva asento selkätreeneihin.

Taljat on tehty laadukkaista osista, mikä takaa hiljaisen ja tasasaisen toiminnan. Ylätalja ja alataljalaitteen lisäksi saat vielä ylätaljatangon mukaan.

Säädöt


Tässä taljassa on 4 eri asentoon säädettävä istuin sekä jalkatyynyt.

Adapterit


Taljassa adapterit 30/31 mm levypainoille. Mukana myös jousilukot.

Kompakti


Ylä- ja alatalja molemmat yhdessä kompaktissa laitteessa.

Ominaisuudet

Mitat
120 x 56 x 195 cm

Paino
35 kg


Väri
Valkoinen, musta

Yhteensopivat levypainot
30/31mm (50mm adapterit erikseen tilattavissa)


Tilaa levypainoille
23 cm / puoli

Max. kuormitus talja
280 kg


Säätömahdollisuus
Korkeussäädettävä istuin

Tuotevideo add

Tuotearvostelut

3.9 /5


Yhteensä 36 tuotearvostelua

5 tähteä12 kpl

4 tähteä13 kpl

3 tähteä8 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä2 kpl

Tuotteen käyttäminen vaatii totuttelua, mutta sen jälkeen homma toimii erinomaisesti.

Olin pettynyt. Aikaisempien arvostelujen kautta sain laadukkaamman kuvan. -Pystyputket heiluvat, ei saa tarpeeksi kireälle ilman, että materiaali antaa periksi. -Penkki on liian pieni ja liian lähellä, joudut modaamaan että sen saa tarpeeksi taakse. Nyt joutuu istumaan penkin takalaidalla melkein perse ulkona. -Jalat ottavat kiinni painoihin (pituutta 174cm). -Alataljan käyttö penkin kanssa mahdoton ilman, että sahaat pois osan tuesta. Ihmettelen, että tuki on ylipäätään tehty niin, että se ei ole auki toisesta päästä. Tätä ei ole suunnitellut sellainen joka oli tuotetta oikeasti käyttänyt. Eli petyin tuotteeseen ja epäilen, että samaan "kiinapaska" sarjaan menee suurin osa näistä tuotteista. Pitäisi hankkia tuotteet ammattitaitoisammasta liikkeestä ja paremmalta merkiltä.

Todella positiivinen yllätys. Hyvä hinta ja jopa parempi kuin monella kuntosalilla. Vaijeri tosin aika heiveröisen oloinen, toivottavasti kestää.

Liian kevyt, laite kippaa jos pitää tehdä kauempana laitteesta, esim. läpiveto mahdotonta suorittaa oikeaoppisesti. Ylätaljaan olen todella tyytyväinen. Alatalja on pettymys, ostin nilkkaremmin pakarapotkuja varten mutta vaijeri rispaantui pahasti eikä uutta ole näkyvissä vaikka olen jo monta kuukautta sitten pyytänyt ilmoittamaan kun on uusi saatavilla.

Näillä muutoksilla tulee todella hyvä laite:Isommat rullat(114 mm/Aliexpress).Kymppimillin pultit kasimillillisten tilalle.Pieni pala pois putkesta alimman rullan edestä.Lisäksi pitkä ihminen tarvitsee ylimääräisen matalan tuolin.Kääntämällä ja nostamalla orkkispenkkiä saa siitä hyvän tuen reisien päälle ylätaljaliikeissä.

Toimiva laite ja hintaan nähden melko tukevakin

Hyvä laite kotiin. Hiukan pieni, mutta toimii. Rullat kuluu nopeasti loppuun, olen kysynyt uusia. Alasoutua varten joutuu rälläköimään pienen palan pois, mutta sehän sujuu. Kannattava ostos.

Laite on riittävän tukeva, ei huoju eikä heilu mihinkään. Laite on myöskin aika kevyt joten tarvittaessa sen siirtäminen on helppoa. Erittäin pätevä talja siis kotikäyttöön ja ajaa asiansa hyvin. Miinusta tulee polvituesta, joka saisi olla hieman leveämpi sekä istuinosa saisi olla hieman kauempana rungosta, mutta nuokaan viat ei loppupeleissä haittaa tekemistä mitenkään, joten todella hyvä ostos kaikinpuolin.

Omistan kyseisen laitteen ja on hyvä. Saako tähän uusia rullia ostettua kun ovat lopussa?

Ylätaljaa käytettäessä penkki aivan liian lähellä painoja, joten jalat tuli painojen tielle. Ja olen vain 175cm. Penkki siirretty 20cm ja tukirautaa jatkettu. Tämän modauksen jälkeen hyvä käyttää ylätaljaa, mutta voi aiheuttaa ongelmaa alataljalle koska samalla alarissan paikka muuttuu. Itsellä alatalja toisessa laitteessa. Jos olisin pidempi, niin penkin korkeuttakin pitäisi saada alemmas. Nyt penkki ihan ala-asennossa ja juuri ja juuri painot eivät osu alas käsien ollessa yläasennossa. Varoja muutokseen näyttäisi penkissä olevan noin 3-4cm ja vaijerin pituudessa saman verran. Eli muutoksia piti tehdä, mutta niiden jälkeen on hyvä.

Kotikäyttöön toimiva peli. Miinusta tulee painosta, joutui pulttaamaan lattiaan kiinni jottei kaadu kun tekee hauiskääntöä alataljassa yms. Pienen modauksen joutui tekemään myös alataljalle, runko tulee vaijerin eteen tietyissä liikkeissä, rautasahalla pala pois pyörän edestä auttoi asiaa.

Muuten hyvä mut muokkaileen joutuu aikas paljon. Penkki on liian lähellä painoja. Etummainen pystytolppa heiluu vaikka kiristäis ruuvit miten lujaa kiinni koska se jo jostain syystä tehty kahdesta osasta. Ja pahin vika kaikista on seisten alataljalla haukkareita tehdessä. Koko hökötys kippaa jollei laita lisäpainoja etummaisten jalkojen päälle.

Hyvä ja laadukas talja.

Itselläni ollut käytössä vuoden alusta samanlainen ja olen todella tyytyväinen laitteeseen. Ainut lisä ois lattialla istuallaan ei pysty vetämään ottaa vaijeri kiini mut pieni miinus.

Laite ajaa asiansa hyvin kotikäytössä ja mukavaa, että voi käyttää samoja painoja kun muissakin laitteissa kotikuntosalilla. Pidempijalkaiselle voi olla ahdas, mutta minulle 180cm toimii oikein hyvin.

Todella näppärä ja monipuoline laite ja hyvä lisäys kotikuntosalille. Tilaus ja toimitus meni mukavasti suoraan kotiin :-)

Makee peli toimiva

Riittävä ja monikäyttöinen kotitreenaajalle! Yksinkertainen ja helppo.

Kotikäyttöön hyvä hintaisekseen. 182cm miehelle vähä turhan ahdas mutta aina voi soveltaa

Omistan moisen ja riittävä kotireenajalle

kätevä autotalliin tai vaikka työpaikan salill ja silleen jof

Ok peli kotiin harrastajalle.

Kätevä autotalliin/kotiin tai työpaikan salille

Ok peruskäyttöön. Vähän liian lyhyet etureiden päälle tukevat tuet pitkälle miehelle ja alataljan alapyörä liian pieni - vaijeri ottaa rakenteisiin alataljaa tehtäessä. Yllättävän tukeva kuitenkin ja painoja kärsii laittaa.

Tuote liian matala, jää liike vajaaksi ja painot turhan lähellä penkkiä.

Loistava laite, hyvä hinta!

Ollut jo työpaikan kuntosalilla muutaman vuoden ja kehuja sadellut. Suosittelen!

ollut nyt käytössä kuukauden ja oon kyllä tyytyväinen, siksi neljä tähteä koska normaali penkki on liian lähellä ja polvet ottais kiinni painoihin joten mulla on siinä oma penkki, sen kanssa tämä saa 5 tähteä :)

Hinta-/laatusuhde todellakin kohdillaan!

ylätalja onnistuu niskantaakse kyllä mutta rinnalle ei koska joutuu nojaamaan taaksepäin jos haluaa niin tehdä ja se ei kovin hyvältä tunnu. muuten pelaa jotenkuten ok.

Laite on kevyt, eli tarvittaessa liikuteltava, joskin keveys tekee laitteesta hiukan huteran oloisen. Ei kuitenkaan häiritsevästi. 180 senttisenä ylätaljassa saa venytyksen ainoastaan penkin ollessa ala-asennossa. Itsellä käytössä 50mm adapterit, eikä painot paukuttele polviin isoillakaan levyillä. Painoteline liukuu ongelmitta ja laitteella saa hyvän tuntuman. Hinta laatusuhteeltaan laite on erinomainen

Hei Muuten hyvä ,mutta yli 180 senttiselle liian matala..

On toiminut hyvin, ja toivon niin jatkuvan. Suositteluni.

hyvä ostos.suosittelen.

Erinomainen hankinta, toimii ainakin 175cm miehen mitoilla loistavasti. Itselläni isot 15kg levypsainot mahtuvat hyvin polvien ohi, joten TOIMII. Myös selkäliikeiden venytykset ylös asti onnistuu hyvin. Ja oli muuten nopea toimitus KIITOS.

Kävin todennäköisesti läpi kaikki markkinoilla olevat ylätaljat ennen tämän tilaamista. Ensiajatus oli Gorillasportsin laitteen osalta epäilys sen yleisestä kestävyydestä ja mahdollisesta käytönaikaisesta osien joustavuudesta. Sivuston esittelyvideo auttoi kuiten antamaan laitteelle mahdollisuuden. Käytössä laite on osoittautunut hyväksi. Heijaamista tai joustoa ei ole ollut havaittavissa. Käyttöä varten suosittelen hankkimaan ohuempia metallisia tri-grip painoja, koska painoja lisätessä alkavat painot tulla polvien tielle, jos yrittää ahtaa esim. sementtisiä muovipainoja. Tri-grip on mukava kahvasta asentaa paikalleen. Mukana toimitettu leveä vakiotanko oli myös myönteinen yllätys ja sopi ainakin omiin tarpeisiin. Kehitettävää olisi lisävarusteena myytävä leveämpi jalkatukitanko. Välillä olisi mukavampi istua lähempänä laitetta, joka edellyttäisi leveämpää istuma-asentoa ja polvia ulospäin, mutta jalkatukitangon kapeus asettaa rajoitukset.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Ala- Ja Ylätalja Yhdistelmä Penkillä Ø 30/31mm Levypainoille Valkoinen

100116-00022-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
314,95 €
249,95 € Säästä 65,00 €

Alkaen 11.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 249,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-3 arkipäivää Saatavilla pikatoimituksena: 2 kpl. Tilatessasi isomman erän, on Toimitusaika 5-14pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!