Säädettävä Selkäpenkki / Selkälihaslaite Tukikahvoilla 128x56x78-86cm Valkoinen
Säädettävä Selkäpenkki / Selkälihaslaite Tukikahvoilla 128x56x78-86cm Valkoinen
Säädettävä Selkäpenkki / Selkälihaslaite Tukikahvoilla 128x56x78-86cm Valkoinen
Säädettävä Selkäpenkki / Selkälihaslaite Tukikahvoilla 128x56x78-86cm Valkoinen
Säädettävä Selkäpenkki / Selkälihaslaite Tukikahvoilla 128x56x78-86cm Valkoinen
Säädettävä Selkäpenkki / Selkälihaslaite Tukikahvoilla 128x56x78-86cm Valkoinen
Säädettävä Selkäpenkki / Selkälihaslaite Tukikahvoilla 128x56x78-86cm Valkoinen
Säädettävä Selkäpenkki / Selkälihaslaite Tukikahvoilla 128x56x78-86cm Valkoinen
Tuotetiedot add

Selkäpenkki

Gorilla Sportsin selkäpenkki antaa mahdollisuuden aloittaa alaselän treenaamisen tehokkaammin. Penkillä voit treenata niin vatsalihaksia, jalkoja kuin alaselkää. Penkissä on jalkatuet, jotka mahdollistavat jalkojen pysymisen tukevasti paikoillaan. Käsituet ja ja jalkatuet tekevät treenaamisen turvalliseksi, etkä tarvitse tähän liikkeeseen avustajaa.

Voit treenata ilman painoja tai, jos kuntotasosi on sopiva, voit lisätä treeniin painolevyjä tai käsipainoja. Penkki on tehty kestämään. Siinä on vahva teräksinen runko, joka on pulverimaalattu valkoiseksi. Penkki on todella helppo kasata.

Selänojennus liike

  1. Makaa penkillä kasvot alaspäin ja aseta jalat jalkatukien taakse.
  2. Aseta selkäpenkki lanteiden kohdalle niin, että vatsalla on tarpeeksi tilaa taipua alaspäin.
  3. Kun keho on suorana eteenpäin, risti kädet pään taakse.
  4. Taivuta kehoa varovasti alaspäin, pidä selkä mahdollisimman suorana. Kun et voi pitää alaselkää enää suorana pysäytä liike siihen. Huomioi että ihmiset venyvät erilailla, joten et välttämättä pääse yhtä alas kuin toiset. Yritä pitää jalat mahdollisimman rentoina, että harjoitus ei kohdistuisi alareisiin.
  5. Nosta hitaasti kehoa ylöspäin, kunnes se on täysin suorana jalkojesi kanssa. Älä kuitenkaan nosta selkää yli jalkojen linjan, koska se rasittaa alaselkää tarpeettomasti.
  6. Toista liikkettä 8-15 kertaa.

Selkäpenkin parhaat ominaisuudet

  1. Pehmustettu jalkatuki takaa miellyttävän harjoittelumukavuuden
  2. 45° säätökulma vatsa- ja selkälihasten tehokkaaseen vahvistamiseen
  3. Suosittelemme 150 - 185 cm pituisille henkilöille

Helppo ja tehokas


Penkki on helppo ja nopea asentaa ja siinä on nopea kiinnitys pikakiinnikkeiden ansiosta. Se on tehokas harjoituslaite vatsa- ja selkälihasten vahvistamiseen.

Säädettävä


Selkäpenkissä on 5-asentoinen säädettävä pehmuste sekä 2-asentoinen korkeussäädettävä jalkakiinnitysjärjestelmä.

Tukikahvat


Penkissä on myös leveät tukikahvat harjoittelun apuvälineenä. Tukikahvoista on apua esimerkiksi selkäpenkkiin asettuessa.

Ominaisuudet

Mitat
128 x 56 x 78 - 86 cm

Korkeus
4 eri asentoa


Mitat pehmuste
30 x 25 x 5 cm

Paino
16 kg


Väri
Valkoinen / musta

Max. kuormitus
120 kg


Tuotearvostelut

3.2 /5


Yhteensä 19 tuotearvostelua

5 tähteä5 kpl

4 tähteä5 kpl

3 tähteä2 kpl

2 tähteä2 kpl

1 tähteä5 kpl

Pitäö pultata takapää lattiaan Keikkuu siihen malliin

Aika rimpulan oloinen, en uskalla kokeilla ennenkuin pulttaan lattiaan kiinni. Ja jalkalevy liian kapea ja väärässä kohdassa ainakin isolle miehelle.

Pehmuste saisi olla paksumpi. Jalkatuki nilkoille saisi olla eri kohdassa,nyt liian ulkona jolloin jalkapohjat menee peltilevystä yli. Vaatii vähän fiksausta ja totuttelua niin saa käyttöön kunnolla.

Melkoinen rimpula. Jos olisi ollut 30€ kalliimpi olisin lähettänyt takas. Maalit oli valmiiksi osin irronnut. Keikkuu tasaisella, eli jalat ei ota edessä maahan. Pehmusteet olemattomat. Pohkeille tuleva rulla 10 cm liian korkealla. En suosittele kenellekään.

Kaikki toimii, kuten kuvauksessa. Tehokas laite selälle.

Tilaamani selkälaite on vaarallisen kiikkerä johtuen liian jyrkästäkulmasta joka tulee etuosan Y-tuelle. Taakse rungon alapäähän täytyy laittaa 35mm ja levyn alapuolelle 30mm lisää koroketta että laite tukevoittuisi käyttökelpoiseksi. Rungosta oli lähtenyt pienipala maalia irti ja siinä on ruostetta. Ei vielä käyttökokemusta ennen kuin olen tehnyt korjaukset.

Tämmöiset vinot selkäpenkit on kaikki roskaa. Jospa valikoimassa olisi edes yksi oikea selkäpenkki kun niitä ei näytä mistään saavan. Aliarvostettu laite, siis oikea selkäpenkki ei nämä pilipali vehkeet.

HUTERA, mutta ajaa asiansa

Tämän selkäpenkin suunnittelija täytyy olla joku hyvinvointiteknologian tyttö. Todella hutera. Tuo kolmitukinen systeemi ei vaan toimi, peräpää vatkaa. Tosin saa keskivartalo haastetta, kun täytyy olla varuillaan laitoksen kippauksen varalta. Kikulitkin on kovilla olemattomien pehmusteiden johdosta. Tuote tuli pahvilaatikossa, jossa maalatut teräksiset osat olivat irtaalleen ilman pakkauspehmusteita. No osat olivat hakkaantuneet kuljetuksessa. Jokaisessa osassa oli maalittomia kohtia ja osat olikin niiltä osin jo kerennyt ruostumaan. Nielin tappioni, enkä tehnyt reklamaatiota, mutta en myöskään tilaa enää sekundaa gorillasportsilta.

Ihan toimiva laite hintaansa nähden. Pehmusteosa voisi olla vähän paksumpi ja jalkatuki säädettävä, mutta nämä ovat melko pieniä murheita. Yli 100 kiloiselle en tätä heppoisuutensa vuoksi suosittelisi, mutta muuten kyllä.

Tilasin tuotteen yli 1,5kk sitten eikä vieläkään ole tullut... Saldoa oli tilattaessa, mutta siinä oli virhe... tämä arvostelu kohdistuu palveluun ja järjestelmään, ei varsinaiseen tuotteesee, koska en ole sitä vielä nähnykkään. Toivottavasti varsinainen tuotearvostelu on sitten parempi, jos/kun tuote saapuu...

itselläni tämä laite todella hyvä hinta laatusuhde ehkä hiukan joustaa käytössä mutta muuten hyvä.

Tuote on hutera ja heiluu käytössä. Ei sinällään estä selkälihasten treenaamista, mutta mielestäni epämukava käyttää juuri tuon heilumisen vuoksi.

Kun ostin tämän laitteen,olin onnellinen ja olen edelleenkin,edes salilla ei ole yhtä hyvää,osasin jopa kasata sen !

Paras laite selkätreeniin ja edullinen

Loistava tuote, hyvä hinta. Hyvin on onnistunut treenit!

Pitkään etsimäni tuote löytyi , kohtuuhintaankin. Toimiva ja ihan ok kaikin puolin. Onnistuin itse kokoamaankin, olen nainen!.

Kätevä penkki selän kuntoutukseen.

Jykevä penkki ja luotettavalta tuntuu. Palojen sovittamisessa tarvitsi hieman viilaa, että reiät osuivat kohdillee, mutta ei suurta ongelmaa ollut kasaamisessa. Tämä niinkuin lähes muut lajitoverinsa toimii kyllä melkoisina pähkinänsärkijöinä, vaikkakaan tämä ei ole todellakaan pahimmasta päästä ja tällä kestää tehdä kunhan henkisesti asennoituu siihen, että hetken painaa ikävästi. Kokonaisuudessaan silti kelpo selkäpenkki ja voittaa kaikki pienemmät kotipenkit.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Säädettävä Selkäpenkki / Selkälihaslaite Tukikahvoilla 128x56x78-86cm Valkoinen

100123-00022-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
164,95 €
119,95 € Säästä 45,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 119,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-3 arkipäivää Saatavilla pikatoimituksena: 3 kpl. Tilatessasi isomman erän, on Toimitusaika 5-14pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
-10% kevätale Säästä vielä -10% alekoodilla KEVÄT10
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!