Taitettava Selkäpenkki / Selkälihaslaite (E-sarja) 97x49x83cm Musta
Taitettava Selkäpenkki / Selkälihaslaite (E-sarja) 97x49x83cm Musta
Taitettava Selkäpenkki / Selkälihaslaite (E-sarja) 97x49x83cm Musta
Taitettava Selkäpenkki / Selkälihaslaite (E-sarja) 97x49x83cm Musta
Taitettava Selkäpenkki / Selkälihaslaite (E-sarja) 97x49x83cm Musta
Taitettava Selkäpenkki / Selkälihaslaite (E-sarja) 97x49x83cm Musta
Taitettava Selkäpenkki / Selkälihaslaite (E-sarja) 97x49x83cm Musta
Taitettava Selkäpenkki / Selkälihaslaite (E-sarja) 97x49x83cm Musta
Taitettava Selkäpenkki / Selkälihaslaite (E-sarja) 97x49x83cm Musta
Taitettava Selkäpenkki / Selkälihaslaite (E-sarja) 97x49x83cm Musta
Tuotetiedot add

Taitettava selkäpenkki E

Valitettavan usein käy niin, että selkä saa paljon vähemmän treeniä kuin rintakehä tai muut lihakset. Tästä syystä tämä selkälihaspenkki on erittäin tarpeellinen, jotta saat myös selän lihakset kuntoon. Vahva selkä on tärkeä asia jopa ihan päivittäisessä elämässä. Kaikkien lihasten tasapainoinen treenaaminen on tärkeää, että kehon ei synny lihasepätasapainoa. Ajansaatossa tämä tulee aiheuttamaan fyysisiä ongelmia, mm. huonoryhtisyyttä. Kun muistat treenata alaselkäsi myös hyvään kuntoon, pystyt tekemään muitakin treenejä aina kovemmilla painoilla. Tämän lisäksi saat parannettua tekniikkaasi treenaamisessa ja päivittäisissä askareissa joissa tarvitset nostamista.

Taitettavan selkäpenkin runko on vankka ja pysyy pystyssä omilla jaloillaan. Pystyt säätämään pehmusteiden korkeutta niin, että sinulla on oikea aloitusasento. Säädöt lukitaan pultilla joka pitää asennon turvallisesti paikallaan. Voit käyttää penkkiä joko omalla kehonpainollasi tai lisäpainojen kanssa, pitämällä esimerkiksi levypainoa rintaa vasten.

Taitettava selkäpenkki on valmistettu kestävästä metallista ja muotoiltu ergonomiseksi  selän kuntoutusta varten.  Sen tärkeitä ominaisuuksia on sen kompakti koko, kokoontaitettavuus ja keveys, sillä se painaa vain 8,5kg. Siitä löytyy myös säädettävä jalkatuki sekä pehmusteet.

Selkäpenkillä treenaaminen

Kaikkein tärkein asia – niinkuin aina kun kokeillaan uusia harjoituksia – on opetella oikea tekniikka kun käytät selkälihaspenkkiä. Oikea asento on olla niin, että jalat ovat tukevasti asetettu alemmalle tasolle. Jalkatuki on pohjetta vasten. Pidä käsiä ristittynä rintakehäsi päällä. Laske itseäsi lantiosta lähtien lattiaa kohden, ja nosta itsesi takaisin ylös. Aloittelijoiden kannattaa mennä vain vähän matkaa alaspäin ja mennä alemmas aina sitä mukaa mitä keho kehittyy. Jos sinulla on jo vahvat alaselän lihakset, voit mennä niin alas kuin pystyt. Pehmusteen ei pidä olla lantion liikkeen tiellä.

Penkillä voidaan myös treenata kehon vinottaisia lihaksia. Aloitusasennossa sinun tulee olla kylki pehmustetta vasten, jalat omalla tasollaan. Aseta jalkasi niin, että ne saavat tukea jalkatuesta. Sitten teet dippaukset sivuttain alaspäin samoin ohjein kuin yllä. Nosta itsesi takaisin ylös. Alussa liike on todennäköisesti aika pienimuotoinen, mutta älä huoli – pystyt dippaamaan alemmas sen myötä mitä enemmän tätä liikettä teet.

Jos haluat käyttää ylimääräistä vastuspainoa, se on myös mahdollista. Aloita kuitenkin pienistä painoista. Pidä levypainoa rintakehääsi vasten molemmilla käsillä. Tee harjoitus muuten samalla tavalla kuin normaalistikin. Haluatko vastusta, muttei kiinnosta pidellä painoja? Venytä kädet suoraksi; tämä muuttaa kehosi painopistettä ja antaa hiukan lisävastusta.

Kun treenaat, tulisi treenisi sisältää muutakin kuin selkälihasliikkeitä. Sinun tulisi treenata kaikkia lihaksiasi yhtä paljon, suosittelemme siis, että suunnittelet itsellesi koko vartalon treenin. Tällöin kannattaa myös katsoa lisätietoa muista tuotteistamme, esimerkiksi painosarjoista, käsipainoista tai erilaisista tangoista.

Selkäpenkin parhaat ominaisuudet

  1. Kokoontaitettavuuden ansiosta säästät tilaa, kun et käytä selkäpenkkiä
  2. Selkäpenkin on mahdollista säätää helposti itselle ergonomiseen asentoon
  3. Laadukkaat materiaalit
  4. Nopeasti lukittava
  5. Liukumattomat jalat
  6. Jalkatuki säädettävä ja pehmustettu
  7. Suositeltu 155cm - 185cm käyttäjälle

Mitat

97 x 49 x 76-87 cm; paino: 8,5 kg;
Max. käyttäjän pituus: 185 cm;
Maksimikuormitus: 120 kg

Ominaisuudet

Nopea ja helppo säätäminen pikakiinnityksillä. Pehmuste ja jalkojen tuki säädettävissä. Luistamattomat jalat takaavat hyvän pidon ja korkealaatuinen tekonahkapäällysteinen pehmuste huolehtii mukavuudesta.

Käyttö

Tilaa säästävään ja tehokkaaseen selän ja vatsan harjoitteluun omalla kotikuntosalillasi. Varustettu säädettävillä jalkatuilla ja voidaan taittaa sekä säätää nopeasti penkkiä.

Ominaisuudet

Mitat
97 x 49 x 83 cm

Mitat pehmuste
44 x 29 x 4.5-7 cm


Paino
8.5 kg

Max. kuormitus
120 kg


Tuotevideo add

Tuotearvostelut

3.7 /5


Yhteensä 11 tuotearvostelua

5 tähteä4 kpl

4 tähteä3 kpl

3 tähteä2 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä1 kpl

Selkäpenkki on ollut säännöllisessä käytössä 3 kk eikä ole pahaa sanottavaa. Päinvastoin selkäkivut ovat historiaa. Tosi näppärä, tukeva, fiksusti taitettava.”Vatsatyyny” on tietysti ohut mutta pari tyynyä pelastaa tilanteen. Hinta hurjan hyvä. Suosittelen!

Ihan hyvä. Ajaa asiansa.

tuote on muuten ihan jees mutta osun juuri pituuden alarajoille. Jolloin asennon saa hakea todella tarkkaan että on hyvä tehdä

Selän treenaukseen hyvin yksinkertainen, mutta se täyttää kotikuntosalin kaikki mahdollisuudet.

Olen erittäin tyytyväinen, hyvä laatu, ehdottomasti suositeltava hinta

Alaselän treenaukseen hyvä penkki. 185cm pitkänä sopii oikein hyvin ja kestävä, 2 vuotta käytetty. Ei ole kiikkerä, tosin en ole lisäpainoja käyttänyt. Ajaa hyvin asiansa ja halpa.

Olen 185 cm pitkä ja 92 kg painava. En ymmärrä miten tätä tuotetta voi turvallisesti käyttää? Minulla laite kippaa aina eteenpäin, jos yritän tehdä liikkeitä. Eli on tosi vaarallinen. Olin myyjäänkin yhteydessä ja ehdottivat, että pitäisi kiinnittää lattiaan! En ole vielä tehnyt kuitenkaan parkettiin reikää. Muilla tällaisia kokemuksia? Ei tätä varmaan julkaista, mutta jos niin olkaa varovaisia ja keksikää joku mikä estää kaatumisen!

Ehkä just ja just ajaa asiansa, 180cm pitkälle ei meinaa saaha riittävän alas tuota reisiä vasten tulevaa pehmustetta ja lisäpainolla tehtäessä meinaa kipata koko laitos

Erittäin hyvä tuote. Kaikki toimii ja hyvälaatuiset osat.

Heppoiselta vaikuttava laite on osoittautunut yllättävän tukevaksi 78 kiloiselle ja 182 senttiselle pätkälle. Miinusta saa ohuehko pehmuste: etureidet ja miesmäiset kalusteet joutuvat koville. Alkutotuttelun jälkeen uskaltaa jo heittäytyä laitteen vietäväksi ilman pelkoa, että rakenteet pettää tai koko komeus kaatuu.

Ihan kohtuulisen tukeva laite, mutta toimitusaika on suhteellisen pitkä - tuli Saksasta ja kuljetuksessa ilmeisesti saanut pikkasen kosteutta kun löytyi pintaruostetta. Säädöt aika suppeat, mutta minulle riittävät.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Taitettava Selkäpenkki / Selkälihaslaite (E-sarja) 97x49x83cm Musta

GN010-00064-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
144,95 €
109,95 € Säästä 35,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 109,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-3 arkipäivää Saatavilla pikatoimituksena: 5 kpl. Tilatessasi isomman erän, on Toimitusaika 5-14pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!