×

gorillasports logo

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat sähköpostiisi tiedon vaihtuvista erikoistarjouksista ja tuoteuutuuksista!

×
OK

Kategoriat

 • 0447961114

 • info@gorillasports.fi

 • 2 vuoden takuu

 • Toimitus kotiovelle

 • Säädettävät käsipainot

  Pikatoimitus alennettuun hintaan! Lue lisää

  Säädettävä käsipaino on suosittu vaihtoehto kotikäyttöön

  Säädettävät käsipainot koostuvat erillisistä levypainoista ja levtytangoista. Nämä ovat kustannustehokas ja käytännöllinen vaihtoehto, sillä samassa paketissa saat usean eri painoisen käsipainon. Levypainoja vaihtamalla ja lisäämällä saa säädettyä käsipainon kokonaispainoa ja treenivastusta.

  Säädettäviä käsipainoja näkee harvemmin kaupallisilla kuntosaleilla, koska kiinteät käsipainot ovat näille paljon sopivampi vaihtoehto budjetin ja käytettävyyden vuoksi.

  Säädettävät käsipainot

  Käsipainoseteissä käytetään kierre tai jousilukkoja

  Yleisempi malli on kierretangollinen levytanko. Kierrelukko pitää painot varmemmin paikallaan kuin jousilukko, esimerkiksi hauiskääntöä tehtäessä. Lukko ruuvataan kiinni tangon päihin niin, että painot pysyvät jämäkästi paikoillaan. Jousilukkojen tuottama puristus ei aina riitä pitämään painoja paikallaan voimakkaissa, eri suuntiin tapahtuvissa liikkeissä.

  Säädettävät käsipainot vs. perinteiset käsipainot

  Kuten nimikin jo viestii – perinteiset käsipainot eivät mahdollista painomäärän muuttamista. Eli joudut ostamaan useamman erikokoiset painot saadaksesi parhaan hyödyn harjoitteistasi, toisin kuin muunneltavilla painoilla.

  Perinteiset käsipainot vaativat paljon tilaa ja niitä joutuu ostamaan useampia kappaleita, mikä maksaa enemmän. Aiemmin mainitut seikat huomioon ottaen, säädettävät käsipainot on suunniteltu uniikilla teknologialla, joka tekee painojen vaihdosta helppoa. Sitäkään seikkaa unohtamatta, että et tarvitse paljoa tilaa säilytystä varten, ja voit jatkaa treenausta kokoajan ilman suurempia taukoja.

  Painonnostossa

  Säädettävät käsipainot sallivat useampien levypainojen käytön. Niitä voit asettaa saadaksesi haluamasi painomäärän treeniisi. Tämä on tehokkain ja ergonomisin ratkaisu, mikäli lisäät tämän verran painoa päivittäiseen treenirutiiniisi.

  Miksi ostaa?

  Mikäli olet kuntoilufriikki ja tykkäät kasvattaa lihasmassaasi kotona omassa rauhassasi, niin näitä parempaa ratkaisua sinulle ei löydy. Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö voimaharjoittelu olisi tärkeä osa mitä tahansa treeniohjelmaa. Näiden painojen kanssa on helppo suorittaa useita erilaisia treenejä, jotka kiinteyttävät useita eri lihasryhmiäsi.

  Edut

  • Nämä painot ovat turvallinen ja käytännöllinen vaihtoehto kenelle tahansa kuntoilusta innostuneelle. Tärkeimmät ominaisuudet ovat:
  • Kuvioitu otepinta joka mahdollistaa parhaan mahdollisen otteen
  • Voit valita jokaiseen treeniin oikean painon
  • Et tarvitse lukuisia erillisiä ja eri painoisia käsipainoja

   

  Loppupäätelmä

  Sopii sekä naisille että miehille, jotka haluavat kuntoilla ja haluavat säätää painoja. Käsipainot auttavat todistetusti voimatreenauksessa ja avustavat sinua saamaan näkyviä tuloksia. Juuri siihen tahtiin kuin itse haluat. 

  Tulet varmasti olemaan tyytyväinen tähän hankintaan.

  Hyödynnä vaihtuvat erikoistarjoukset