Valurautainen Käsipainosarja 60kg Kierrelukoilla 42cm, Ø 30/31mm 2kpl
Valurautainen Käsipainosarja 60kg Kierrelukoilla 42cm, Ø 30/31mm 2kpl
Valurautainen Käsipainosarja 60kg Kierrelukoilla 42cm, Ø 30/31mm 2kpl
Tuotetiedot add

Yhteensä 60 kg rautaa!

Tuotepaketti sisältää: 2 x 42cm käsipainotanko, 4 x kierrelukko sekä 8 x 5kg, 4 x 2,5kg ja 4 x 1,25kg valurautaiset levypainot.

Tällä käsipainosarjalla saat luotua massiiviset 2 x 30kg käsipainot! Voit halutessasi säätää käsipainojen painoa mielesi tai voimatasojesi mukaan. Valurautaisten levypainojen etuna on niiden leveys, joka mahdollistaa useiden levypainojen laittamisen yhteen käsipainotankoon. Tämä käsipainosarja riittää kokeneemmallekin voimailijalle!

Käsipainosarjan parhaat ominaisuudet

  1. Todella kattava käsipainosarja
  2. Runsaasti levypainoja kaiken tasoisille - setin yhteispaino 60 kg
  3. Kestävää valurautaa
  4. Sopii kaikentasoisille

Painolevyt

Levypainot on valmistettu valuraudasta ja niiden kokonaispaino on 55 kg. 16 painolevyä, joissa on halkaisijaltaan 30/31 mm vakioreiät.

Kierrelukot

Kierrelukoilla on erityinen tähtimuoto ja ne sopivat tavallisiin kierretankoihin. Ne voidaan helposti ruuvata tankoon, käsipainoon ja SZ-tankoon, ja ne takaavat turvallisen painoharjoittelun

Varastointi

Hikisen voimaharjoittelun jälkeen 2-osainen käsipainosetti voidaan lajitella muiden painojen mukaan käytännöllisellä käsipainotelineellä. Käsipainoteline varmistaa järjestyksen kotikuntosalilla.

Ominaisuudet

Levypainon materiaali
Valurauta

Kahvan pituus
14 cm


Lukkotyyppi
Kierrelukko (4 kpl)

Yhteensopivat levypainot
31 mm


Tilaa levypainoille
13 cm / puoli

Käsipainotanko
42 cm, 2,5 kg (2 kpl)


Levypaino 1,25 kg
4 kpl

Levypaino 2,5 kg
4 kpl


Levypaino 5 kg
8 kpl

Tuotearvostelut

3.3 /5


Yhteensä 22 tuotearvostelua

5 tähteä8 kpl

4 tähteä6 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä8 kpl

Tuote tuli parissa viikossa kahtena eri toimituksena ja oli täsmälleen mitä tilasin.

Tilaukseni jälkeen kuukauden päästä sain kaksi pakettia postiin. Siellä olivat pelkät levypainot. Nyt tilauksesta on kulunut kaksi kuukautta, mutta levytangoista ei ole kuulunut mitään. En ole koskaan aiemmin törmännyt näin hitaasti toimivaan verkkokauppaan. Vaikea suositella.

Miksi pitää nostaa koko ajan hintoja ja mainostaa alennusprosenttia? Vuosi sitten tämä sama sarja maksoi alle 150 euroa.

Jos ahnehditte muiden ihmisten ahdingon takia, niin päivittäkää ainakin sivun otsikon hinta myös. Niin joku saattaa luulla että nää on oikeasti tarjouksessa. On tääkin keino menettää asiakkaita.

Katoin tätä viime viikolla ja oli n. 170e Kummallisesti noussut nyt 233e Ihan jees tosiaan rahastaa coronan takia

Voi luoja tätä ahneuden määrää :( Muutamassa viikossa ostoskorissa olevien tuotteiden yhteishinta noussut yli 200€. Kiitos ja kumarrus, en tule koskaan ostamaan teiltä mitään.

Aivan törkeää nostaa hintoja coronan takia.

Täysin moraalitonta nostaa hintoja tässä tilanteessa. En koske enää tähän firmaan tikullakaan.

Corona vaikuttanut hintoihin!

Saman huomasin myös itse! Empä taida tilata tuollaisilta huijareilta mitään jotka noin röyhkeesti nostaa Hintoja!!!

Meinasin tilata kyseiset käsipainot mutta päätitte nostaa alennetun hinnan 119e->150e. Normaali hinta ei myöskään ollut ennen 229,95, taisi olla 199. Kaikki arvostelut vielä kirjoitettu samana päivänä(11.05), ei kyllä yhtään harmita etten tilannut mitään teiltä. Lopettakaa ihmisien huijaaminen

Tuntuu toimivalta hintaansa nähden. Hivenen toivoisi lukoilta enemmän pitoa eli kumiset rinkulat kahvan päässä tangon paino-osaa helpottivat kummasti kun kiekot ei pyörähdä yhtä helposti.

Nyt on näistä tehty 42,5+42,5 eli lukot menevät mukavasti kiinni vielä neljä femmaa per puoli. Lukkojen pitävyys on keskinkertaista, mutta hinta/laatusuhde on kokonaisuudessaan todella kohdallaan. Ehdoton ostosuositus

Toimitus tuli kahdessa osassa, mutta ei kestänyt luvattua enempää. Tuote hinta/laatusuhteeltaan erinomainen. Ainut pieni miinus tulee, että lukot löystyvät sarjan aikana hieman ja joutuu uudelleen kiristämään. Itsellä lisäksi eri valmistajalta samantapaiset 22kg säädettävät käsipainot, joissa sama ominaisuus, että lukot löystyvät. Suosittelen ehdottomasti tuotetta ja tulen tilaamaan täältä uudestaan.

Hyvä hinta/laatusuhde käsipainoilla. Toimii hyvin kotitreeneissä ja lukot kestää kiinni kovemmissakin sarjoissa. Toimitus oli nopea ja asiakaspalvelu vastasi kysymyksiin hyvin. Ostin samalla 8kpl 5kg lisälevyjä, jotta saan tehtyä 42,5kg käsipainot. Tämä tilaus oli toimituskuluissa huomattavasti halvempi, kuin 2x42,5kg setti saksan varastosta. Aioin olla asiakkaana vastaisuudessakin.

Tuote hinta/laatu suhteella loistava. Pakko yhtyä tosin edeltäviin kommentoijiin. Gorilla Sportsin toimitus on perseestä. Lupailivat syksyllä, että joulukuun 1. tai 2. viikolla saavat näitä omaan varastoon. Saivat uudeksi vuodeksi ja nyt kun tuote on maksettu ja tilattu kotiin, niin tuote tilapäisesti loppu ja taas odotellaan.

Toimitus venähti toisen tangon painojen suhteen, laadukas setti ja painoja mahtuu tankoon enemmänkin. Suosittelen. Tilaan toistekin

Toimitus venähti kohdallani niin paljon, että sain postikulut anteeksi :) Setti on erinomainen. Painoja on kyllä tällaiselle pikku-ukolle tuossa pitkäksi aikaa.

Yhdyn muiden kommentteihin toimituksesta - mutta itse tuote on pätevä, hinta-laatusuhde on todella hyvä. Näihin sopii 4x5kg per tangonpuoli, joten helposti ja edukkaahkosti saa upgradettua 42,5kg:n luokkaan per hanska tarpeen iskiessä.

Hyvä kokonaisuus lukuunottamatta lukkoja, jotka löystyvät jatkuvasti. Toimitus kesti hieman pitkään, mutta toimiva setti kyllä.

Loistava ja laadukas setti. Hintansa arvoinen. Toimitus kesti ronskin viikon. Kokonaisuutena toimitus ja tuotteet huomioiden antaisin neljä tähteä viidestä. Olen tyytyväinen. Tilaan kyllä uudestaankin jos tulee kuntoilulaitteille tarvetta. Hyvä asiakaspalvelu.

Hyvälaatuinen setti, postitus oli todella hidasta mutta muuten tuotteeseen tyytyväinen

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Valurautainen Käsipainosarja 60kg Kierrelukoilla 42cm, Ø 30/31mm 2kpl

TARJOUS
TÄNÄÄN!
324,95 €
249,95 € Säästä 75,00 €

Alkaen 11.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 249,95 €.
Vaihtoehtoa ei saatavilla Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16

Yhteensopivat tuotteet:

Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!