Kuminen Käsipainosarja 60kg Kierrelukoilla 42cm, Ø 30/31mm 2kpl
Kuminen Käsipainosarja 60kg Kierrelukoilla 42cm, Ø 30/31mm 2kpl
Tuotetiedot add

60 kg Kuminen käsipainosarja

60 kg kuminen käsipainosarja tarjoaa haasteita ja intensiteettejä treeneihin loputtamasti! Valtavan levypainosetin ansiosta tämä käsipainosarja sopii kaiken tasoisille treenaajille, eikä kehityksesi takuulla pääty painojen puutteeseen.

42 cm käsipaino tanko kestää jopa 100 kg kuormituksen, joten saat takuulla tarpeeksi vastusta myös yhdellä käsipainotangolla. Setti sisältää 2 käsipainotankoa, joten voit tehdä todella monipuolisesti erilaisia liikkeitä.

Valurautaiset levypainot on päällystetty kumipinnoitteella, joka antaa paremman otteen, helpottaa käsittelyä ja suojaa lattioita vahingoittumiselta. Todella kestävät levypainot kestävät kovimmatkin treenit.

Käsipainosarjan parhaat ominaisuudet

  1. Todella kattava levypainosarja + 2 käsipainotankoa
  2. Tämän setin ansiosta kehitys ei takuulla kangistu painojen puutteeseen
  3. Todella kestävät valurauta levypainot kumipinnoitteella
  4. Sopii kaikentasoisille treenaajille

Painolevyt

Painolevyissä on kiinteä valurautaydin, joka on päällystetty mustalla kumipäällysteellä. Kumipinnoite estää käsipainon melun alas laskettaessa ja samalla suojaa lattiaa.

Kierrelukot

Kierrelukoilla on erityinen tähtimuoto ja ne sopivat tavallisiin kierretankoihin. Ne voidaan helposti ruuvata tankoon, käsipainoon ja SZ-tankoon, ja ne takaavat turvallisen painoharjoittelun

Varastointi

Hikisen voimaharjoittelun jälkeen 2-osainen käsipainosetti voidaan lajitella muiden painojen mukaan käytännöllisellä käsipainotelineellä. Käsipainoteline varmistaa järjestyksen kotikuntosalilla.

Ominaisuudet

Levypainon materiaali
Valurauta, kumi

Kahvan pituus
14 cm


Lukkotyyppi
Kierrelukko (4 kpl)

Yhteensopivat levypainot
31 mm


Tilaa levypainoille
13 cm / puoli

Käsipainotanko
42 cm, 2,5 kg (2 kpl)


Levypaino 1,25 kg
4 kpl

Levypaino 2,5 kg
4 kpl


Levypaino 5 kg
8 kpl

Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 5 tuotearvostelua

5 tähteä5 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Todella hyvät laadukkaat painot. Levypainojen kumin haju ei häirinnyt kauaa. Toimitus oli nopeaa vaikka tulikin 2 osassa.

Olen nyt puolitoista kuukautta treenanut kyseisellä setillä tasa/vinopenkin kanssa. Kumipinnoitteisista levypainoista lähti alussa jonkin verran kumin hajua, mutta haju on vähentynyt enkä enää huomaa sitä kuin ottaessani painot esiin kaapista ennen treeniä. Kumipinnoite on kotitreeniä varten hyvä, koska painot eivät kolise eivätkä aiheuta naarmuja tai lommoja lattiaan. Tangoissa on hyvät karhennukset, lukot pysyvät kiinni sarjojen aikana ja yhdistelemällä yhteen tankoon mahtuu 40 kiloa levypainoja (yhteensä tangon kanssa 42.5 kiloa). Suosittelen kotitreenaajalle, jolla on tasa/vinopenkki.

Tyytyväinen käsipaino sarjaan, saapui minun tapauksessa hyvissä ajoissa ja ei valittamista.

Nyt riittää painot vähäksi aikaa. Hyvä ja aikalailla hajuton vaikka on kumi päällysteiset painot. Kotona treenajalle hyvä sarja. Ei aukeile lukot eikä turhia kolise treenien aikana. Tyytyväinen käyttäjä.

Kaikin puolin hyvä tuote.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Kuminen Käsipainosarja 60kg Kierrelukoilla 42cm, Ø 30/31mm 2kpl

TARJOUS
TÄNÄÄN!
449,95 €
289,95 € Säästä 160,00 €

Alkaen 13.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 289,95 €.
Toimitusaika 5-14pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16

Yhteensopivat tuotteet:

Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!