Käsipainotanko Kierrelukoilla Ø 30mm Levypainoille 42cm, 2,5kg Kromi
Käsipainotanko Kierrelukoilla Ø 30mm Levypainoille 42cm, 2,5kg Kromi
Käsipainotanko Kierrelukoilla Ø 30mm Levypainoille 42cm, 2,5kg Kromi
Tuotetiedot add

Käsipainotanko 30 mm x 42 cm - kierrelukoilla

Laadukas krominen käsipainotanko karhennetulla käsiosalla. Sopii kaikille 31mm levypainoille.

Käsipainot mahdollistavat koko vartalon treenaamiseen helposti ja tilaa säästävästi. Jos sinulta löytyy kotoa jo 31 mm levypainoja, voit näppärästi ostaa vain käsipainotangon ja monipuolistaa treeniäsi merkittävästi. Meiltä löydät myös levypainot, joiden avulla rakennat juuri itsellesi sopivan käsipainosetin.

Käsipainotangon parhaat ominaisuudet

  1. Käsiosat on karhennettu, joka mahdollistaa hyvän pidon tangosta.
  2. Käsipainoilla voit treenata koko kropan
  3. Tyylikäs kromipinnoite
  4. Mukana kierrelukot

Kuvioitu pinta


Kahvojen pinta on kuvioitu otekohdista, jotta treenaamisen aikana saa mahdollisimman pitävän otteen. Kuviointi takaa, että intensiivisenkään treenin aikana paino ei pääse lipsumaan otteesta.

Treenaaminen


Käsipainotangon avulla yksilöllisellä voimaharjoittelulla ei ole rajoja. Tukeva tanko voidaan varustaa painolevyillä henkilökohtaisten mieltymysten mukaan ja niitä voidaan käyttää monipuoliseen koko kehon harjoitteluun.

Kierrelukko


Kierrelukoissa on erityinen tähtimäinen muoto, jossa on pyöristetyt piikit. Ne sopivat tavallisiin kierretankoihin ja ne takaavat turvallisen käsipainoharjoittelun mukana tulevan kumitiivisterenkaan avulla.

Ominaisuudet

Väri
Kromi

Lukkotyyppi
Kierrelukko


Yhteensopivat levypainot
31 mm

Oteosan pituus
13,5 cm


Max. kuormitus käsipainotanko
100 kg / käsipaino

Käsipainotanko levypainotila
14 cm


Käsipainotangon pituus
42 cm

Käsipainotangon paino
2,5 kg


Tuotearvostelut

4.1 /5


Yhteensä 19 tuotearvostelua

5 tähteä6 kpl

4 tähteä9 kpl

3 tähteä4 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Asiallinen ja jämäkkä tanko. Aivan eri tuntuma kuin entisessä, ohuemmassa mustassa tangossa, jossa kilorajat tulivat vastaan. Kierrelukoista alkaen laadukkaampi fiilis kaikkiaan.

Tuote toimii erittäin hyvin, kuten aina.

Hyvä jämäkkä tanko. Riittävän pitkä suurillekin painoille. Vanhojen käsipainoni kädensija ja sen ulkoreunat olivat kumia, joten ne hajosivat ja levypainot valuivat kädensijaan. Näissä tuo osa on onneksi metallia joten nämä ovat paremmat ja uskoakseni selvästi kestävämmät kuin edelliseni.

Todella hyvä grippi ainakin minun kouraani, tukeva ja kestävän oloinen. Pari pikkujuttua: Kierrelukkojen ruuvaaminen voi ruveta hieman risomaan, jos haluaa vaihtaa painoja joka setin välillä. Toisekseen, isoja käsipainoja varten kannattaa hommata rautalevyt, ei vinyylilevyjä. Vaikka tämä tanko onkin pitkä, siihen on vaikea kasata tasakymppeinä 20 tai erityisesti 30 kiloa vinyylipainoista niin, että lukko menisi turvallisesti kiinni. 30 kiloa = tanko 2,5 kg + molempiin päihin 10 kg + 2,5 kg + 1,25 kg levyt. Tuon mahtuminen vinyylilevyillä tiukkaa, lukko menee nippa nappa kiinni, en uskaltaisi nostaa pääni päälle. Joskus tuollainen yhdistelmä onkin levinnyt auki maasta nostettaessa. Tietysti tuossa onkin sitten hyvä veruke siirtyä suoraan 2,5 hevimpiin painoihin, eli sarja 32,5 kg:n käsipainoilla 30:n sijaan...

Yhden painokiekon kanssa toimiva setti. Pakko kuitenkin myöntää, että kun laitetaan pari kiekkoa puolelleen, pitää lukkoja kiristää joka sarjan jälkeen.

jämäkkä tanko käsipainoille.

Sopivan jämäkkä. +Kestää kyllä lastata paljonkin painoja. +Pyöllystys ei liian karhea ,mutta pitoja kumminkin on.

Perushyvä käsipainotanko. Hyvin pysyy hanskassa :)

Hintaansa nähen hyvä ja itsellä toimii. Lukot löystyvät välillä mutta ei tuo itseä ole haitannut pahemmin.

oikea valinta jos tarvitsee kotikäyttöön raskaat käsipainot. Femman kiekoilla saa kikkailtua n.40kg rautaa per kpl. Itselläni kesti hyvin tuonkin kuorman. Tosin sisäpuolen holkit arveluttavat kestävyydellään ne kun tuntuvat olevan kevyellä hitsauksella kiinni. Tankojen käsiosa on vähän turhankin karhea. Hintaansa nähden kuitenkin hyvät!

ok

Käteen sopiva tanko... ja miinuksena lukkojen löystyminen.

Hyvä tanko, riittävän pitkä ja siitä saa pitävän otteen. Ainoana miinuksena jo muissakin kommenteissa mainittu lukkojen löystyminen. Ei kovin iso ongelma kuitenkaan.

Olen ollut tyytyväinen, ja saan painoja tarpeeksi tankoon. Lukituksia täytyy kiristää sarjojen välissä kun löystyvät hieman, mutta ovat pysyvät kuitenkin paremmin paikoillaan kuin toistea kaupasta ostamissani vastavanlaisissa käsipainoissa

Hyvä karhennus ja kromaus. Ainut miinus, että lukko saattaa puoli kierrosta avautua sarjan aikana

Vinyylipainoja ei mahdu kovin paljoo, ja jos lataa kymmenkiloiset päihin niin sitten on vähän kömpelö käsitellä treenatessa. Muuten ei valittamista.

Viimeinkin sain tarpeeksi pitkät käsipainotangot.. Näihin saa jo ladottua kotitarpeisiin riittävästi kiekkoja. Ainut haittapuoli kierre ja jousilukollisissa on se, että isoja painoja käsiteltäessä, esim. vipunostoa penkillä aloittaessa lasken aina painot ensin reidelle, ennen makuuasentoa, jolloin tämän kaltaset painot tuntuvat uppoavan reidestä läpi, kun siinä jää tuo nysä lukkoineen esille.

Sopii monenkokiset kiekot, hyvät treenit saa. Ainoastaan välillä lukot tahtoo aueta valillä mutta löytyy onneksi jousilukollisetkin vaihtoehdot. Suosittelen.

Toimii ja mahtuu sopivasti kiekkoja :)

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Käsipainotanko Kierrelukoilla Ø 30mm Levypainoille 42cm, 2,5kg Kromi

100087-00004-0057
TARJOUS
TÄNÄÄN!
44,95 €
34,95 € Säästä 10,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 34,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 5-14pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!