Kuminen Käsipainosetti 30kg Kierrelukoilla 35cm, Ø 30/31mm 2kpl
Kuminen Käsipainosetti 30kg Kierrelukoilla 35cm, Ø 30/31mm 2kpl
Kuminen Käsipainosetti 30kg Kierrelukoilla 35cm, Ø 30/31mm 2kpl
Kuminen Käsipainosetti 30kg Kierrelukoilla 35cm, Ø 30/31mm 2kpl
Kuminen Käsipainosetti 30kg Kierrelukoilla 35cm, Ø 30/31mm 2kpl
Kuminen Käsipainosetti 30kg Kierrelukoilla 35cm, Ø 30/31mm 2kpl
Tuotetiedot add

Kuminen käsipainosetti 30kg

Tämä musta kumipinnoitettu käsipainosetti antaa sinulle juuri sen haasteen mitä tarvitset. Paketissa on kaikki mitä tarvitset saadaksesi rahallesi vastinetta. Koko kehosi voidaan treenata käyttämällä tätä painosettiä. Se vie todella vähän tilaa, ja suojaa lattioitasi, kiitos kumipinnoitteen. Mikäli paino tipahtaa käsistäsi, ei lattiaasi tule niin herkästi naarmuja tai jälkiä. Mukana tulee kaksi 35cm pitkää tankoa ja 12 levypainoa. Neljä kappaletta 1,25kg ja 8 kpl 2,5kg. Tangot itsessään painaa 2,5kg per tanko. Tankoja ja levyjä voidaan käyttää myös erillään, mikäli niin haluat. Levypainot on helppo kiinnittää ja irrottaa kiitos kierrelukitusten. Lukot ovat turvalliset ja helpot käyttää. Tämä setti sopii sekä aloittelijoille ja kokeneemmille painonnostajille. Mitä enemmän treenaat, sitä painavampia levyjä tarvitset. Voit ostaa tähän tankoon sopivia levyjä meiltä lisää tarvittaessa.

Treenaaminen tällä setillä

Tämä setti antaa sinulle sopivan haasteen täydelliseen treeniin. Voit käyttää settiä treenataksesi suuria lihasmassoja, lihaskuntoa, ja jopa alavartaloasi. On tärkeää, että aloittelijat muistavat olla kärsivällisiä ja ymmärtävät aloittaa pienillä painoilla. Kun tekniikka ja voima on kohdallaan, voit aloittaa painojen lisäämisen. Tätä kumipinnoitettua painosettiä voit käyttää lukemattomiin eri harjoitteisiin sekä ylä- että alavartalossasi. Keskivartalolle sopivia harjoitteita ovat kyykyt ja etunojat. Ylävartaloasi voit loistavasti treenata esimerkiksi seuraavilla harjoitteilla; hartiaprässi, soutuliikkeet, rintaprässit. Saattaa myös olla viisasta pyytää apua löytääksesi sinulle sopivat harjoitteet.

Simppeli olkapäille tarkoitettu treeni on hartiaprässi. Se voidaan suorittaa joko istualtaan tai seisten. Jos päätät istua, käytä sellaista tuolia jossa ei ole käsinojia (ruokailupöydän tuoli tai vastaava). Kun istut, selkäsi saa tuen tuolin nojasta. Tämän hyödyntäminen on viisasta varsinkin ollessasi aloittelija. Pidä käsipainoja molemmissa käsissä, leuan korkeudella ja olkapään leveydellä. Venytä käsiäsi ylös, kohti kattoa, niin pitkään että kätesi on suorana. Tämän jälkeen laske käsi takaisin alas rauhallisesti, toista. Pidä kätesi kokoajan niin, että kämmenselkäsi on kasvojasi vasten.

Säädettävillä käsipainoilla ei ole hankalaa treenata alavartaloa. Harjoitteet, kuten kyykyt tai etunojat ovat erittäin hyviä harjoituksia tehdä lisäpainojen kanssa. Harjoitteet tehdään samalla tavoin kuin tekisit ne normaalistikin, mutta käsissäsi on painot. Tehdessäsi kyykkyjä, pidä käsipainoja rintakehääsi vasten. Voit myös kokeilla hyppynarulla hyppimistä niin, että pidät nostamisesta hiukan taukoa, ja sinä aikana hypit hyppynarua.

Käsipainosetin parhaat ominaisuudet

  1. Kumipäällystetyt levypainot ovat lattiaystävälliset
  2. Kattava setti levypainoja jatkuvaan kehitykseen
  3. 2 laaudukasta käsipainoa
  4. Soveltuu monipuoliseen treeniin
  5. Soveltuu kaiken tasoisille treenaajille
  6. Säädettäviin käsipainoihin on helppo ostaa lisää painoja

Painolevyt

Painolevyissä on kiinteä valurautaydin, joka on päällystetty mustalla kumipäällysteellä. Kumipinnoite estää käsipainon melun alas laskettaessa ja samalla suojaa lattiaa.

Kierrelukot

Kierrelukoilla on erityinen tähtimuoto ja ne sopivat tavallisiin kierretankoihin. Ne voidaan helposti ruuvata tankoon, käsipainoon ja SZ-tankoon, ja ne takaavat turvallisen painoharjoittelun

Varastointi

Hikisen voimaharjoittelun jälkeen 2-osainen käsipainosetti voidaan lajitella muiden painojen mukaan käytännöllisellä käsipainotelineellä. Käsipainoteline varmistaa järjestyksen kotikuntosalilla.

Ominaisuudet

Materiaali
Teräs, kromi

Levypainon materiaali
Valurauta, kumi


Lukkotyyppi
Kierrelukko

Yhteensopivat levypainot
31 mm


Käsipainotanko
35 cm, 2,5 kg (2 kpl)

Levypaino 1,25 kg
4 kpl


Levypaino 2,5 kg
8 kpl

Tuotearvostelut

3.8 /5


Yhteensä 4 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä1 kpl

Hyvä setti kotiin ja tuotiin suoraan kotiin

Pakkausta purkaessa tuli jo pistävän muovin haju. painolevyt ovat hieman rasvaisia, joten puhdistin ne pesuaineella. Valitettavasti haju ei häviä, joten harjoittelu ei ole hauskaa.

Hyvin tehtyjä ja pystytään käyttämään monipuoliseen harjoitteluun.

Muuten laadukas, mutta raakakumi haisee todella voimakkaasti. Nuo kumin valmistuksessa syntyneet yhdisteet saa tiettävästi haihtumaan kumista laittamalla kumin ulos aurinkoon. Jotkut ovat myös ehdottaneet upottamista kissanhiekkaan, joka sitoo noita haihtuvia yhdisteitä. Pitää kokeilla.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Kuminen Käsipainosetti 30kg Kierrelukoilla 35cm, Ø 30/31mm 2kpl

100093-00008-0032
TARJOUS
TÄNÄÄN!
214,95 €
139,95 € Säästä 75,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 139,95 €.
Toimitusaika 5-14pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!