Krominen Käsipainosetti 30kg Kierrelukoilla 35cm, Ø 30/31mm 2kpl
Krominen Käsipainosetti 30kg Kierrelukoilla 35cm, Ø 30/31mm 2kpl
Krominen Käsipainosetti 30kg Kierrelukoilla 35cm, Ø 30/31mm 2kpl
Krominen Käsipainosetti 30kg Kierrelukoilla 35cm, Ø 30/31mm 2kpl
Krominen Käsipainosetti 30kg Kierrelukoilla 35cm, Ø 30/31mm 2kpl
Krominen Käsipainosetti 30kg Kierrelukoilla 35cm, Ø 30/31mm 2kpl
Krominen Käsipainosetti 30kg Kierrelukoilla 35cm, Ø 30/31mm 2kpl
Tuotetiedot add

Krominen Käsipainosetti 30kg

Käsipainosetti kauniilla kiillotetulla kromipinnalla. Väline, jolla pystyt tekemään suuren määrän erilaisia harjoituksia. Painolevyjä voidaan käyttää joko tangon kanssa tai ilman, omien treenitarpeidesi mukaisesti. Kaikki levyt ovat helposti ja turvallisesti asennettavissa mukana tulevien kierrelukkojen avulla. Otathan huomioon, että jo tanko itsessään painaa 2,5kg. Mukana tulevat painolevyt ovat painoltaan 1,25-5kg.

Treenaaminen kromisella käsipainosarjalla

Loistava valinta treenajille, jotka haluavat haastaa itseään. Jo pelkästään tämän sarjan avulla voidaan treenata monipuolisesti. Voit treenata suurinta osaa lihasryhmistä tekemättä mitään muutoksia painoihin. Aloittelijoille suosittelemme kiinnittämään erityistä huomiota tekniikkaan ennen painojen määrän nostamista. Tällä tavoin voidaan välttää turhat loukaantumiset. Alussa treenamiseen saattaa riittää ainoastaan tanko. Muista myös, että lämmittely ennen painonnostoa on tärkeää.

Käsipainot ovat hyvä lisä voimatreenissä. Tällä sarjalla voit tehdä harjoituksia koko kehollesi. Voit tehdä esimerkiksi kyykkyjä, ojentajia, hauistreenejä..

Kyykyt tehdään käsipainojen kanssa. Valitse haluamasi painomäärä, mutta aloita kevyellä painolla mikäli olet aloittelija. Pidä käsipainot lähellä rintakehää. Seiso lattialla leveässä haara-asennossa. Varpaiden tulisi osoittaa hiukan ulospäin. Koukista polviasi niin, että lasket kehoasi lattiaa kohden, kuin olisit istumassa tuolille. Mene niin alas kuin pääset, vähintään polviesi korkeudelle takapuolesta päin katsottuna. Nouse takaisin ylös. Toista 8-15 kertaa, kolmen setin verran.

Käsipainosarjan parhaat ominaisuudet

  1. Täydellinen setti kaiken tasoisille
  2. Levypainot erittäin kestävää valurautaa
  3. Tyylikäs kromipinnoite
  4. Säädettäviin käsipainoihin on helppo hankkia lisää painoja

Painolevyt

Levypainot on valmistettu valuraudasta ja niiden kokonaispaino on 25 kg. 12 painolevyä, joissa on halkaisijaltaan 30/31 mm vakioreiät.

Kierrelukot

Kierrelukoilla on erityinen tähtimuoto ja ne sopivat tavallisiin kierretankoihin. Ne voidaan helposti ruuvata tankoon, käsipainoon ja SZ-tankoon, ja ne takaavat turvallisen painoharjoittelun

Varastointi

Hikisen voimaharjoittelun jälkeen 2-osainen käsipainosetti voidaan lajitella muiden painojen mukaan käytännöllisellä käsipainotelineellä. Käsipainoteline varmistaa järjestyksen kotikuntosalilla.

Ominaisuudet

Materiaali
Teräs, kromi

Levypainon materiaali
Valurauta, kromi


Lukkotyyppi
Kierrelukko

Yhteensopivat levypainot
31 mm


Käsipainotanko
35 cm, 2,5 kg

Levypaino 1,25 kg
4 kpl


Levypaino 2,5 kg
8 kpl

Tuotearvostelut

4.7 /5


Yhteensä 12 tuotearvostelua

5 tähteä8 kpl

4 tähteä4 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Ajaa asiansa, hieman karkea pinta jossa näkyy hiontajälkiä.

Pääasiana Lukot pysy kiinni, ja täsmää ostamani tuotetta

Juuri sitä mitä esittelyssä luvattiin. Olen tyytyväinen.

Käsipainot on valmistettu hyvästä materiaalista, eikä niissä näy toimituksen jälkeen vikoja. Iso suositus Gorilla Sportsille!

Mainio setti, lukot pysyvät kiinni eivätkä löysty. Pikkuisen oli irtonaista kromaushilettä mutta harja auttoi asiaan. Paketti tuli Saksasta ja paketointi oli täysin ala-arvoista. Osat olivat irtonaisina pienissä paperipusseissa yhdessä pahvilaatikossa joka oli hajonnut kuljetuksen aikana. Oli täysi ihme että kaikki osat olivat pysyneet mukana menossa. Jos laatikon olisi kääntänyt ympäri, osat olisivat takuuvarmasti tippuneet ulos isosta reiästä laatikon päällä. Pieniä sydämentykytyksiä ja verenpaineen kohoamista oli havaittavissa kun pakettia availin. Toivottavasti myyjä välittää tällaiset terveiset tavaroiden toimittajalle. Myyjän syy huono paketointi ei ole vaan tavaran toimittajan.

näyttävä ja hyvä setti

Hienö setti hyvällä viimeistelyllä ja sopivasti painoakin. varmasti hyvä ostos kunnon ylläpitämiseen.

Hieno setti!

On tässä kuule sellaiset painot että tytöt ja pojat tykkää! Suosittelen!!

Hieno ulkoasu ja toimii!

Näyttävän näköinen ja hintalaatusuhteeltaan erinomainen setti vaikkapa kotiharrastajalle!

Todella laadukas setti, tosin hintavahko mutta on kyllä hintansa arvoinen. Tilasin vertailuksi samanlaisen valurautaisen, saman asian ajavat mutta tämä on hienomman näköinen siellä omassa telineessä. Suosittelen. Toivomuksena olisi josko valikoimiin tulisi isompia settejä esim 60kg asti.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Krominen Käsipainosetti 30kg Kierrelukoilla 35cm, Ø 30/31mm 2kpl

100054-00004-0032
TARJOUS
TÄNÄÄN!
244,95 €
139,95 € Säästä 105,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 139,95 €.
Loppu varastosta Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus

phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!