Kuminen Käsipainosetti 20kg Kierrelukoilla 35cm, Ø 30/31mm 2kpl
Kuminen Käsipainosetti 20kg Kierrelukoilla 35cm, Ø 30/31mm 2kpl
Kuminen Käsipainosetti 20kg Kierrelukoilla 35cm, Ø 30/31mm 2kpl
Kuminen Käsipainosetti 20kg Kierrelukoilla 35cm, Ø 30/31mm 2kpl
Kuminen Käsipainosetti 20kg Kierrelukoilla 35cm, Ø 30/31mm 2kpl
Kuminen Käsipainosetti 20kg Kierrelukoilla 35cm, Ø 30/31mm 2kpl
Tuotetiedot add

Tuotekuvaus

Kaikki eivät halua täyttää asuntoaan isoilla kuntosalilaitteilla. Musta, kumipinnoitettu ja vähän tilaa vievä käsipainosetti on tähän sopiva ratkaisu. Treenin muuttaminen on helppoa painoja vaihtelemalla. Sen lisäksi nämä painolevyt ovat lattiaystävälliset kumipinnoituksen ansiosta. Käsipainosetti tulee kahdella tangolla, joiden pituus on 35cm. Mukaan tulee myös 8 kpl levypainoja. Painolevyjen painot ovat 1,25kg ja 2,5kg. Koska molempia painoja on setissä useampia, voit helposti tehdä harjoitteita jotka sopivat joko aloittelijoille tai kokeneemmille nostajille. Yhteen tankoon on mahdollista laittaa painoa 7,5kg. Itsessään tanko painaa 2,5kg, jolloin yhteispainoksi tulee 10kg. Kierrelukko tekee painolevyjen vaihtamisesta turvallista ja helppoa.

Verkkokaupastamme voit tilata myös kumipinnoitetun painosetin, jossa painoja on 30kg.

Treenaaminen kumipinnoitetulla käsipainosetillä

Tämä kumipinnoitetuilla levypainoilla varustettu setti tarjoaa sinulle monia erilaisia mahdollisuuksia treenamiseen. Painosetin kanssa on mahdollista saada todella monipuolinen treeni eri lihasryhmille, kaikki riippuu siitä mitä sinä haluat tehdä ja mikä on sinun päämääräsi. Aloittelijoiden kannattaa aloittaa pienemmällä painomäärällä. Alussa on tärkeää, että saat hiottua tekniikkasi oikeanlaiseksi ennen kuin alat tekemään harjoitteita suurilla painoilla. Nosta painomäärää pikkuhiljaa ja rauhallisesti sen mukaan mitä kehityt. Harjoittelu voidaan aloittaa aluksi myös pelkän tangon avulla ilman painoja. 
Säädettäviä käsipainoja voidaan käyttää useisiin erilaisiin harjoitteisiin, kuten hauiskääntöihin, soutuliikkeisiin, penkkipunnerruksiin ja hartiaprässeihin. 

Helppo harjoitus myös vasta-alkajille on hartiaprässi. Sen voi tehdä joko istualtaan tai seisten. Myös keittiöntuoli/ruokailutuoli kelpaa tähän tarkoitukseen hyvin; selkänoja tuolissa auttaa sinua pitämään selkäsi suorassa koko harjoituksen ajan. Tämä harjoitus on samanlainen, olit sitten seisten tai istualtaan. Pidä käsipainoa leuan korkeudella ja olkapäiden leveydellä. Kätesi tulisi olla niin, että kämmenselkäsi on kasvojasi kohden. Venytä kätesi ylös kattoa kohden kunnes kyynärpääsi on lähes lukossa, laske kätesi alas takaisin leukasi korkeudelle.

Käsipainojen avustuksella on helppo treenata myös alavartaloa. Esimerkiksi kyykkyjä tehdessä painoja voidaan käyttää ylimääräisenä vastuksena. Pidä molemmissa käsissä omaa käsipainoa. Pidä painot rintakehäsi päällä/lähellä. Kun alat kehittyä tässä, voit laajentaa treeniäsi lisäämällä painoa.

Paketti sisältää:

• 4 x Levypaino 1,25 kg
• 4 x Levypaino 2,5 kg
• 2 x Tanko 35 cm
• 4 x Lukko
• Reiän halkaisija: 31 mm
• Kaikki levypainot on muovipinnoitettu
• Väri: Musta
• Artikkelinumero: 10000075

• Paino 1,25 KG Leveys 17cm ; Halkaisija 3cm
• Paino 2,50 KG Leveys 21cm ; Halkaisija 4cm 

Painolevyt

Painolevyissä on kiinteä valurautaydin, joka on päällystetty mustalla kumipäällysteellä. Kumipinnoite estää käsipainon melun alas laskettaessa ja samalla suojaa lattiaa.

Kierrelukot

Kierrelukoilla on erityinen tähtimuoto ja ne sopivat tavallisiin kierretankoihin. Ne voidaan helposti ruuvata tankoon, käsipainoon ja SZ-tankoon, ja ne takaavat turvallisen painoharjoittelun

Varastointi

Hikisen voimaharjoittelun jälkeen 2-osainen käsipainosetti voidaan lajitella muiden painojen mukaan käytännöllisellä käsipainotelineellä. Käsipainoteline varmistaa järjestyksen kotikuntosalilla.

Tuotearvostelut

3.3 /5


Yhteensä 3 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä1 kpl

1 tähteä0 kpl

Vaikea arvostella. Tilauksesta kestäny reilu pari viikkoa eikä vieläkään ole mitään kuulunut. Hidasta toimintaa.

just sellaset kun sanottiin olevat

Aika köykäset, tiesin kyllä mitä ostan. Kumin haju aika pistävä ja lukot aika helposti avautuvat kesken sarjojen. 3 Tähteä. OK

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Kuminen Käsipainosetti 20kg Kierrelukoilla 35cm, Ø 30/31mm 2kpl

100092-00008-0025
TARJOUS
TÄNÄÄN!
194,95 €
114,95 € Säästä 80,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 114,95 €.
Toimitusaika 5-14pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!