Valurautainen Käsipainosarja 85kg Kierrelukoilla 42cm, Ø 30/31mm 2kpl
Valurautainen Käsipainosarja 85kg Kierrelukoilla 42cm, Ø 30/31mm 2kpl
Valurautainen Käsipainosarja 85kg Kierrelukoilla 42cm, Ø 30/31mm 2kpl
Valurautainen Käsipainosarja 85kg Kierrelukoilla 42cm, Ø 30/31mm 2kpl
Valurautainen Käsipainosarja 85kg Kierrelukoilla 42cm, Ø 30/31mm 2kpl
Tuotetiedot add

Uskallatko kokeilla totteleeko rauta kuria?

Tämä valurautainen käsipainosarja sisältää 2 x 42cm käsipainotankoa ja 16 x 5kg valurautaisia levypainoja. Näiden avulla voit luoda itselles jopa 2 x 42,5 kg säädettävät käsipainot. Yhteen käsipainotankoon mahtuu yhteensä 8 x 5kg valurautainen levypaino. Tämän setin avulla voit luoda käsipainotangon kymmenen kilon porrastuksilla. Tangot ovat yhteensopivat kaikkien 31 mm levypainojen kanssa, joilla voit pienentää porrastusta.

Valuraudan etuna on sen äärimmäisen hyvä kestävyys ja hinta. Sen käyttöikä on käytännössä elinikäinen eikä se kulu tai hajoa normaalissa käytössä. Valurautalevypainojen etuna on niiden leveys - 5kg levypainon leveys on ainoastaan 2,7cm ja tämän vuoksi yhteen käsipainotankoon sopii jopa 8kpl levypainoja. Valurautaisten levypainojen halkaisija on myöskin pieni ja mittojen vuoksi ne ovatkin juuri optimaaliset käytettäväksi käsipainotangoissa.

Säädettävän käsipainosarjan edut:

Hinta: Säädettävän käsipainosarjan suurimpana etuna on sen hinta. 

Monipuolisuus: Säädettävyyden ansiosta pystyt valitsemaan aina juuri sinulle sopivan painomäärän. Käsipainotankojen avulla voit treenata kaikki yleisimmät liikkeet. Voit harjoitella myös yhden tai kahden käsipainona avulla - riippuen tottakai liikkeestä.

Kompakti: Käsipainotangot ovat pituudeltaan ainoastaan 42cm - niiden avulla pystyy treenaamaan erittäin pienessä tilassa ja säilytykseenkin tarvitaan ainoastaan pieni tila.

Levypainot: Tämän käsipainosarjan mukana toimitetaan 16x5kg valurautaisia levypainoja, joita voi käyttää kaikkien 30mm tankojen kanssa. Ne soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi käsipainotankojen lisäksi suorassa tangossahauistangossa ja ojentajatangossa.

Kierrelukot: Käsipainotankojen mukana toimitetaan yhteensä 4 kierrelukkoa. Kierrelukot pysyvät erittäin tiukasti kiinni ja pitävät levypainot takuuvarmasti tangossa tukevasti.

Käsipainosarjan parhaat ominaisuudet

  1. Laadukas käsipainotanko karhennetulla käsiosalla
  2. Todella kestävät valurautapainot
  3. Sopii kokeneille treenaajille

Painolevyt

Levypainot on valmistettu valuraudasta ja niiden kokonaispaino on 80 kg. 16 painolevyä, joissa on halkaisijaltaan 30/31 mm vakioreiät.

Kierrelukot

Kierrelukoilla on erityinen tähtimuoto ja ne sopivat tavallisiin kierretankoihin. Ne voidaan helposti ruuvata tankoon, käsipainoon ja SZ-tankoon, ja ne takaavat turvallisen painoharjoittelun

Varastointi

Hikisen voimaharjoittelun jälkeen 2-osainen käsipainosetti voidaan lajitella muiden painojen mukaan käytännöllisellä käsipainotelineellä. Käsipainoteline varmistaa järjestyksen kotikuntosalilla.

Ominaisuudet

Levypainon materiaali
Valurauta

Yhteensopivat levypainot
31 mm


Tilaa levypainoille
13 cm

Käsipainotanko
42 cm, 2,5 kg


Levypaino 5 kg
16 kpl (20,7 x 2,7 cm)

Max. kuormitus käsipainotanko
100 kg


Kädensija
14 cm

Tuotearvostelut

3.8 /5


Yhteensä 4 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä1 kpl

Sanotte kilohinnan olevan 1.99e/kg vaikka se on normaalisti 5.4e/kg ja nyt tarjouksessakin 3.5e/kg. Missä teillä on virhe?

Hyvä hinta laatu suhde, mahtuu tarpeeksi kiekkoja tankoon, pysyy hyvin kiinni

Tangot ja painot laadukkaan tuntuiset. Kierrelukot pysyvät hyvin kiinni ja eivät aukea sarjojen välissä. Muista kierrelukollisista käsipainoista poiketen näissä lukoissa kumipinta, mikä tulee levypainoa vasten kiristettäessä.

Hyvä hinta laatu suhde.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Valurautainen Käsipainosarja 85kg Kierrelukoilla 42cm, Ø 30/31mm 2kpl

TARJOUS
TÄNÄÄN!
459,95 €
299,95 € Säästä 160,00 €

Alkaen 13.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 299,95 €.
Toimitusaika 5-14pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16

Yhteensopivat tuotteet:

Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!