Valurautainen Käsipainosetti 20kg Kierrelukoilla 35cm, Ø 30/31mm 2kpl
Valurautainen Käsipainosetti 20kg Kierrelukoilla 35cm, Ø 30/31mm 2kpl
Valurautainen Käsipainosetti 20kg Kierrelukoilla 35cm, Ø 30/31mm 2kpl
Valurautainen Käsipainosetti 20kg Kierrelukoilla 35cm, Ø 30/31mm 2kpl
Tuotetiedot add

Valurautainen käsipainosetti 20kg

Tässä setissä saat kaksi käsipainotankoa, joihin kiinnität juuri sen määrän painoa kuin haluat. Mukana tulee useita eri painolevyjä, joiden paino vaihtelee 1,25kg - 2,5kg välillä. Koska kaikkia painolevyjä on useampi kappale, on helppo aloittaa rauhallisesti ja pienemmällä kuormalla. Tangot itsessään painavat 2,5kg kappaleelta, joka saattaa usealle olla ihan tarpeeksi aloittaessa. Jos lisäät tankoihin kaikki mukana tulevat painot, yksi käsipaino painaa 10kg. Levyt on helppo ja turvallinen lukita paikalleen mukana tulevilla lukoilla. Setti on tehty kiinteästä raudasta ja kaikki painot on viimeistelty hiomalla.

Treenaaminen valurautaisella käsipainosarjalla

Vaikka tämä sarja näyttää ja vaikuttaa pieneltä, on tämä useimille treenajille riittävä. Saat tehtyä monia hyviä harjoituksia, myös sellaisia, jotka on tarkoitettu edistyneemmille. Erilaisia harjoituksia on oikeastaan rajaton määrä, valittava liike riippuu siitä mitä lihasryhmää halutaan harjoittaa. Aloittelijoiden tulisi keskittyä enemmän tekniikkaan ja liikkeiden oikeanlaiseen opettelemiseen. Näin voidaan välttää turhat tapaturmat tai muut vahingot treenatessa.

Pystypunnerrus on hyvä harjoitus sekä aloittelijoille että kokeneemmille. Voit myös valita teetkö harjoitteen istualtaan vai seisaallaan. Kun teet harjoituksen seisaaltaan, treenaat useampaa lihasryhmää kuin istuessa. Jos olet aloittelija, on viisaampaa istua ensin ja aloittaa seisaaltaan treenaaminen myöhemmin. Mutta teit kummin tahansa, muista tehdä liike oikein. Käsipainojen pitäisi olla samassa linjassa leukasi kanssa ja olkapäiden leveydellä. Kämmenselkäsi pitäisi olla sinuun päin. Venytä kätesi kohti kattoa kunnes kätesi ovat suorat. Sitten laske painot takaisin leuan korkeudelle. Tee liike rauhallisesti ja kontrolloidusti.

Käsipainosarjan parhaat ominaisuudet

  1. Levypainot todella kestävää valurautaa
  2. 2 laadukasta käsipainotankoa
  3. Soveltuu todella monipuoliseen treeniin
  4. Soveltuu kaiken tasoisille treenaajille

Painolevyt

Levypainot on valmistettu valuraudasta ja niiden kokonaispaino on 17 kg. 12 painolevyä, joissa on halkaisijaltaan 30/31 mm vakioreiät.

Kierrelukot

Kierrelukoilla on erityinen tähtimuoto ja ne sopivat tavallisiin kierretankoihin. Ne voidaan helposti ruuvata tankoon, käsipainoon ja SZ-tankoon, ja ne takaavat turvallisen painoharjoittelun

Varastointi

Hikisen voimaharjoittelun jälkeen 2-osainen käsipainosetti voidaan lajitella muiden painojen mukaan käytännöllisellä käsipainotelineellä. Käsipainoteline varmistaa järjestyksen kotikuntosalilla.

Ominaisuudet

Materiaali
Rauta, kromi

Levypainon materiaali
Valurauta


Väri
Harmaa

Lukkotyyppi
Kierrelukko


Yhteensopivat levypainot
31 mm

Käsipainotanko
35 cm, 2,5 kg (2 kpl)


Levypaino 1,25 kg
4 kpl

Levypaino 2,5 kg
4 kpl


Tuotearvostelut

4.9 /5


Yhteensä 7 tuotearvostelua

5 tähteä6 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Olen tyytyväinen. Kiitos!

Käsipainojen laatu on hyvä, tosin maalia irronnut vähän keskeltä.

Kiitoksia, hyvä tuote! Olen itse aloittanut lihasharjoittelun tällä tuotteella, paljon parempi investointi kuin vuoden salikortti aikoinaan. Nyt kun on ollut vapaata, niin tuulisina/sateisina päivinä on ollut hyvä harjoitella, kun ei ole viitsinyt mennä ulos pyöräilemään. Pyöräily on mukavaa halvallakin pyörällä 180 km ennätys, joka meni rikki toissapäivänä. Liikunta ei vaadi kalliita välineitä, edulisillakin pääsee alkuun, kunhan vain aloittaa.

Hyvätä laatua ja voin suositella !

Hyvä setti!

Suosittelen tätä tuotetta!

Todella hyvä setti.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Valurautainen Käsipainosetti 20kg Kierrelukoilla 35cm, Ø 30/31mm 2kpl

100063-00002-0025
TARJOUS
TÄNÄÄN!
154,95 €
79,95 € Säästä 75,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 79,95 €.
Toimitusaika 5-14pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!