Valurautainen käsipainosetti 20kg
Valurautainen käsipainosetti 20kg
Valurautainen käsipainosetti 20kg
Valurautainen käsipainosetti 20kg
Tuotetiedot add

Haluatko treenata kotona? Siinä tapauksessa tämä rautainen käsipainosarja on juuri sinulle. Painot vievät vain vähän tilaa, mutta et joudu tinkimään treenistä. Voit tehdä monipuolisia treenejä onnistuneesti.

Tässä setissä saat kaksi käsipainotankoa, joihin kiinnität sen määrän painoa mitä haluat. Mukana tulee useita eri painolevyjä, joiden paino vaihtelee 1,25kg - 2,5kg välillä. Koska kaikkia painolevyjä on useampi kappale, on helppo aloittaa rauhallisesti ja pienemmällä kuormalla. Tangot itsessään painavat 2,5kg kappaleelta, joka saattaa usealle olla ihan tarpeeksi aloittaessa. Jos lisäät tankoihin kaikki mukana tulevat painot, yksi käsipaino painaa 10kg. Levyt on helppo ja turvallinen lukita paikalleen mukana tulevilla lukoilla. Setti on tehty kiinteästä raudasta ja kaikki painot on viimeistelty hiomalla.

Treenaaminen valurautaisella käsipainosarjalla

Vaikka tämä sarja näyttää ja vaikuttaa pieneltä, on tämä useimille treenajille riittävä. Saat tehtyä monia hyviä harjoituksia, myös sellaisia, jotka on tarkoitettu edistyneemmille. Erilaisia harjoituksia on oikeastaan rajaton määrä, valittava liike riippuu siitä mitä lihasryhmää halutaan harjoittaa. Aloittelijoiden tulisi keskittyä enemmän tekniikkaan ja liikkeiden oikeanlaiseen opettelemiseen. Näin voidaan välttää turhat tapaturmat tai muut vahingot treenatessa.

Ennen painojen nostoa on hyvä muistaa tehdä kunnollinen lämmittely.

Kun aloitat treenamisen, aloita varovaisesti. Valitse sellaisia harjoitteita, jotka on helppo tehdä ja sisäistää. Ajansaatossa voit alkaa tekemään enemmän erilaisia, vaativampia harjoitteita, ja lisätä painoa. Jos olet epävarma siitä, mitä liikettä sinun kannattaisi tehdä, kysy joltain sellaiselta joka on kokeneempi kuin sinä. Saatat myös saada samalla hyviä vinkkejä treenauksen aloittamiseen.

Pystypunnerrus on hyvä harjoitus sekä aloittelijoille että kokeneemmille. Voit myös valita teetkö harjoitteen istualtaan vai seisaallaan. Kun teet harjoituksen seisaaltaan, treenaat useampaa lihasryhmää kuin istuessa. Jos olet aloittelija, on viisaampaa istua ensin ja aloittaa seisaaltaan treenaaminen myöhemmin. Mutta teit kummin tahansa, muista tehdä liike oikein. Käsipainojen pitäisi olla samassa linjassa leukasi kanssa ja olkapäiden leveydellä. Kämmenselkäsi pitäisi olla sinuun päin. Venytä kätesi kohti kattoa kunnes kätesi ovat suorat. Sitten laske kätesi takaisin leuan korkeudelle. Tee liike rauhallisesti ja kontrolloidusti.

Voit myös treenata alavartaloasi käsipainojen avulla. Jos teet kyykkyjä, lisää vastusta ottamalla mukaan käsipainot. Pidä käsipainoja rintaasi vasten tehdessäsi liikkeet. Muista pitää selkäsi suorassa ja hyvässä ryhdissä jännittämällä vatsalihaksiasi.

Tekniset tiedot

• 4 x Levypaino 1,25 kg
• 4 x Levypaino 2,5 kg
• 2 x Tanko 35 cm
• 4 x Lukko
• Reiän halkaisija: 31 mm
• Jauhemaalattua valurautaa
• Väri: Vaalea / Harmaa
• Artikkelinumero: 10000063

Tuotearvostelut

4.9 /5


Yhteensä 7 tuotearvostelua

5 tähteä6 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Kirjoittaja: 28.06.2021

Olen tyytyväinen. Kiitos!

Kirjoittaja: 25.04.2019

Käsipainojen laatu on hyvä, tosin maalia irronnut vähän keskeltä.

Kirjoittaja: 09.08.2016

Kiitoksia, hyvä tuote! Olen itse aloittanut lihasharjoittelun tällä tuotteella, paljon parempi investointi kuin vuoden salikortti aikoinaan. Nyt kun on ollut vapaata, niin tuulisina/sateisina päivinä on ollut hyvä harjoitella, kun ei ole viitsinyt mennä ulos pyöräilemään. Pyöräily on mukavaa halvallakin pyörällä 180 km ennätys, joka meni rikki toissapäivänä. Liikunta ei vaadi kalliita välineitä, edulisillakin pääsee alkuun, kunhan vain aloittaa.

Kirjoittaja: 16.04.2015

Hyvätä laatua ja voin suositella !

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hyvä setti!

Kirjoittaja: 15.04.2015

Suosittelen tätä tuotetta!

Kirjoittaja: 15.04.2015

Todella hyvä setti.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Valurautainen käsipainosetti 20kg

100063-00002-0025
TARJOUS
TÄNÄÄN!
94,95 €
85,95 € Säästä 9,00 €

Alkaen 8 €/kk

Loppu varastosta Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu

phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16