Painoliivi x-style 5kg

100550-00054-0010

-5.56€

44,39 €

Normaalisti:49,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Pikatoimitus 1-5pv

Toimituskulut: 9,90€ (Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille!)

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Painoliivi x-style ovat erittäin monipuolinen lisävaruste, kun haluat lisää tehoja kehonpainoharjoitteluun.

Painoliivi x-style 5kg on rakenteeltaan normaalia painoliiviä kevytrakenteisempi. Se on rakenteeltaan reppumainen, mutta paino kuitenkin jakautuu reppua huomattavasti tasaisemmin. Reppua käytettäessä lisäpainona, paino jakantuu epätasaisesti, takapainoiseksi. X-style painoliivin paino jakautuu tasaisesti kummallekin puolelle kroppaa. Se on rakenteeltaan kevytrakenteinen ja erityisen hengittävä - et välttämättä edes huomaa käyttäväsi painoliiviä! Painoliivin huikeana etuna on liikkumisen vapaus samalla, kun myös kätesi ovat vapaana. Painoliivin hengittävyyden ansiosta se soveltuu erityisen hyvin käytettäväksi kesähelteelläkin!

Painoliiviharjoittelun edut

Kehonpainoharjoittelu on yksi monipuolisimmista harjoittelumuodoista. Jossain vaiheessa harjoittelua oma kehonpainokaan ei enää tarjoa tarpeeksi vastusta - tässä vaiheessa on aika laittaa uusi vaihde silmään ja alkaa käyttämään painoliiviä. Painoliivin avulla saat helposti lastattua itseesi enemmän kuormaa kuin olet tottunut. Tämän vuoksi kaikki harjoitteet ja liikkuminen tuntuu raskaammalta. Tämä tarjoaa lihaksillesi täysin uudenlaisen ärsykkeen ja tämä tarkoittaa kehitystä! Painoliivi sopii erityisen hyvin käytettäväksi kehonpainoliikkeisiin kuten: etunojapunnerrus, leuanveto, dippipunnerrus, jalkakyykky, käveleminen, juokseminen, hölkkääminen ja arkiaskareet.

Painoliivi x-style 5kg edut

Painoliivi x-style on rakenteltaan kevytrakenteinen, jonka vuoksi se on päällä lähes huomaamaton ja erityisen hengittävä. Voit säätää painoliivin juuri sinulle sopivaksi edestä löytyvän kiristinnauhan avulla. Kiristinnauha avataan ja suljetaan pikalukituksen avulla. Tämän vuoksi painoliivin pukeminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Painoliivin takaosasta löytyy myöskin verkkotasku, jonne voit sijoittaa mm. juomapullosi, kännykän tai vaikka avaimet.

Tekniset tiedot:

  • Paino: 5kg
  • Optimaalinen liikkuvuus
  • Tasainen painojakauma
  • Helppo kiinnitys
  • Hengittävä ja hankaamaton materiaali
  • Valmistettu neopreeni nylonista

Katso myös 8kg sekä 10kg x-style painoliivit!

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.16.10.2017 (Painoliivi x-style 5kg) :
(5/5

Erittäin mukava ja tasapainoinen liivi, plussaa heijastimista. Musta väri miellyttää silmää. Näyttää, kuin kantaisi pientä reppua ja periaatteessa näin onkin, sillä pienet tavarat saa verkkotaskuun. Hyvä ostos!