Painoliivi 30kg Säädettävä Paino 56x52cm Neopreeni/Nailon Musta
Painoliivi 30kg Säädettävä Paino 56x52cm Neopreeni/Nailon Musta
Painoliivi 30kg Säädettävä Paino 56x52cm Neopreeni/Nailon Musta
Painoliivi 30kg Säädettävä Paino 56x52cm Neopreeni/Nailon Musta
Painoliivi 30kg Säädettävä Paino 56x52cm Neopreeni/Nailon Musta
Painoliivi 30kg Säädettävä Paino 56x52cm Neopreeni/Nailon Musta
Painoliivi 30kg Säädettävä Paino 56x52cm Neopreeni/Nailon Musta
Painoliivi 30kg Säädettävä Paino 56x52cm Neopreeni/Nailon Musta
Painoliivi 30kg Säädettävä Paino 56x52cm Neopreeni/Nailon Musta
Tuotetiedot add

Painoliivit säädettävällä painolla

30 kg painoliivit  on valikoimamme monipuolisin painoliivi. Sen avulla voit valita juuri sinulle sopivan vastuksen väliltä 1,5kg - 30kg. Tämä mahdollistaa painoliivin käyttämisen täysin vasta-alkajalla tai vaikka ammattiurheilijalla! Liivistä löytyy 20 x 1500g painoja, joiden avulla pystyt määrittämään juuri sinulle sopivan painomäärän 1500g tarkkuudella.

Säädettävien painojen ansiosta voit aloittaa harjoittelemisen painoliivin kanssa kevyesti. Voit laittaa esimerkiksi ensimmäiseen harjoituskertaan painoliiviin painoa ainoastaan 1,5kg. Sen jälkeen voit lisätä jokaisella harjoituskerralla 1,5kg lisää tai omien tuntemuksien mukaan. Painoliiviä voidaan käyttää lisäpainona myös arkisissa askareissa, jolloin siitä tulee erittäin tehokasta arkiliikuntaa. 

Painoliivimme on suunniteltu käytettäväksi etenkin kehonpainoharjoitteluun. Kehonpainoharjoittelun avulla voit treenata koko kroppasi käyttäen apuna ainoastaan omaa painoasi sekä tätä painoliiviä. Painoliivin tarkoituksena on laittaa harjoittelussasi uusi vaihde silmään, kun oma kehonpainosi ei tarjoa enää tarpeeksi vastusta.

Painoliivin materiaaleina on käytetty neopreeniä sekä nylonia. Nämä materiaalit on tarkkaan harkittuja, ja niiden ansiosta painoliivi on hengittävä sekä käsin pestävä. Painoliivi muotoilee täydellisesti kroppaasi, jonka vuoksi et välillä edes huomaa käyttäväsi painoliiviä!

Täältä löydät vastaavasta liivistä 10kg version, täältä 20kg version!

Painoliivin parhaat ominaisuudet

  1. Tasainen painojakauma takaa optimaalisen ja vapaan liikkuvuuden
  2. Sopii kaikille urheilu- ja kuntoliikuntamuodoille
  3. Maksimaalinen joustavuus ja muokattavuus - 20 yksittäistä painotaskua
  4. Paino säädettävissä 1,5 kg välein aina 30 kg saakka
  5. Valmistettu laadukkaasta ja hengittävästä materiaalista
  6. Helppo puhdistaa - käsin pestävä

Treenaaminen


Säännöllinen harjoittelu painoliivin kanssa lisää tehokkaasti voimaa ja kestävyyttä. Liivi toimii voimaharjoittelun apuvälineenä, jolloin lisäpainoja, kuten käsipainoja, voidaan helposti välttää. Se on siis mukava lisä toiminnalliseen harjoitteluun tai omalla painolla tehtävään voimankestävyysharjoitteluun.

Painot


Painoliiviä on saatavissa kolmessa eri painovaihtoehdossa: 10kg, 20kg ja 30kg. 30 kg:n liivin paino tulee metallikuulista, jotka on 1,5kg pusseissa. Pusseja voidaan vähentää ja lisätä treenaamisen ajan eli voit aloittaa helposti pienemmillä painoilla ja kestävyyden tai voiman kehittyessä lisätä painoa.

Säädettävyys ja materiaali


Painoliiviä voidaan säätää yksilöllisesti henkilökohtaisten mittojen mukaan, jotta liivi on tukevasti ja samalla mukavasti yllä. Liivien materiaali on hengittävää ja valmistettu neopreeni-nylon-sekoitteesta, joka on helppo puhdistaa ja voidaan pestä käsin.

Ominaisuudet

Mitat
56 x 52 cm

Materiaali
Neopreeni, nylon


Paino
1,5 kg - 30 kg

Väri
Musta


Koko
Yksi koko sopii kaikille

Tuotevideo add

Tuotearvostelut

3.3 /5


Yhteensä 26 tuotearvostelua

5 tähteä9 kpl

4 tähteä7 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä2 kpl

1 tähteä7 kpl

Alavyö lipeää esimerkiksi punnerruksia tehdessä eikä pidä liiviä ylhäällä. Vyön soljet antavat helposti periksi. Vasemman rinnan päällä oleva painotasku repesi toisella käyttökerralla.

Ajaa hyvin asiansa

Kesti säännöllistä käyttöä noin kuukauden kunnes ylätaskut repesivät. Kiristystemmit pyörivät rullalle heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen, eikä liiviä saa kireälle. Huono tuote

Viikon kuluttua saapumisesta ja muutaman pitkän sauvakävelylenkin jälkeen ylätaskut purkautuivat yläsaumoista irti ja jäivät sivujesaumojen varaan roikkumaan. Ala-arvoinen tuote.

Kauppiaan vastaus 15.02.2023
Onpa ikävä kuulla! Otitko jo yhteyttä asiakaspalveluumme, jotta asia saadaan hoidettua?

Noin kuukauden käytön jälkeen liivi ei enää kestänyt ja taskut repesi. En suosittele

on painavat muille, muttei mulle!

Vaikka onkin pojalleni liian painava, voi tarvittaessa painopussukoita vähentää. Kahden vuoden takuu painoliiveillä mutta takaisin lähettäminen kovan homman takana kun pitää etsiä joku uusi pahvilaatikko ym. Asiakaspalvelu vastasi kyllä kerran mutta ...odottelen seuraavaa viestiä yhä. Taskut meni rikki kahden päivän päästä. Liekö tänä vuonna myydyt liivit tehty toisaalla...maanantai versioiksi?

Se repesi (meni rikki) heti ja asiakaspalveluun hyvin huonosti ja hitaasti. En suosittele.

Minulla on liivi 30 kg, mikä on ehdottomasti liian painava minulle. Käytän sitä lähinnä punnerruksissa ja vedoissa, joihin 20 kg riittää helposti. Sotilasmatkalle 30kg on tietysti oikein hyvä. Liivi on tehty erittäin hyvin, painot (pieninä pusseina) tuntuu hyvältä, voin vain toivoa, että ne kestävät pitkään ja että saumat ei repeä.

Loistava monikäyttöinen ihan huippu

Painotaskut repeävät heti 3-5 treenikerran jälkeen.

Ostin 40kg painoliivin. Pettymys oli suuri kun painoliivin taskuihin pistettävät painot haisevat voimakkaalle bensiinille. Bensiinin haju ei lähde millään pois vaikka olen tuulettanut useamman viikon jo parvekkeella sekä liiviä että liivin painoja. Olen pettynyt ostaaman tuotteeseen täysin ja en suosittele kenellekkään että ostatte vastaavaa itsellenne.

Aivan todella myyntitekstin mukaiset lisäpainoliivit jotka istuvat todella hyvin päällä. Erittäin helpot kiinnitykset klipseillä mistä saa erittäin yksinkertaisesti kiristettyä oman kokoiseksi. Suosittelen!

Pidän tästä tuotteesta paljon. Helppo käyttää ja painon määrää voidaan vaihtaa todella yksilöllisesti, mistä pidän,

Hyvä laatu, kaikki hiekkasäkit (1,5kg) voidaan ottaa erikseen pois, mikä tarjoaa monipuolisempaa treenausta.

En ole kaikista pisin (172cm), liivi näyttää olevan tehty enemmän pidemmille ja leveämmille ihmisille :-) Muuten erittäin mukava käyttää.

TODELLA surkea laatu. Painotaskut repeävät heti.

Jepa

Ostin painoliivin tehostaakseni kävelylenkkejä ja on kyllä ollut hintansa veroinen. Taskuja painoille on tasaisesti pitkin liiviä ja saa halutessaan helposti eri painotusta jos ei käytä kaikkia painopusseja yhtä aikaa. Itselleni on ainakin riittänyt myös painoliivin kiristysvarat (162cm nainen), liivi ei hölsky tms. Suosittelen.

painoliivi 30kg: liivi on yllättävän mukava päällä painostaan huolimatta. Porrasharjoittelu sujuu tehokkaasti.

Nyt tuotetta kaksi kertaa kävelylenkillä testattua voin todeta olevan hyvä lisävastus lenkille, kiristysremmit rokottaa yhden pisteen, mutta varmaan itse virittelen alempaan remmiin jotkin pehmikkeet lonkkaluoden kohdalle.

Liivi istuu melko hyvin päälle - odotin enemmän hartiakipuja, mutta nyt viikon käytön jälkeen toivoisi jo olevan enemmän painoa. Onneksi reppu ja sinne kiekkoja mahtuu vielä liivin päälle, niin saa treenin optimoitua erilaisiin tarpeisiin. Miinuksena melko heppoiset kiristysremmit ja niiden muoviset klipsit. Virittelin jo varmuuden vuoksi nahasta ja teräsketjusta uuden kiristysmekanismin, koska luottamus pitkäkestoiseen käyttöön ei ole erityisen korkea. Mutta kuten sanottu, niin pääasiallinen toimivuus on hyvää jo suoraan paketista. Kannattaa harkita - niin arkiliikuntaan kävellen ja juosten, kuin myös esim. kyykkyyyn, ranskalaiseen jne. tuomaan pientä lisätwistiä.

Hankin painoliivit lenkkeilyn lisärasitukseksi. Rakenteeltaan liivit ovat tukevat ja ne saa sopivasti kiristettyä eli eivät hölsky juostessa. Sopivan painon saa asetettua helposti vaihtamalla paino pussien määrää liiveissä. Painopussit tuntuvat hieman heppoisilta rakenteeltaan (ohutta nailonia, sisällä ehkä vielä muovipussi) mutta ovat kyllä kestäneet toistaiseksi.

Toimii niinkuin pitää. Painojen määrää pystyy säätämään monipuolisesti. Hyvä leuanvetoon ja dippiin!

Hankin itselleni painoliivit pääasiallisesti jokapäiväisen liikunnan lisukkeeksi. Liivien painotus on monipuolinen, joten voi helposti välttää niskakipua aiheuttavan toispuolisen painotuksen, painon lisääminen ja vähentäminen on myös helppoa vaikka kesken treeenin . Tuote on melko hyvää materiaalia ja tehty kestämään, mutta minulta katkesi kiristys vyön kannake jo muutaman käyttökerran jälkeen. Lisäksi kuvan tuote ei ole täysin samanlainen kuin omani. Koko on melko iso, joten laihemilla (alle 80 kg) voi käyttö olla hankalaa isommilla painoilla. Monipuolisuutensa ansiosta voin suositella.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Painoliivi 30kg Säädettävä Paino 56x52cm Neopreeni/Nailon Musta

100568-00019-0032
TARJOUS
TÄNÄÄN!
164,95 €
124,95 € Säästä 40,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 124,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-3 arkipäivää Saatavilla pikatoimituksena: 2 kpl. Tilatessasi isomman erän, on Toimitusaika 5-14pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!