Painoliivi X-Style 10kg Neopreeni/Nailon Harmaa
Painoliivi X-Style 10kg Neopreeni/Nailon Harmaa
Painoliivi X-Style 10kg Neopreeni/Nailon Harmaa
Painoliivi X-Style 10kg Neopreeni/Nailon Harmaa
Painoliivi X-Style 10kg Neopreeni/Nailon Harmaa
Tuotetiedot add

Painoliivi x-style 10kg

X-style painoliivi on erinomainen lisävaruste, kun haluat kehonpainoharjoittelusta enemmän irti!

Painoliivi x-style 10kg soveltuu erinomaisesti käytettäväksi lisäpainona, kun oma kehonpaino ei tarjoa enää tarpeeksi vastusta harjoitteluun. Painoliivin avulla voit helposti lisätä harjoituksen kuormitusta - samalla kätesi ovat vapaina. Voit pitää painoliiviä yllä ja samaan aikaan suorittaa käsilläsi haluttuja liikkeitä, kuten esim. etunojapunnerrus, dippipunnerrus ja leuanveto. Se soveltuu erityisen hyvin käytettäväksi myös kävely-, hölkkä- ja juoksulenkillä sekä normaaleissa arkiaskareissa.

Painoliivi x-style edut

Painoliivi x-stylen etuna on sen kevytrakenteisuus, jonka vuoksi se on erittäin miellyttävän tuntuinen päällä sekä hengittää hyvin kuumallakin säällä. Säädettävän kiristinnarun ansiosta voit säätää koon juuri sinulle sopivaksi ja liivi pysyy tiiviisti päälläsi sekä saatat unohtavan käyttäväsi mitään ylimääräistä päälläsi. Takaosasta löytyvän verkkotaskun avulla voit kuljettaa lenkkien aikana mukanasi tärkeimpiä tarvikkeita, kuten: juomapullo, kännykkä ja avaimet.

Painoliivin parhaat ominaisuudet

  1. Optimaalinen liikkuvuus
  2. Tasainen painojakauma
  3. Helppo kiinnitys
  4. Hengittävä ja hankaamaton materiaali
  5. Valmistettu neopreeni nylonista

Treenaaminen


Säännöllinen harjoittelu painoliivin kanssa lisää tehokkaasti voimaa ja kestävyyttä. Liivi toimii voimaharjoittelun apuvälineenä, jolloin lisäpainoja, kuten käsipainoja, voidaan helposti välttää. Se on siis mukava lisä toiminnalliseen harjoitteluun tai omalla painolla tehtävään voimankestävyysharjoitteluun.

Painot


Painoliiviä on saatavissa kolmessa eri painovaihtoehdossa: 5kg, 8kg ja 10kg. Painoliivi on täytetty metallikuulilla, jotka on sijoitettu tasaisesti liivin materiaalin sisään ilman, että ne tekisivät liiveistä epämukavat pitää.

Säädettävyys ja materiaali


Painoliiviä voidaan säätää yksilöllisesti henkilökohtaisten mittojen mukaan, jotta liivi on tukevasti ja samalla mukavasti yllä. Liivien materiaali on hengittävää ja valmistettu neopreeni-nylon-sekoitteesta, joka on helppo puhdistaa ja voidaan pestä käsin.

Ominaisuudet

Materiaali
Neopreeni nylon

Paino
10 kg


Väri
Harmaa

Selkäosan leveys
28 cm


Selkäosan korkeus
25,5 cm

Hihnojen pituus
40,5 cm


Tuotearvostelut

3.9 /5


Yhteensä 17 tuotearvostelua

5 tähteä7 kpl

4 tähteä5 kpl

3 tähteä2 kpl

2 tähteä3 kpl

1 tähteä0 kpl

repi paidan rikki, mutta siltikin 5 tähteä, hyvä tuote, alin remmi hiertää vaatteet rikki

Loistava painoliivi!!!

käytän tätä ensisijaisesti lisäämään tehoa tähänastisiin kävelyyni. Liivi on mukava ja painaa oikeissa paikoissa. Ajatuksena on lisätä kävelyyni lisää kuormitusta ja rakentaa kestävyyttä ja sitkeyttä ennen kuin aloitan juoksemisen. Liivi on minulle vähän liian iso, olen 180 cm pitkä ja 67 kg ja minun on kiristettävä sitä kokoajan, että se olisi hyvä. toimii kuitenkin.

Hyvä pukea päälle. Parin kuukauden jälkeen oli jo roskiskamaa, sisällä olevat pienet pallot vuotavat kankaan läpi/raoista/saumoista löystymisen takia. Suosittelen ostamaan liivit, joissa on kokonaiset painot "hiekan"/pallojen sijaan.

Toinen kiinnike vatsan ympärillä olisi hyvä, estäisi hölkätessä liivin heilumista.

Painoliivi on mielestäni erittäin kätevä, koska se tekee kotitreeneistä yksinketaisesti tehokkaampia. Liivi on erittäin mukava päällä ja, koska painot ovat niin lähellä vartaloa niin voin taas treenata vapailla käsillä!

Hyvin istuvat liivit ja helpot saada päälle. Hinta ja laatusuhde hyvä! Suosittelen!

Kolmannella käyttökerralla - todella siistissä käytössä - hihnan sauma aukesi ja kuulat alkoivat valumaan maahan :( Harmillisen heikkoa tekoa, sinällään tuote olisi tosi kivasti istuva.

Hyvä ja monipuolinen, sopiva hinta

Mielenkiintoinen, mutta kestääkö... :)

Parempi kuin umpi versio. Hyvä lisä lenkille.

Painoliivi näyttää hyvältä ja oli toimivan oloinen. Yhden päivän käytön jälkeen kummiskin saumat rupesivat repeämään ja hiekat valuivat pois. Liekkö ollut heikko yksilö kyseessä.

Paljon mukavampi käyttää kun umpinaisempi malli

Todella kätevät painoliivit, jotka on helppo pukea päälle. Kädet ovat täysin vapaasti käytössä toisin kuin useissa järeimmissä liiveissä, jotka rajoittavat liikeratoja.

Jotenkin voisi olla tukevampaa mateiaalia, pieni repeämä tuli jo paketista otettaessa. Istuu kyllä hyvin päälle.

Istuu ihan hyvin päällä ja on helppo pukea. Säätöremmi on vähän lapsellinen ja se löystyy juostessa. No ompelukoneella se hoitu kuntoon...

Liivit vastasivat täysin odotuksia. Sain tehoa kävelylenkkeihin, hiki tulee pintaan ja pulssin saa ylemmäksi. En pysty juoksemaan liivien kanssa tai ilman, vakava toisen jalan vammautuminen onnettomuudessa estää juoksemisen. No nämä laadukkaat tehostavat sitä mihin pystyn. Suosittelen :)

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Painoliivi X-Style 10kg Neopreeni/Nailon Harmaa

100550-00054-0016
TARJOUS
TÄNÄÄN!
114,95 €
79,95 € Säästä 35,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 79,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 5-14pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!