Painoliivi X-Style 8kg Neopreeni/Nailon Harmaa
Painoliivi X-Style 8kg Neopreeni/Nailon Harmaa
Painoliivi X-Style 8kg Neopreeni/Nailon Harmaa
Painoliivi X-Style 8kg Neopreeni/Nailon Harmaa
Painoliivi X-Style 8kg Neopreeni/Nailon Harmaa
Tuotetiedot add

Painoliivi x-style 8 kg

X-style painoliivi on erinomainen lisävaruste, kun haluat kehonpainoharjoittelusta enemmän irti!

Painoliivi x-style 8 kg soveltuu erinomaisesti käytettäväksi lisäpainona, kun oma kehonpaino ei tarjoa enää tarpeeksi vastusta harjoitteluun. Painoliivin avulla voit helposti lisätä harjoituksen kuormitusta - samalla kätesi ovat vapaina. Voit pitää painoliiviä yllä ja samaan aikaan suorittaa käsilläsi haluttuja liikkeitä, kuten esim. etunojapunnerrus, dippipunnerrus ja leuanveto. Se soveltuu erityisen hyvin käytettäväksi myös kävely-, hölkkä- ja juoksulenkillä sekä normaaleissa arkiaskareissa.

Painoliivi x-style edut

Painoliivi x-stylen etuna on sen kevytrakenteisuus, jonka vuoksi se on erittäin miellyttävän tuntuinen päällä sekä hengittää hyvin kuumallakin säällä. Säädettävän kiristinnarun ansiosta voit säätää koon juuri sinulle sopivaksi ja liivi pysyy tiiviisti päälläsi sekä saatat unohtavan käyttäväsi mitään ylimääräistä päälläsi. Takaosasta löytyvän verkkotaskun avulla voit kuljettaa lenkkien aikana mukanasi tärkeimpiä tarvikkeita, kuten: juomapullo, kännykkä ja avaimet.

Painoliivin parhaat ominaisuudet

  1. Optimaalinen liikkuvuus
  2. Tasainen painojakauma
  3. Helppo kiinnitys
  4. Hengittävä ja hankaamaton materiaali
  5. Valmistettu neopreeni nylonista

Treenaaminen


Säännöllinen harjoittelu painoliivin kanssa lisää tehokkaasti voimaa ja kestävyyttä. Liivi toimii voimaharjoittelun apuvälineenä, jolloin lisäpainoja, kuten käsipainoja, voidaan helposti välttää. Se on siis mukava lisä toiminnalliseen harjoitteluun tai omalla painolla tehtävään voimankestävyysharjoitteluun.

Painot


Painoliiviä on saatavissa kolmessa eri painovaihtoehdossa: 5kg, 8kg ja 10kg. Painoliivi on täytetty metallikuulilla, jotka on sijoitettu tasaisesti liivin materiaalin sisään ilman, että ne tekisivät liiveistä epämukavat pitää.

Säädettävyys ja materiaali


Painoliiviä voidaan säätää yksilöllisesti henkilökohtaisten mittojen mukaan, jotta liivi on tukevasti ja samalla mukavasti yllä. Liivien materiaali on hengittävää ja valmistettu neopreeni-nylon-sekoitteesta, joka on helppo puhdistaa ja voidaan pestä käsin.

Ominaisuudet

Materiaali
Neopreeni nylon

Paino
8 kg


Väri
Harmaa

Selkäosan leveys
28 cm


Selkäosan korkeus
25,5 cm

Hihnojen pituus
40,5 cm


Tuotearvostelut

5 /5


Yhteensä 3 tuotearvostelua

5 tähteä3 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Varmaan hyvä painoliivi, mutta jostain syystä tämä tuote ei ole koskaan saapunutkaan minulle, vaikka on maksettu js saatu arvostelupyyntö. Wtf??

Korkea käyttämukavuus, pehmeä materiaali ja hyvä istuvuus kuvaavat hyvin tätä liiviä. Soveltuu erittäin hyvin kestävyysurheilulajeihin kuten hiihto, sauvakävely ylämäkeen tai rullaluistelu. Liivin edessä ei ole painoja, joten hengittämistä ei ole rajoitettu ja tämän takia liivi on kesäisin mukavampi, kuin normaali painoliivi, jossa on edessäkin painot.

Hieno ja erittäin mukava liivi, sopii sekä voimaharjoitteluun että lenkille, suosittelen. Ainut miinus on rinnassa oleva pidike.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Painoliivi X-Style 8kg Neopreeni/Nailon Harmaa

100550-00054-0014
TARJOUS
TÄNÄÄN!
89,95 €
54,95 € Säästä 35,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 54,95 €.
Toimitusaika 5-14pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16

Yhteensopivat tuotteet:

Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!