Painoliivi 20kg Säädettävä Paino 56x52cm Neopreeni/Nailon Musta
Painoliivi 20kg Säädettävä Paino 56x52cm Neopreeni/Nailon Musta
Painoliivi 20kg Säädettävä Paino 56x52cm Neopreeni/Nailon Musta
Painoliivi 20kg Säädettävä Paino 56x52cm Neopreeni/Nailon Musta
Painoliivi 20kg Säädettävä Paino 56x52cm Neopreeni/Nailon Musta
Painoliivi 20kg Säädettävä Paino 56x52cm Neopreeni/Nailon Musta
Painoliivi 20kg Säädettävä Paino 56x52cm Neopreeni/Nailon Musta
Painoliivi 20kg Säädettävä Paino 56x52cm Neopreeni/Nailon Musta
Painoliivi 20kg Säädettävä Paino 56x52cm Neopreeni/Nailon Musta
Tuotetiedot add

Painoliivit säädettävällä painolla

20 kg painoliivit  on valikoimamme monipuolisin painoliivi. Sen avulla voit valita juuri sinulle sopivan vastuksen väliltä 1 kg - 20 kg. Tämä mahdollistaa painoliivin käyttämisen täysin vasta-alkajalla tai vaikka ammattiurheilijalla! Liivistä löytyy 20 x 1000 g painoja, joiden avulla pystyt määrittämään juuri sinulle sopivan painomäärän 1000 g tarkkuudella.

Säädettävien painojen ansiosta voit aloittaa harjoittelemisen painoliivin kanssa kevyesti. Voit laittaa esimerkiksi ensimmäiseen harjoituskertaan painoliiviin painoa ainoastaan 1 kg. Sen jälkeen voit lisätä jokaisella harjoituskerralla 1 kg lisää tai omien tuntemuksien mukaan. Painoliiviä voidaan käyttää lisäpainona myös arkisissa askareissa, jolloin siitä tulee erittäin tehokasta arkiliikuntaa. 

Painoliivimme on suunniteltu käytettäväksi etenkin kehonpainoharjoitteluun. Kehonpainoharjoittelun avulla voit treenata koko kroppasi käyttäen apuna ainoastaan omaa painoasi sekä tätä painoliiviä. Painoliivin tarkoituksena on laittaa harjoittelussasi uusi vaihde silmään, kun oma kehonpainosi ei tarjoa enää tarpeeksi vastusta.

Painoliivin materiaaleina on käytetty neopreeniä sekä nylonia. Nämä materiaalit on tarkkaan harkittuja, ja niiden ansiosta painoliivi on hengittävä sekä käsin pestävä. Painoliivi muotoilee täydellisesti kroppaasi, jonka vuoksi et välillä edes huomaa käyttäväsi painoliiviä!

Täältä löydät vastaavasta liivistä 10kg version

Painoliivin parhaat ominaisuudet

  1. Tasainen painojakauma takaa optimaalisen ja vapaan liikkuvuuden
  2. Sopii kaikille urheilu- ja kuntoliikuntamuodoille
  3. Maksimaalinen joustavuus ja muokattavuus - 20 yksittäistä painotaskua
  4. Paino säädettävissä 1 kg välein aina 20 kg saakka
  5. Valmistettu laadukkaasta ja hengittävästä materiaalista
  6. Helppo puhdistaa - käsin pestävä

Treenaaminen


Säännöllinen harjoittelu painoliivin kanssa lisää tehokkaasti voimaa ja kestävyyttä. Liivi toimii voimaharjoittelun apuvälineenä, jolloin lisäpainoja, kuten käsipainoja, voidaan helposti välttää. Se on siis mukava lisä toiminnalliseen harjoitteluun tai omalla painolla tehtävään voimankestävyysharjoitteluun.

Painot


Painoliiviä on saatavissa kolmessa eri painovaihtoehdossa: 10kg, 20kg ja 30kg. 20 kg:n liivin paino tulee metallikuulista, jotka on 1,0kg pusseissa. Pusseja voidaan vähentää ja lisätä treenaamisen ajan eli voit aloittaa helposti pienemmillä painoilla ja kestävyyden tai voiman kehittyessä lisätä painoa.

Säädettävyys ja materiaali


Painoliiviä voidaan säätää yksilöllisesti henkilökohtaisten mittojen mukaan, jotta liivi on tukevasti ja samalla mukavasti yllä. Liivien materiaali on hengittävää ja valmistettu neopreeni-nylon-sekoitteesta, joka on helppo puhdistaa ja voidaan pestä käsin.

Ominaisuudet

Mitat
56 x 52 cm

Materiaali
Neopreeni, nylon


Paino
1 kg - 20 kg

Väri
Musta


Koko
Yksi koko sopii kaikille

Tuotevideo add

Tuotearvostelut

4.1 /5


Yhteensä 30 tuotearvostelua

5 tähteä13 kpl

4 tähteä10 kpl

3 tähteä6 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä1 kpl

Erittäin toiminnallinen painoliivi. Painon jakauttaminen helppoa ja liivi pysyy hyvin päällä. Liivi on myös kestänyt hyvin käytössä nämä pari kuukautta. Olen itse 180cm ja harteikas 95kg.

Hieman iso penemmälle liikkujalle mutta muuten toiminut todella hyvin

Ei sovellu juoksemiseen, mutta muuten mukava ja kestävän tuntuinen.

Kauppiaan vastaus 02.11.2022
Kiitos palautteesta ja mukava kuulla, että olet tyytyväinen tuotteeseemme! Meidän tietojen mukaan painoliivin pitäisi kyllä sopia juoksemiseenkin. - Gorilla Sports asiakaspalvelu

Voin suositella tätä kaikille joille oman kehon painolla treenaaminen tuntuu liian helpolta. Sopii minulle hyvin (178cm pitkä ja 88kg) eikä estä liikkumista.

Liiviä on helppo käyttää ja sen saa hyvin tiukalle. Liivi istuu hieman isommin eli koko L vasstaa mielestäni enemmänkin kokoa XL, mutta liivi on silti mukava päällä. Voit kylläkin tehdä liivistä kapeamman kahdella vyöllä. Olen tyytyväinen! Käytän liiviä luisteluharjoituksissa.

Surkea, heiluu kävellessä - älä osta!

Todella hyvä lisä kaikenlaiseen liikuntaan. Istuva ja napakka päällä. Ainut miinus että täydessä latingissa vähän hankala pukea. Hyvä ostos.

Hinta laatu suhde erinomainen. Käytän liiviä marssiharjoituksissa, siihen se sopii todeĺla hyvin. Liivi on pehmeyttä kangasta ja siksi hyvin miellyttävän tuntuinen päällä mutta miinuksena se vähän hankala pukea täysillä painoilla päälle pehmeytensä vuoksi. Kiristys mahdollisuus saattaa pienemmällä käyttäjällä loppua kesken. Olen 185/92 ja minulle ok.

Materiaaliltaan kestävän oloista ja hyvin hengittävää materiaalia. Painot on hyvin jaoteltu ympäri liiviä ja näin ollen on hyvin tasapainoinen puettuna. Minunlaiselleni 170 senttiselle liivi on hieman liian iso ja kiristysmahdollisuudet eivät aivan riitä. Vyötärön taskut ovat hieman huonosti sijoitettu ja ne hiertävät käsivarsia dipatessa ja punnertaessa. Isommille henkilöille varmasti soveltuvampi ostos.

Erinomainenen liivi ja hinta/laatusuhde todella loistava.

Loistava tuote kun halutaan nesteet pois kehosta. Kesän kynnyksellä oiva lisä kunnon hikitreeniin.

loistava lisä treeneihin ja hinta laatu suhde kohdillaan.

Todella hyväntuntuiset päällä ja muutenkin jämäkät painoa on riittävästi, ja edulliseen hintaan. Parempaan hintaan vaikea saada yhtä hyviä.

Loistava hinta-laatusuhde!

Hyvä hinta/laatusuhde. Tomiva peli niin porraskävelyssä kuin maastossakin.

Hyvä tuote salille sekä lenkille. Painon säätely plussaa. Ite käyttäny ku rasvoja tiristelly.

Hyvä tuote antamaan lisävastusta lenkille, painon säätömahdollisuus plussaa ja hintakaan ei paha :)

Mahdollistaa tehokkaan harjoittelun lisäpainon kanssa. Esim. Leuanveto, Etunojapunnerrus,Dippi. Suosittelen

niille jotka haluavat lisää tuloksia!:)hyvä tuote.

Kätevä painoliivi. Istuu hyvin päälle, ei hierrä. Lisävoimaa esim. Juoksuun. Käy myös leuanvetoon

Jämäkät liivit ja hintakaan ei päätä huimaa!

Tukevat hyvät liivit

Jämäkkä ja tosi tukeva liivi =)....

hyvät ja jämäkät liivit. tästä lisä puhtia treeniin!

Hintaansa nähden pätevät liviit. Käyttäjällä pitää olla tarpeeksi kokoa että saa kiristettyä tarpeeksi.

Hyvät liivit!! Jämäkät ja miellyttävät päällä.

Tekee mitä lupaa, mutta kaltaiselleni pienempirakenteiselle kaverille hieman liian suuri ja käsien liikkeitä rajoittava liivi. Karskimmille kavereille varmasti hyvä ja toimiva vaihtoehto.

Hyvät liivit ja miellyttävät päällä. Itselleni(pituutta n.188cm) sopii hyvin, vaikka kiristys meneekin tappiin asti. Pienille ihmisille voi loppua kiristysvara kesken. Sivuilla olevat metallisoljet ovat heppoisen oloiset tosin muutamalla käyttökerralla ei ole ollut ongelmia.

Minulla on kummatkin painoliivit, sekä x-stylet että nämä. Näissä painojen sijainti hieman häiritsee minua, mutta mielestäni tukevammat kuin x-stylet. Käytän näitä viikoittain.

Painojen jakauma ihan hyvä, mutta itselläni hajosi melkein heti toinen kiristysremmien lukko, joka heikentään liivien istuvuutta ja siten lisää rasitusta hartioille. Sopii isollekin käyttäjälle, mutta jos on oikein kapea käyttäjä niin voi kiristämisessä olla haastetta, ettei jää väljäksi. Toimivat lisäpainot saliurheiluun, mutta jos joku haluaa lenkille lisäpainoa niin täydellinen istuvuus ei välttämättä löydy kuin henkilöillä, joilla on myös vyötärö leveä.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Painoliivi 20kg Säädettävä Paino 56x52cm Neopreeni/Nailon Musta

100568-00019-0025
TARJOUS
TÄNÄÄN!
139,95 €
99,95 € Säästä 40,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 99,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 5-14pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!