Kuntopallo 1kg - 10kg

Tuotetta ei ole vielä arvosteltu

Lue arvostelut Kirjoita tuotearvostelu

-7€

19,95 €

Normaalisti:26,95 €

Saatavuus:

Saatavuuspäivä:

Toimitus: Normaalisti 5-10pv

Toimituskulut: 14,90€ / 30kg

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tuotevideo

Tiedot

Kuntopallo / Heittopallo harjoitteluun, kuntoutukseen sekä heitto- ja koordinaatioharjoituksiin. Tämä kestävä kuntopallo on optimaalinen valinta koko kropan harjoitteluun.

Kuntopallo mahdollistaa koko kropan treenamisen 100%:sesti. Kuntopallon suosituimpiin liikkeisiin kuuluvat heittoharjoitukset. Heittoharjoituksissa kuntopallo heitetään joko seinää tai lattiaa vasten. Se on myös erittäin suosittu treeniväline vatsalihasharjoitteluun kaverin kanssa. Tässä pariharjoituksessa asetutaan normaaliin vatsalihasliikeasentoon jalat vastakkain kaverin kanssa. Ideana tässä on tehdä aina vatsalihasliike ja samalla heittää tai ojentaa pallo kaverillesi. Tämä tekee harjoittelusta entistä tehokkaamman sekä superhauskan!

Kuntopallot ovat väritykseltään kaksi värisiä. Keskiosa on aina väritykseltään musta ja muuten värit vaihtelevat aina koon mukaan. Kuntopallon pinta on kuvioitu, joka varmistaa hyvän ja pitävän otteen kuntopallosta. Ilman erikoiskuviointia kuntopallo olisi erittäin liukas hikisissä treeneissä. Kuntopallo on valmistettu joustavasta materiaalista ja pallo pomppaa hieman, jos sen heittää seinää tai lattiaa vasten.

Yleisimmät kuntopalloharjoitukset:

1. Heittoharjoitus niskantakaa

Asetu normaaliin seisoma-asentoon muutaman metrin päähän kestävästä ja tukevasta seinästä. Ota kuntopallosta kiinni kahdella kädellä ja aseta se niskan taakse. Tämän jälkeen heitä pallo seinää vasten aivan kuin tekisit jalkapallossa sivurajaheiton. Aloita kevyellä kuntopallolla ja siirry painavempaan kehityttyäsi.

2. Heittoharjoitus pään yli

Asetu puolittaiseen kyykkyasentoon muutaman metrin päähän seinästä selkä seinäänpäin. Tämän jälkeen heitä palloa korkealle taaksepäin, niin että pallo osuu kuitenkin seinään.

3. Vatsalihasharjoitus kaverin kanssa

Asetu normaalin vatsalihasliikkeen aloitusasentoon kaverin kanssa niin, että varpaanne koskettavat toisia. Tämän jälkeen teette aina yhtä aikaa vatsalihasliikkeen ja ojennatte pallon vuorotellen toisillenne aina yläasennossa. Voitte tehdä tämän myös heittämällä pallon toiselle kevyesti niskantakaa.

Ominaisuudet:

  • Kiinni- ja heittotreenaukseen
  • Kehittää erityisesti käsiä ja ylävartaloa
  • Kuvioitu pinta takaa hyvän otteen
  • Pallot selkeästi värikoodattu

 

Paino, halkaisija ja väri:

1 kg - Halkaisija: 19 cm - Väri: Keltainen
2 kg - Halkaisija: 19 cm - Väri: Vihreä
3 kg - Halkaisija: 23 cm - Väri: Oranssi
4 kg - Halkaisija: 23 cm - Väri: Sininen
5 kg - Halkaisija: 24 cm - Väri: Violetti
6 kg - Halkaisija: 28 cm - Väri: Tummansininen
7 kg - Halkaisija: 28 cm - Väri: Valkoinen
8 kg - Halkaisija: 28 cm - Väri: Vaaleanvihreä
9 kg - Halkaisija: 28 cm - Väri: Harmaa
10 kg - Halkaisija: 28 cm - Väri: Punainen

Tuotearvostelut