Voimistelurenkaat

100515-00019-0001

-6.67€

33,28 €

Normaalisti:39,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Pikatoimitus 1-5pv

Toimituskulut: 4.90€

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Vinyyliset voimistelurenkaat telinevoimisteluun ja crossfit -treeneihin.

Sisältää 2 rengasta hihnoilla ja säätövyön; renkaat ovat pintakäsitelty vinyylillä – näin saadaan voimistelurenkaiden maksimikestoksi 200kg!

Renkaiden asentaminen ja käyttöönotto kestää vain noin 5 minuuttia, tarjoten sinulle loistavan korvikkeen kuntosalille

Ääretön määrä kehonpainoharjoituksia; Voit aktivoida lihaksiasi monipuolisesti kehonpainoharjoitelulla kuten leuanvedoilla, punnerruksilla, dipeillä, soutamisella ja palomiespunnerrukssilla. Nämä mahdollistavat toimivan ja monimuotoisen liikkumisen. Loistavat voimistelurenkaat lapsille takapihalle ja treenauksesta pitäville salille tai minne tahansa mihin ne voi ripustaa turvallisesti

Huom! Varmista että kiinnität renkaat oikein.

Kehitä itsellesi miellyttävä ruumiinrakenne samaan aikaan voimistaessasi kehoasi, jänteitäsi, niveliäsi ja apulihaksiasi

Nämä voimistelurenkaat käyvät hyvin myös lapsille.  He voivat leikkiä niillä esimerkiksi takapihalle ja samalla kasvattaa lihaksiaan.

Tekniset tiedot:

  • Vinyyliset renkaat
  • Säädettävät hihnat, pituus yhteensä 450cm / kpl
  • Renkaan halkaisija n. 23cm ja sisähalkaisija 18cm
  • Setti sisältää kaksi rengasta ja kaksi hihnaa
  • Maksimikuormitus 200kg

 

Kuinka voimistelurenkaat hyödyttävät sinua?

Rengaskuntoilu rakentaa lihaksiasi, kehon voimakkuutta, tasapainoa sekä koordinaatiokykyä, joka tulee syvästä keskittymisestä ja renkaiden epävakaisuudesta. Tehokas treenaus ainoastaan muutamalla rengasharjoituksella voi olla melkeimpä neljä kertaa tehokkaampaa kuin kymmenet tavalliset saliharjoitukset. Lihaksesi eivät pelkästään pidä koko kehosi aktivoituna ja tasapainossa, mutta myös apulihaksesi, jänteesi ja nivelesi voimistuvat. Tulokset voivat vaihdella eri henkilöiden välillä, mutta yleisesto ottaen rengastreenaus on koettu hyväksi ja tehokkaaksi vaihtoehdoksi. 

Millaista laatua voit odottaa Voimistelurenkailta?

Renkaat on valmistettu tukevista, jämäkistä, kestävistä ja ennen kaikkea laadukkaista materiaaleista. Johdonmukaisella treenillä voit saavuttaa hyviä tuloksia. Saat loistavan kannattelutreenin, antaen renkaiden liikkua vapaasti.  Voit treenata kehosi parhaimmilleen renkaiden epävakaisuuden ja vapaan liikkumisen johdosta.

Renkaiden pinta on käsitelty, mikä takaa hyvän pitävyyden.  Renkaiden korkeus on helposti säädetävissä mille tahansa korkeudelle. Kestää palomiespunnerruksia, punnerruksia, dippejä, leuanvetoja, vipunostoja ja monia muita harjoituksia.

Helposti asennettavissa ja purettavissa: renkaat ovat hämmästyttävän hyvä treenaustyökalu kaiken tasoisille urheilijoille aloittelijasta, keskitasoiselle tai ammattilaiselle. Luonnollisen asennon takia, harjoittelu asettaa vähemmän painetta olkapäille, kyynärpäille ja ranteille.

Tärkeimmät harjoitukset renkailla ovat vipuotteet ja aloitusvedot sekä -työnnöt, jotka painottavat kehonhallintaa renkaiden päällä. Myöhemmin tulet tajuamaan että nämä ovat parhaimpia liikakasvuun ja lihaksen kuntouttamiseen.

Mihin minun kannattaisi ripustaa renkaani?

Yksi parhaimmista puolista voimistelurenkaissa on se, että ne vievät vain vähän tilaa. 

Renkaita ei tule ripustaa ainoastaa korkeimpaan kohtaan vaan mieluiten sellaiseen tukevaan paikkaan, joka kestää koko kehosi painon.  Renkaat tulisi silti ripustaa 3-4 metrin korkeuteen. Renkaat tulee myös asettaa noin olkapäittesi levyydelle toisistaan. Suosittelemme että sinulla olisi treenipaikassa hieman enemmän tilaa, jotta voit tehdä siinä kaikki liikkeet. Varmista että hihnat ovat tarpeeksi pitkät, jotta voit ripustaa ne alas punnerrusten tekemiseen, lankkuun, vuorikiipelijöihin, dippeihin ja muihin liikkeisiin.

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.15.11.2017 (Voimistelurenkaat) :
(5/5

Toimiva ja edullinen tuote.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Voimistelurenkaat) :
(4/5

Edullinen mutta hyvä setti, hihnat riittävän pitkät ja lukitukset pitävät ainakin tällaisellä runsaan 100 kg jässikällä. Renkaan materiaali ei tosin hikisessä paljaassa kädessä ole ihan niin pitävä kuin puurenkaassa.

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Voimistelurenkaat) :
(4/5

Hyvä tuote, pääsin kokeilemaan..