Säädettävä kahvakuula 50 kg, Levypainokäyttöinen
Säädettävä kahvakuula 50 kg, Levypainokäyttöinen
Säädettävä kahvakuula 50 kg, Levypainokäyttöinen
Säädettävä kahvakuula 50 kg, Levypainokäyttöinen
Tuotetiedot add

Säädettävä kahvakuulakahva

Jos kotoa löytyy jo nippu levypainoja, ja haluaisit monipuolistaa treeniä kahvakuulilla, et välttämättä tarvitse kahvakuulia. Säädettävän kahvakuulakahvan ansiosta voit tehdä levypainoistasi kahvakuulan, ja säästää tilaa ja rahaa. Kahvan avulla voit tehdä kahvakuulan 2,5 kg - 50 kg painoisena.

Säädettävän kahvakuulan etuna on myös että voit helposti säätää sen painoa treenin mukaan.

Säädettävän kahvakuulakahvan parhaat ominaisuudet

  1. Voit tehdä kotoa löytyvistä levypainoista helposti kahvakuulan
  2. Säädä kätevästi haluamasi paino levypainojen avulla
  3. Säästää tilaa

Kuvioitu otekohta


Kahvan pinta on kuvioitu otekohdasta, jotta treenaamisen aikana saa mahdollisimman pitävän otteen. Kuviointi takaa, että intensiivisenkään treenin aikana paino ei pääse lipsumaan otteesta.

Treenaaminen


Voit oman tasosi mukaan lisätä levypainoja ja kuntosi kehittyessä voit nostaa painojen määrää. Säädettävän kahvakuulan ansioista sinun ei tarvitse ostaa monta erillistä kahvakuulaa ja näin sääsätä tilaa säilytyksessä.

Kierrelukko


Kierrelukoissa on erityinen tähtimäinen muoto, jossa on pyöristetyt piikit. Ne sopivat tavallisiin kierretankoihin ja ne takaavat turvallisen käsipainoharjoittelun mukana tulevan kumitiivisterenkaan avulla. Huom. Mukana toimitetaan 1kpl kierrelukkoja.

Ominaisuudet

Materiaali
Metalli

Paino
2,5 kg


Kahvan pituus
17 cm

Yhteensopivat levypainot
31 mm


Max. kuormitus
50 kg

Tuotearvostelut

4 /5


Yhteensä 8 tuotearvostelua

5 tähteä3 kpl

4 tähteä4 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä1 kpl

Kaikki meni hyvin ja myös puuttuvat painot toimitettiin heti.

Olipa kiva yllätys kun tuli pelkkä tanko. Painolevyjä ei ollenkaan. Hienoa! Palautukseen meni. Eikä auta näin jälkeenpäin viisastella että tilaa painot erikseen. Myöhäistä!

Ihan hyvä vekotin. Kahva saisi olla hieman leveämpi, että mahtuu ottamaan kiinni kahdella kädellä. Huomioikaa hieman paksumpi tanko kuin normaaleissa käsipainoissa, niin ei tarvitse painoja käyttää sorvin kautta.

Vedän tällä lämmöt alkuun joka kerta. Toimii. Ei oikein voi käyttää vinyylipainoja koska ovat fyysisesti isoja.

Itselle tuli tuo kahvakuula vain yhdellä lukolla mutta toimiihan se jos vetää alimmaisen tiukkaan niin pysyy paketti kasassa.Hiukan on väljä lukko mutta kuitenkin toimiva paketti ja näppärä idea tämä säädettävyys.

Toimiva kahvakuula, kunhan muistaa tarkastaa aina alimman lukon kireyden ettei painot pääse tippumaan varpaille!

Näppärä ja toimii!

Kätevä rahan ja tilan säästö, jos sinulla on levypainoja sopivaan painon säätöön. Ainut missä tämä on heikompi tavallisiin kahvakuuliin nähden on se, että nyt pohjassa törröttää lukko ja mahdollisesti pätkä tankoa, joten sen kanssa täytyy olla hieman varovaisempi kolhimisen kanssa.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Säädettävä kahvakuula 50 kg, Levypainokäyttöinen

100344-00004-0007
TARJOUS
TÄNÄÄN!
54,95 €
34,95 € Säästä 20,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 34,95 €.
Toimitusaika 1-3 arkipäivää Saatavilla pikatoimituksena: 7 kpl. Tilatessasi isomman erän, on Toimitusaika 7-21pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 12- 16

Yhteensopivat tuotteet:

Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!