Hierontarulla Pinkki Camo

100939-00022-0001

Tuotetta ei ole vielä arvosteltu

Lue arvostelut Kirjoita tuotearvostelu

-7.23€

19,90 €

Normaalisti:27,13 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10 arkipv

Toimituskulut: 9,90€ (Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille!)

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Gorilla Sportsin Pinkissä Camo hierontarullassa on tyyliä sekä täydellisyyttä. Optimaalisesti sijoitetut nystyrät on suuniteltu avaamaan jumissa olevat paikat sekä vähentämään lihaskipujen syntymistä.. Nystyrät ovat tehty peilikuvana hierojan käteen, korkeat ja jämäkät ovat kuin sormen päät, pitkät putkilomaiset ovat kuin sormet, matalat ja tasaiset ovat kuin kämmenen pohjat. EVA-vaahtomuovi pinnan ansiosta hierontarulla on juuri sopivan pitävä eikä pääse karkailemaan. Pinkki camo hierontarulla ei menetä muotoaan jatkuvassakaan käytössä, sekä ontto ydin antaa rullalle lisää kestävyyttä.

Hierontarullan Pinkki camo kuosi on tyylikäs ja sopii mihin tahansa ympäristöön: salille, kotiin tai vaikka työpaikalle. Rulla on helppo kuljettaa mukana keveytensä vuoksi. Pinkki camo hierontarulla on valmistettu korkealaatuisesta ja ympäristöystävällisestä materiaalista. Hierontarullan valmistus on suuniteltu luontoa ajatellen ja siihen on tehty ontto ydin joka on vahva ja lisätukea antava. EVA-vaahtomuovi ei sisällä klooria, joten sillä on pienempi ekologinen jalanjälki kuin muun tyyppisillä vaahtomuoveilla.

Foam roller käyttämisen edut:

Säännöllisesti käytettynä hierontarulla avaa lihasjumeja erittäin tehokkaasti sekä ehkäisee niiden muodostumista. Säännöllisesti käytettynä myöskin hierojapalveluiden käyttöä voi todennäköisesti vähentää - tämä säästää selvää rahaa! Hierontarullan käyttäminen nopeuttaa myöskin lihaksien palautumista, jonka vuoksi harjoittelusta aiheutuneet lihaskivut eivät kestä niin kauaa. Voit myöskin harjoittaa samaa lihasta useammin viikossa, koska palautuminen on nopeampaa.

Hierontarulla nystyröillä hierontaan, kehonhuoltoon ja nopeampaan palautumiseen!

Tekniset tiedot:

  • Pituus: 33cm
  • Paksuus: 13cm
  • Pintamateriaali: EVA-vaahtomuovi
  • Sisämateriaali: EVA-vaahtomuovi

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut