Dippi- ja vatsalaite
Dippi- ja vatsalaite
Dippi- ja vatsalaite
Dippi- ja vatsalaite
Dippi- ja vatsalaite
Dippi- ja vatsalaite
Tuotetiedot add

Dippilaiteen ja vatsalaiteen tuotetiedot

Käsivarsien ja rintalihasten harjoitukset ovat loistavia. Dippilaite tarjoaa molempia. Sekä haastetta että sitä kehittymistä, jota treeniltäsi etsit. Treenatessa tällä laitteella vastuksena on kehon oma paino. Tämä dippauslaite on yhtenäinen ja kestävä; kestää treenatessa jopa 200kg, sisältäen kehonpainosi. Laite ei vie paljoa tilaa, ja tästä syystä sopiikin urheilukeskuksen lisäksi kotikuntosaleille. Käsivarsien treenamiseen tämä laite antaa sinulle vastinetta rahallesi, jopa ajan saatossa. Jos olet kokeneempi treenari, voit käyttää myös lisäpainoja kehollasi; käytä dippivyötä tai painovyötä.

Vatsalaitteella voit sensijaan tehdä jalkojen nostoja. Tämä tuntuu todella hyvin vatsalihaksissa. Jalkojennostoa varten selkänoja on pehmustettu, joten nostot eivät satuta selkää. Selkäpehmuste myös tukee selkää ja lisää ergonomiaa.

Laite on helppo kasata, ja mukana tulee hyvät kasausohjeet.

Dippilaite ja vatsalaite tuotetiedot

  • Väri: musta
  • Suurin sallittu paino 200kg
  • Mitat: (leveys x syvyys x korkeus): 60 x 58-69 x 50 cm
  • Kahvojen pituudet: 18-29cm
  • Ergonomiset käsikahvat
  • Kasausohjeet mukana
  • Mukaan kuuluu kaikki mitä tarvitset laitteen kokoamiseen!

Dippilaite ja vatsalaite treeni

Kun treenaat dippilaitteella, treenaat sekä käsivarsia, olkapäitä että rintakehääsi. Ilman näitä lihaksia dippaaminen ei ole mahdollista. Sääntö on sama kuin penkkipunnerruksessa; mitä enemmän treenaat käsiäsi, sitä treenatumpi rintakehäsikin on.

Liikkeen aloituskohdassa kehosi roikkuu kahden kepin välissä. Käsiesi pitäisi olla suorana, rintakehä ylhäällä ja olkapäät suorana käsiesi yläpuolella (ei etu- tai takakenoa). Sitten taivuta kyynärpäätäsi niin, että kätesi on suunnilleen 90 asteen kulmassa. Nosta itsesi takaisin ylös suoraksi. Toista itsellesi sopivan määrän verran. Pidä jalkasi hiukan koukussa ja jalat ristittynä; se tarjoaa paremman tasapainon kun harjoittelet. Jos haluat treenata rintalihaksiasi enemmän, keskitä tasapainosi niin eteen kuin pystyt.

Muista myös treenata alavartaloasi, älä jätä jalkapäiviä väliin!

Jos olet aloittelija, et välttämättä pääse heti alussa suoraan 90 asteen kulmaan, mutta sen ei ole väliä. Menet niin alas kuin pääset, ajan myötä alat kyllä pääsemään 90 asteen kulmaan saakka. 

Kun olet saanut tekniikan kuntoon ja pääset kunnolla 90 asteen kulmaan tarpeeksi monella toistolla, voit alkaa harkitsemaan ylimääräisen painon käyttämistä kehon painosi lisäksi. Silloin voit käyttää dippivyötä tai painovyötä. Dippien ei kuitenkaan pitäisi olla ainoa harjoitus jota teet, tarkoitus olisi saada käsivarsien kaikkiin lihaksiin tasapaino. Voit käyttää tähän apuna käsipainoja tai tankoa.

Löydät tähän useita vaihtoehtoja kuntosalivälineistämme.

Dippilaite - tehokas ojentajien harjoittamiseen

Jokainen, joka on käynyt kuntosalilla vähintään kerran, tuntee ne: dippilaitteet. Suurin osa niistä on sijoitettu yleensä samaan huoneeseen painojen kanssa ja niitä käytetään joko vain ojentajien treenaamiseen tai monitoimiharjoitteluun. Yhä useammat harrastajat hankkivat dippilatteita myös kotisaleille. Mutta miten yksittäiset laitteet eroavat toisistaan? Mitä tulisi ottaa huomioon dippilaitteen ostossa ja sillä harjoitellessa?

Mitä lihasryhmiä dippilaitteella voidaan harjoittaa?

Tunneitun lihas, jota dippilaitteella treenataan on ojentaja. Ne joutuvat suurelle koetukselle klassisessa dipissä. Edistymistä voidaan helposti seurata toistojen lukumäärän perusteella. Ojentajien lisäksi myös etummaista rintalihasta voidaan harjoittaa dippien avulla. Dippi on todella tehokas harjoitus ja sen avulla jopa koko vartalon asentoa voidaan parantaa. Jos kärsit olkapään alueen kivuista tms., on ennen dippiharjoittelua konsultoitava lääkäriä. On myös tärkeää muistaa, ettei käsivarsia saa koskaan täysin suoristaa liikkeen aikana. Pieni koukku suojaa niveliä.

Muutakin kuin vain pelkkiä dippejä- dippilaitteita korkeisiin vaatimuksiin

Monissa dippilaitteissa on erilaisia ​​lisätoimintoja, joten ojentajien ja rintalihasten lisäksi on mahdollista treenata myös muita lihasryhmiä. Erittäin suosittu on dippilaitteen ja leuanvetotangon yhdistelmä. Leuanvetojen ja dippien lisäksi voit harjoitella monipuolisesti mm. vatsalihaksia, kun dippilaitteeseen lisätään selkätuki. Tämä onnistuu helposti asettumalla dippilaitteelle ja vetämällä polvia hallitusti kohti rintaa. Lantionkierrolla saadaan myös vinot vatsalihakset mukaan harjoitteluun.

Ihanteellinen pienille harjoitusalueille: seinään kiinnitettävä dippilaite

Monet dippilaitteet vaativat paljon tilaa, koska ne tarjoavat monia erilaisia ​​harjoitusvaihtoehtoja. Jos tilaa on vain rajoitetusti on mahdollista hankkia seinään kiinnitettävä dippilaite. Siinä kahvat kiinnitetään ruoraan seinään, eikä mallissa ole jalallista runkoa. Kuten klassisessa dipilaitteessa, myös seinään kiinnitettävässä mallissa on mahdollista valita yksinkertaisten tai verhoiltujen kahvojen välillä. Verhoillut kahvat mahdollistavat myös vatsalihasharjoitusten tekemisen.

Mikä dippilaite on paras tehokkaaseen harjoitteluun?

Tosiasia on, että klassinen dippi on suhteellisen yksinkertainen harjoitus, mutta se on todella tehokas. Samanaikaisesti on saatavilla monia erilaisia dippilaitteita. Monitoimiasemat, joissa on myös mahdollista vetää leukoja yms., ovat erittäin yleisiä kotisaleilla, koska niiden avulla voidaan harjoittaa useita lihasryhmiä. Seinään kiinnitettävät perusmallit ovat yksinkertaisia asentaa ja vievät vain vähän tilaa. Se, mikä näistä sopii parhaiten sinulle, riippuu paikasta johon dippilaite sijoitetaan sekä omista harjoittelutavoitteistasi.

Tuotearvostelut

3.9 /5


Yhteensä 16 tuotearvostelua

5 tähteä6 kpl

4 tähteä4 kpl

3 tähteä5 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä1 kpl

Kirjoittaja: 13.11.2020

Kaikin puolin pettymys. Mukana tulevat pultit eivät ole yhteensopivia laitteen kanssa eli seinään asentaminen vaatii uudet pultit. Leveyttä ei voi säätää. Käsituet ovat liian lyhyet pisimmässäkin asennossa. Tämä oli huonoin ostos mitä olen ikinä tehnyt. Vältä kuin ruttoa.

Kirjoittaja: 18.04.2019

Hintaan nähden laatu on hyvä. Laite on vakaa, kun se kiinnitetään seinään. Käsinojat kuitenkin mielestäni hieman lyhyet. Jos jätät kahvat ensimmäiseen asentoon laite on hyvä, mutta jos pidennät niitä vetämällä ulos ne muuttuu hieman epävakaiksi. Hyvää tässä on kuitenkin seinäkiinnike.

Kirjoittaja: 18.04.2019

Antaisin telineelle 5 tähteä, jos käsinojat eivät olisi niin lyhyet, plussaa kuitenkin siitä, että ne ovat vakaat, vaikka ne olisivat uloimmalla etäisyydellä telineestä. Kaiken kaikkiaan ei ammattilaisille, mutta hinta-laatu suhde hyvä aloittelijalle.

Kirjoittaja: 28.01.2016

Toimiva tuote / edullinen.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Mukava laitos. Selän pehmuste tukee kivasti, riittävän halpa ja laadukas!

Kirjoittaja: 15.04.2015

Ihan mukava laitos. Selkäosan pehmuste mukavan pehmeä.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Edullinen ja toimiva tuote

Kirjoittaja: 15.04.2015

Edullinen tuote!

Kirjoittaja: 15.04.2015

ajaa asiansa, dippi leveyttä olisi hyvä päästä muokkaamaan

Kirjoittaja: 15.04.2015

Helposti kiinnitettävä ja hyvin tehtäviään palveleva tuote. Hinta-laatusuhde kohdillaan

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hyvä hinta ja laatu suhde.

Kirjoittaja: 15.04.2015

erinomainen lisä autotalli-salille!

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hyvä ja edullinen tuote.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hyvä ja edullinen tuote.

Kirjoittaja: 07.07.2014

Erittäin hyvä tuote, suosittelen!

Kirjoittaja: 17.10.2013

Mahtava tuote!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Dippi- ja vatsalaite

100294-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
119,94 €
96,60 € Säästä 23,34 €

Alkaen 8 €/kk

date_range Ennakkotilaus
Arvioitu saatavuus: 03.07.2021
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16

Yhteensopivat tuotteet: