Voimistelurenkaat
Voimistelurenkaat
Voimistelurenkaat
Voimistelurenkaat
Voimistelurenkaat
Tuotetiedot add

Vinyyliset voimistelurenkaat telinevoimisteluun ja crossfit -treeneihin.

Sisältää 2 rengasta hihnoilla ja säätövyön; renkaat ovat pintakäsitelty vinyylillä – näin saadaan voimistelurenkaiden maksimikestoksi 200kg!

Renkaiden asentaminen ja käyttöönotto kestää vain noin 5 minuuttia, tarjoten sinulle loistavan korvikkeen kuntosalitreenille.

Ääretön määrä kehonpainoharjoituksia

Voit aktivoida lihaksiasi monipuolisesti kehonpainoharjoitelulla kuten leuanvedoilla, punnerruksilla, dipeillä, soutamisella ja palomiespunnerruksilla. Nämä mahdollistavat toimivan ja monimuotoisen liikkumisen. Loistavat voimistelurenkaat lapsille takapihalle ja treenauksesta pitäville salille tai minne tahansa mihin ne voi ripustaa turvallisesti

Huom! Varmista että kiinnität renkaat oikein.

Kehitä itsellesi miellyttävä ruumiinrakenne samaan aikaan voimistaessasi kehoasi, jänteitäsi, niveliäsi ja apulihaksiasi

Nämä voimistelurenkaat käyvät hyvin myös lapsille.  He voivat leikkiä niillä esimerkiksi takapihalle ja samalla kasvattaa lihaksiaan.

Tekniset tiedot:

  • Vinyyliset renkaat
  • Säädettävät hihnat, pituus yhteensä 450cm / kpl
  • Renkaan halkaisija n. 23cm ja sisähalkaisija 18cm
  • Setti sisältää kaksi rengasta ja kaksi hihnaa
  • Maksimikuormitus 200kg

Kuinka voimistelurenkaat hyödyttävät sinua?

Rengaskuntoilu rakentaa lihaksiasi, kehon voimakkuutta, tasapainoa sekä koordinaatiokykyä, joka tulee syvästä keskittymisestä ja renkaiden epävakaisuudesta. Tehokas treenaus ainoastaan muutamalla rengasharjoituksella voi olla melkeimpä neljä kertaa tehokkaampaa kuin kymmenet tavalliset saliharjoitukset. Lihaksesi eivät pelkästään pidä koko kehosi aktivoituna ja tasapainossa, mutta myös apulihaksesi, jänteesi ja nivelesi voimistuvat. Tulokset voivat vaihdella eri henkilöiden välillä, mutta yleisesto ottaen rengastreenaus on koettu hyväksi ja tehokkaaksi vaihtoehdoksi. 

Millaista laatua voit odottaa Voimistelurenkailta?

Renkaat on valmistettu tukevista, jämäkistä, kestävistä ja ennen kaikkea laadukkaista materiaaleista. Johdonmukaisella treenillä voit saavuttaa hyviä tuloksia. Saat loistavan kannattelutreenin, antaen renkaiden liikkua vapaasti.  Voit treenata kehosi parhaimmilleen renkaiden epävakaisuuden ja vapaan liikkumisen johdosta.

Renkaiden pinta on käsitelty, mikä takaa hyvän pitävyyden.  Renkaiden korkeus on helposti säädetävissä mille tahansa korkeudelle. Kestää palomiespunnerruksia, punnerruksia, dippejä, leuanvetoja, vipunostoja ja monia muita harjoituksia.

Helposti asennettavissa ja purettavissa: renkaat ovat hämmästyttävän hyvä treenaustyökalu kaiken tasoisille urheilijoille aloittelijasta, keskitasoiselle tai ammattilaiselle. Luonnollisen asennon takia, harjoittelu asettaa vähemmän painetta olkapäille, kyynärpäille ja ranteille.

Tärkeimmät harjoitukset renkailla ovat vipuotteet ja aloitusvedot sekä -työnnöt, jotka painottavat kehonhallintaa renkaiden päällä. Myöhemmin tulet tajuamaan että nämä ovat parhaimpia liikakasvuun ja lihaksen kuntouttamiseen.

Mihin minun kannattaisi ripustaa renkaani?

Yksi parhaimmista puolista voimistelurenkaissa on se, että ne vievät vain vähän tilaa. 

Renkaita ei tule ripustaa ainoastaa korkeimpaan kohtaan vaan mieluiten sellaiseen tukevaan paikkaan, joka kestää koko kehosi painon.  Renkaat tulisi silti ripustaa 3-4 metrin korkeuteen. Renkaat tulee myös asettaa noin olkapäittesi levyydelle toisistaan. Suosittelemme että sinulla olisi treenipaikassa hieman enemmän tilaa, jotta voit tehdä siinä kaikki liikkeet. Varmista että hihnat ovat tarpeeksi pitkät, jotta voit ripustaa ne alas punnerrusten tekemiseen, lankkuun, vuorikiipelijöihin, dippeihin ja muihin liikkeisiin.

Tuotearvostelut

4.3 /5


Yhteensä 24 tuotearvostelua

5 tähteä12 kpl

4 tähteä10 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä1 kpl

Kirjoittaja: 24.04.2020

Toimitus on kestänyt jo neljä viikkoa.

Kirjoittaja: 15.11.2017

Toimiva ja edullinen tuote.

Kirjoittaja: 29.07.2016

Ostin tuotteen aina valmiiksi matkoilla mukana kulkevaksi kuntoiluvälineeksi. Näin jälkiviisaana ostaisin mieluummin puisilla renkailla varustetut voimistelurenkaat sekä painon, että otemukavuuden takia. Kotikuntosalissani minulla on puisilla renkailla varustetut voimistelurenkaat, eli vertailukohta löytyy. Mutta joka tapauksessa hinta-laatusuhteen mukaan tuote on aivan loistava sekä kotiin että matkalle mukaan otettavaksi.

Kirjoittaja: 06.05.2016

Toimii. Teinit kieputtavat niissä joka välissä. Meillä Sisätiloissa, leveässä oviaukossa.

Kirjoittaja: 20.09.2015

Halpa ja toimiva tuote.

Kirjoittaja: 05.08.2015

Toimiva tuote.

Kirjoittaja: 17.04.2015

Hyvä tuote, pääsin kokeilemaan..

Kirjoittaja: 16.04.2015

Hyvä ja edullinen voimistelurengassetti. Helposti sai kiinnitettyä kattoon ja hihnojen lukitus kestää isommankin miehen painon.

Kirjoittaja: 16.04.2015

Hintaan nähden hyvä setti. Vaikka rengas muovia, mielestäni kohtuullisen pitävä ote. Pitävyyttä voi tarvittaessa parantaa vaikka grippinauhalla.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hyvä säädettävyys. Helppo käyttää ja asentaa. Käy hyvin pieneen asuntoon, ei tarvitse paljon tilaa käyttämiseen.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hyvä hintalaatusuhde. Paketissa ei ohjeita. Pitkät kiinnitysnarut. Grippi ei ole paras mahdollinen, mutta se on silti hyvä.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hyvän ja kestävän näköiset voimistelurenkaat juuri passelit tehokkaaseen crossfit treenaamiseen.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Erittäin toimivat kotitreenin tekoon ja kovempaankin käyttöön. Pito oikein hyvä, remmien säätö helppoa ja silti tukevat.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hyvä pito renkaissa ja sopii hyvin vaikka kotiin lisätreeniksi!

Kirjoittaja: 15.04.2015

Kätevä ottaa jopa reissuun mukaan. Pito pikkusen paremmaksi renkaissa ni täys kymppi

Kirjoittaja: 15.04.2015

Erittäin hyvöt monipuolisen treenin lisä

Kirjoittaja: 15.04.2015

Toimii hyvin eikä lipsu hihnat. Hiukan ehkä pitävämpi voisi olla renkaitten pinta.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Meikäläisellä ei ole kovin iso käsi, mutta näiden renkaat voisi olla vähän paksummat, jotta ote olisi tukevampi. Köysi olisi parempi kuin hihna. Ihan hyvät aloittelijalle, hinta kohdillaan.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Hyvä hinta- ja laatusuhde näillä voimistelurenkailla!

Kirjoittaja: 15.04.2015

Loistavat voimistelurenkaat ja hyvä hintalaatu suhde!

Kirjoittaja: 15.04.2015

Toimii juuri niinkuin pitää. Remmeillä pituutta riittävästi pidempiinkin ripustuksiin.

Kirjoittaja: 15.04.2015

Loistava hinta laatu suhde!

Kirjoittaja: 15.04.2015

Lukitukset toimivat hyvin ja soveltuvat sekä aloittelijoiden kuin enemmän harrastavan käyttöön. Lapsiperheen ykköshankinta olohuoneen kattoon, saavat lapset motoriikkaa haltuun ja pysyvät pois pelikoneiden äärestä.

Kirjoittaja: 15.07.2014

Edullinen mutta hyvä setti, hihnat riittävän pitkät ja lukitukset pitävät ainakin tällaisellä runsaan 100 kg jässikällä. Renkaan materiaali ei tosin hikisessä paljaassa kädessä ole ihan niin pitävä kuin puurenkaassa.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Voimistelurenkaat

100515-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
57,95 €
32,95 € Säästä 25,00 €

Alkaen 8 €/kk

Vaihtoehtoa ei saatavilla Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee arkisin 08 - 16

Yhteensopivat tuotteet: