Tuotearvostelut
Kyykkytelineet
(4,0/5)

Perustuu 130 tuotearvosteluun

Kyykkytelineet 

Kyykkyhäkki vs. kyykkyteline

Kyykkytelineen valinnassa mietitään yleensä kolmea asiaa: hintaa, kokoa ja käyttötarkoitusta. Kyykkytelineet saa huomattavasti halvemmalla kuin kyykkyhäkin ja ne hoitavat tehtävänsä moitteetta. Kyykkyhäkin eli Power rackin ostoa kannattaa kuitenkin harkita, mikäli käytössä oleva tila ja budjetti antavat sille myöten. Häkki on tukevampi ja turvallisempi vaihtoehto. Sen mukana tulee myös turvaraudat sekä leuanvetotanko.

Kyykkytelineet

KyykkytelineetJos sinulla ei ole mahdollisuutta varata kyykkytelineelle riittävän suurta kiinteää paikkaa treenitiloissasi, valitse erilliset kyykkytelineet. Itsenäisesti seisovia telineitä on helppo liikutella ja niiden etäisyyttä toisistaan voi säätää. Kyykkytelineitä voi käyttää myös penkkipunnerruksessa yhdessä vino- tai tasapenkin kanssa. Kyykkyteline ei sisällä paljoa erillisiä osia joten se helppo jo nopea koota.

 

 

 

Kyykkyhäkki eli Power Rack

Kyykkyhäkki eli power rackKyykkyhäkki on tukevarakenteinen häkki, jossa on painotelineet, turvaraudat ja leuanvetoteline. Vaikka kyykkyhäkki seisookin itsenäisesti, suositellaan se kiinnittämään lattiaan kiinni ruuvein tai pultein mikäli vain mahdollista. Lattiaan kiinnitettynä kyykkyhäkki on äärimmäisen tukeva ja vakaa kotisalin keskus, jonka ympärille voi rakentaa vapailla painoilla ja erilaisilla penkeillä monipuolisen treenikeskuksen.

Kyykkyhäkin huonona puolena on sen koko. Kyykkyhäkin käyttö vaatii yleensä erillisen kotisalin, jotta sitä voidaan käyttää täysitehoisesti. Myös riittävä huonekorkeus on tärkeää. Kyykkyhäkin kanssa tarvitset myös lisävarusteita, jotta saat siitä kaiken hyödyn irti. Säädettävä vinopenkki tai tasapenkki on yleensä ostoslistalla kyykkyhäkin kanssa. Kyykkyhäkin huonoksi puoleksi voidaan mainita myös sen hinta. Se on merkittävästi kalliimpi kuin kevyemmät kyykkytelinevaihtoehdot.