Power Rack / Kyykkyhäkki Ala- Ja Ylätaljalla 154,5x164x214,5cm Musta/Punainen
Power Rack / Kyykkyhäkki Ala- Ja Ylätaljalla 154,5x164x214,5cm Musta/Punainen
Power Rack / Kyykkyhäkki Ala- Ja Ylätaljalla 154,5x164x214,5cm Musta/Punainen
Power Rack / Kyykkyhäkki Ala- Ja Ylätaljalla 154,5x164x214,5cm Musta/Punainen
Power Rack / Kyykkyhäkki Ala- Ja Ylätaljalla 154,5x164x214,5cm Musta/Punainen
Power Rack / Kyykkyhäkki Ala- Ja Ylätaljalla 154,5x164x214,5cm Musta/Punainen
Power Rack / Kyykkyhäkki Ala- Ja Ylätaljalla 154,5x164x214,5cm Musta/Punainen
Power Rack / Kyykkyhäkki Ala- Ja Ylätaljalla 154,5x164x214,5cm Musta/Punainen
Power Rack / Kyykkyhäkki Ala- Ja Ylätaljalla 154,5x164x214,5cm Musta/Punainen
Power Rack / Kyykkyhäkki Ala- Ja Ylätaljalla 154,5x164x214,5cm Musta/Punainen
Tuotetiedot add

Monipuolinen kyykkyhäkki ala- ja ylätaljalla

Asiakkaidemme toiveisiin on vastattu! Supersuosittu kyykkyhäkki on saanut kaverikseen päivitetyn kyykkyhäkin, johon on lisätty paljon toivottu ala- ja ylätalja. Lisätyn taljan ansiosta pystyt harjoittamaan koko kroppaasi entistä monipuolisemmin. Kyykkyhäkki taljalla mahdollistaa mm. seuraavat harjoitteet: ylätalja, alatalja, jalkakyykky, penkkipunnerrus, pystypunnerrus, kulmasoutu ja leuanveto.

Kyykkyhäkki

Kyykkyhäkin tukevuuteen on kiinnitetty tuotteen suunnittelussa erityistä huomiota. Sen leveys ja pituus on tarkkaan optimoitu varmistaakseeni sen tukevuuden kaikissa liikkeissä, joita sillä voi suorittaa. Kyykkyhäkki painaa kokonaisuudessaan massiiviset 122kg, jonka vuoksi se ei huoju eikä heilu! Sen painon ansiosta sitä ei ole tarpeellista pultata lattiaan kiinni. Kyykkyhäkin avulla pysty harjoittelemaan koko kropan monipuolisesti ja turvallisesti. Sen vuoksi sitä voidaankin sanoa salin sydämeksi tai kivijalaksi! Sen ympärille on hyvä lähteä rakentamaan kuntosalia.

Kahdet levytangon pidikkeet

Kyykkyhäkki sisältää yhteensä kahdet levytangon pidikkeet, joten siinä voidaan käyttää yhtäaikaa kahta levytankoa. Kyykkyhäkin varmistusrautoja hyödyntääkseen ensimmäiset levytangon pidikkeet on sijoitettu kyykkyhäkin sisälle. Käyttäessäsi näitä levytangon pidikkeitä voit tehdä mm. penkkipunnerruksen ja jalkakyykyn erittäin turvallisesti, koska voit samaan aikaan käyttää alapuolella olevia varmistusrautoja. Toiset levytangon pidikkeet on sijoitettu kyykkyhäkin päätyyn, jonka vuoksi voit ottaa levytangon telineistä ja käyttää sitä vapaasti kyykkyhäkin ulkopuolella. Levytangon pidikkeiden korkeus on säädettävissä erittäin monipuolisesti ja nopeasti, joka mahdollistaa kyykkyhäkin käyttämisen käyttäjän pituudesta riippumatta.

Varmistusraudat

Kyykkyhäkin yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on tukevat ja kestävät varmistusraudat. Varmistusrautojen avulla voit suorittaa raskaita nostoja myös yksin turvallisesti. Varmistusrautojen ideana on olla penkkipunnerruksessa noin rintasi korkeudella, joiden avulla tanko jää varmistusrautojen varaan mikäli et jaksa tehdä nostoa levytangon pidikkeille asti. Tämä mahdollistaa harjoittelun viemisen uudelle tasolle ilman pelkoa painojen alle jäämisestä.

Jalkakyykkyä tehdessä varmistusraudat asetetaan hieman alemmas kuin mitä tanko käy normaalisti matalimmillaan liikkeen aikana. Mikäli et jaksa suorittaa jalkakyykkyä loppuun saakka - voit turvallisesti laskea tangon rauhallisesti varmistusrautojen päälle. Varmistusrautojen korkeutta voidaan säätää erittäin monipuolisesti ja nopeasti, joka varmistaa juuri sinun mitoillesi sopivan asetuksen.

Ylä- ja alatalja

Ylä- ja alatalja on ollut erittäin toivottu lisä muutenkin monipuoliseen kyykkyhäkkiin. Talja mahdollistaa mm. ylätaljasoudun, alataljasoudun sekä monipuoliset hauis-, ojentaja, hartia- ja selkälihaslikkeet. Kyykkyhäkin mukana toimitetaan pitkä leveä taljakahva, joka soveltuu erinomaisesti ylä- ja alataljan soutuliikkeisiin. Mukana tulee myös lyhyempi taljakahva, joka soveltuu erinomaisesti hauis- ja ojentajalihaksien treenamiseen. Kaikki valikoimamme taljakahvat soveltuvat käytettäväksi tässä taljassa. Taljasta löytyy kaksi painopidikettä levypainoille, joissa käytetään 50mm levypainoja. Voit asettaa juuri sinulle sopivan painovastuksen.

Monipuolinen leuanvetotanko

Kyykkyhäkin yläreunassa on erittäin monipuolinen leuanvetotanko, joka mahdollistaa yli 5 erilaista otemahdollisuutta. Leuanvetoja on erittäin hyvä treenata erilaisilla otteilla, jonka avulla saa treenattua kohdelihaksia kauttaaltaan. Leuanvetotanko sijaitsee 2,14 metrin korkeudessa, jonka ansiosta myös pitkät treenaajat voivat tehdä leuanvetoja ilman, että jalkoja tarvitsee pitää ikävästi koukussa.

Dippipunnerruskahvat

Kyykkyhäkin oikeanpuolen varmistusraudassa on on integroidut dippipunnerruskahvat. Näiden avulla pystyt tekemään dippipunnerruksia, jotka ovat erionmainen liike rinta-, ojentaja- ja hartialihaksille. Näitä dippipunnerruskahvoja voidaan käyttää myöskin kätevästi levypainojen tai muiden tarvikkeiden koukkusäilytykseen.

Kyykkyhäkin parhaat ominaisuudet

  1. Kyykkyhäkin avulla saat lähes täydellisen kotisalin yhdellä hankinnalla
  2. Sisältää myös taljan, leuanvetotangon ja dippikahvat
  3. Todella suuri maksimikuormitus
  4. Erittäin tyylikäs
  5. Sopii kotisalille, taloyhtiöön tai vaikka ammattisalille

Säätäminen


Kyykkyhäkin voi säätää monipuolisesti itselle sopivaksi: varmistusrautojen, koukkujen ja dippikahvojen korkeutta voidaan säätää. Säädöt tapahtuvat portaittain vetonuppein avulla.

Monipuolisuus


Kyykkyhäkin avulla voidaan treenata monipuolisesti koko vartaloa: voit treenata muun muassa käsilihaksia dippikahvoilla sekä ylä- ja alataljalla, jalkalihaksia kyykkäämällä ja keskivartaloa dippikahvojen avulla. Ylä- ja alataljan vastusta voit vaihdella lisäämällä tai poistamalla levypainoja.

Dippitelineet


Kyykkyhäkin avulla voidaan treenata myös muutakin, kuin vain kyykkyjä. Pystytelineissä on mukana dippitelineet, joiden avulla voit tehdä käsi- tai vatsalihasharjoituksia. Dippikahvat on päällystetty liukumattomalla kumilla, mikä takaa varman otteen.

Ominaisuudet

Mitat
154,5 x 164 x 214,5 cm (PxLxK)

Paino
122 kg


Väri
Musta / punainen

Max. kuormitus teline
300 kg


Max. kuormitus talja
300 kg

Max. kuormitus turvaraudat
400 kg


Max. kuormitus leuanvetotanko
250 kg

Tuotearvostelut

4.3 /5


Yhteensä 4 tuotearvostelua

5 tähteä2 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Häkin kokoaminen oli helppoa ja hyvin kuvattu. Häkki on erittäin vakaa, kaapeli kulkee sujuvasti, hiljaa ja on hyvin käännetty. Olen toistaiseksi erittäin tyytyväinen ja tilaisin sen uudelleen.

Ensimmäinen ja tärkein asia: teline on erittäin vakaa, eikä se heilahda yhtään, ei edes vetojen aikana. Tasoja voi säätää helposti ja jokainen harjoitus onnistuu. Numerointi olisi ollut hyödyllistä, joten valitettavasti sinun on laskettava itse tai merkittävä korkeudet, jotta säätö nopeutuisi. Olin positiivisesti yllättynyt vaijerin vedosta. Suosittelisin tekemään siitä pehmeämmän kaupasta saatavalla sprayllä. Silloin kaikki rullaa täydellisesti. Tilasin kahvat erikseen. Mukana tulevat kahvat ovat ihan ok, mutta soutu- ja ojentajatreeniin suosittelisin tiukkaa kahvaa tai köyttä. Kokoonpano oli myös varsin miellyttävä ja toimitus sujui ongelmitta. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen. Selkeä suositus!

Häkki erittäin tukeva ja hyvä. Talja kuitenkin melko hutera ja erittäin kaukana kuntosali-laadusta. Taljassa pitää olla saman painoiset kiekot molemmin puolin, muuten se vinksahtaa. (osa irtoaa) ja painot saattavat tipahtaa pois. Taljaa pystyy kuitenkin käyttämään, kun nämä asiat tiedostaa.

Ostin tämän viime kesänä (2019). Tyytyväinen tuotteeseen. Taljat hyvät ja vankka häkki. Sivujen turvarautoja ei saa otettua välillä pois, vain liikuteltua ylös ja alas. Ehkä tämä ainut isompi miinus. Tuote vastasi odotuksia. Varmasti parempiakin löytyy mutta tämä yksi parhaista mitä kotiin saa ja mahtuu.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Power Rack / Kyykkyhäkki Ala- Ja Ylätaljalla 154,5x164x214,5cm Musta/Punainen

100832-00001-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
1 494,95 €
999,95 € Säästä 495,00 €

Alkaen 39.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 999,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 5-14pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!