Kyykkytelineet / Levytankotelineet Turvaraudoilla Säädettävät Max. 500kg Musta 2kpl
Kyykkytelineet / Levytankotelineet Turvaraudoilla Säädettävät Max. 500kg Musta 2kpl
Kyykkytelineet / Levytankotelineet Turvaraudoilla Säädettävät Max. 500kg Musta 2kpl
Kyykkytelineet / Levytankotelineet Turvaraudoilla Säädettävät Max. 500kg Musta 2kpl
Kyykkytelineet / Levytankotelineet Turvaraudoilla Säädettävät Max. 500kg Musta 2kpl
Kyykkytelineet / Levytankotelineet Turvaraudoilla Säädettävät Max. 500kg Musta 2kpl
Kyykkytelineet / Levytankotelineet Turvaraudoilla Säädettävät Max. 500kg Musta 2kpl
Kyykkytelineet / Levytankotelineet Turvaraudoilla Säädettävät Max. 500kg Musta 2kpl
Kyykkytelineet / Levytankotelineet Turvaraudoilla Säädettävät Max. 500kg Musta 2kpl
Tuotetiedot add

Kyykkytelineet

Kyykkytelineet toimivat esimerkiksi kyykkäämiseen tai penkkipunnerukseen. Kyykkytelineet ovat myös looginen lisä tasapenkille tai vinopenkille. Telineiden avulla saat helposti painot oikealle korkeudelle esim. kulmasoutua varten.

Kyykkytelineet menevät erittäin pieneen tilaan ja treenin jälkeen voit helposti siirtää ne pois. Telineestä löytyy myöskin turvaraudat joiden avulla voit suorittaa raskaita jalkakyykkyjä myös yksin. Voit asettaa turvaraudat juuri sinulle sopivalle korkeudelle.

Kyykkytelineiden jalkaosat ovat suunniteltu erittäin tukeviksi, jonka vuoksi maksimipainoraja onkin yhteensä huikeat 400kg! Kaksi erillistä kyykkytelinettä on helppo asettaa kaikenlaisten penkkien yhteyteen.

Kyykkytelineen parhaat ominaisuudet

  1. Sopii hyvin kyykky- sekä penkkitelineeksi 
  2. Voidaan käyttää minkä tahansa penkin kanssa
  3. Erillisten osien vuoksi voidaan käyttää eri pituisten tankojen kanssa
  4. Suurin kuormituspaino 200kg / teline

Kaksi eri tasoa


Kyykkyteiliessä on kaksi eri tasoa tangolle. Molempien korkeutta voidaan säätää käyttäjälle sopivaksi: alempaa tasoa voidaan säätää 6 eri kohtaan välillä 47.5 - 72.5 cm ja ylempää tasoa voidaan säätää 14 eri kohtaan välillä 105 cm - 172 cm.

Etäisyyden säätäminen


Vapaasti seisovat kyykkytelineet voidaan siirtää tarpeen mukaan. Niiden esäittyyttä toisistaan voidaan siis säätää itselle sopivaksi. Telineet sopivat mihin tahansa kotikuntosaliin huoneen koosta riippumatta ja voidaan siirtää helposti säilytykseen treenaamisen jälkeen.

Materiaali


Turvallisuus ja vakaus ovat etusijalla voimaharjoittelussa. Jotta telineet eivät heilahda edes raskaiden painojen kanssa, ne on valmistettu vankasta teräksestä ja niissä on kaksinkertaiset T-muotoiset jalat, jotka estävät rakennetta kallistumasta sivuttaiskuormituksessa.

Ominaisuudet

Mitat
53 x 52 x 105-172 cm

Korkeus
93 - 160 cm


Turvarautojen korkeus
47,5 - 72,5 cm

Paino
19 kg


Max. kuormitus kyykkyteline
400 kg

Max. kuormitus turvaraudat
500 kg


Tuotearvostelut

3.9 /5


Yhteensä 77 tuotearvostelua

5 tähteä26 kpl

4 tähteä31 kpl

3 tähteä13 kpl

2 tähteä3 kpl

1 tähteä4 kpl

Näppärästi on hintaa nostettu black friday alennuksille, joten saa ostaa "kivasta" alennuksesta

Tarjoushintaisena hintaansa nähden hyvinkin tukevat telineet. Hankin omaan käyttööni yksinomaan pystypunnerrusta varten, joten ainakin näillä suhteellisesti kevyemmillä painoilla riittävät paremmin kuin hyvin. Telineet kasataan pulttiliitoksilla, mutta nämä on suunniteltu (kerrankin!) riittävän jämäkästi. En kuitenkaan lähtisi pelkästään näiden turvin isompia kyykkyjä tekemään, jos tosissaan voimaa treenaa (yksin kotona).

Todella hyvät on ollut, käytän näitä myös penkkipunnerruksessa telineenä.

Välystä turhan paljon teleskooppiputkissa. Oli myös hyvä, jos telineet saisi liitettyä toisiinsa kiinni.

Ajaa asiansa mutta kahta asiaa parantaisin. Teleskooppisten putkien väljyys voisi olla pienempi ja lukkotappien paikoillaan pysymistä voisi rakenteellisesti parantaa.

Hinta-laatu hyvin kohdallaan. Oikein hyvä kotikuntoilijalle.

Odotin hieman jämäkämpää telinettä. Nyt pitää olla tarkkana kun asettaa painavampia painoja vaikka kyykätessä ettei käy kalpaten. Dippiteline oli jämäkämpi joten sitä tasoa odotin.

Ok telineet

Korkeus on sopiva, kestää myös painoja, kun suoralle ja kovalle alustalle asettaa. Korkeudensäätö on helppo. Suosittelen.

Loistava tuote! Kiitoksia!

Tuote on hyvä ja kyykkytelineen korkeuskin on sopiva

Hinta kohdallaan, helppo kasata, tuli koko ajan infoa toimituksesta.

Laitoin tilaukseen dippitelineen, maksoin samantien ja tämä toimitettiin. Meinasin aluksi palauttaa, mutten viitsinyt lähteä siihen rumbaan kun epäilin että jää vielä sekä rahat että tuote saamatta + ylimääräinen vaivannäkö. Tein oikean ratkaisun, sillä huomasin että pituiseni pystyy juuri ja juuri tekemään lisäpainodippiä turvaraudoissa - painot tosin ottavat alimmassa asennossa laitteen jalkoihin. 167-senttiselle turvaraudat ovat korkeimmillaan juuri sopivat syvään kyykkyyn - tanko ei osu niihin mutta pienellä kumarruksella pääsee alta. Pidemmälle niitä ei saa säädettyä riittävän korkealle ja teline siis vaarallinen. 170-senttisellä tangolla vaarallinen, sillä jalat joutuvat olemaan liian kapealla. Itselleni oli hyvä syy hankkia 220-senttinen tanko, lisää levyjä siihen (ja lukot), kun jalkalihaslaitteeseeni minulla oli 12 kpl 20 kg:n painoista, muttei pienempiä. Hyvä tehdä myös pystypunnerrusta ja varmistusraudoissa hauiskääntöä ja pystysoutua. Teline rämisevä ja horjakka dipeissä, mutta minulle kokonaisuutena paljon dippitelinettä parempi. Pidemmille kuitenkin siis vaarallinen kyykkyyn. Kun hankin pitkän tangon, sain samalla hyvän syyn hankkia land minen muualta. Kuluttajansuojalain vastaisesti tuotteella näyttää jatkuvasti olevan vaihteleva tarjoushinta päällä ja tuo ns. normaalihinta vaihtelee kovasti... Nuo tarjousaikalaskuritkin ovat täysin harhaanjohtavia ja vastoin lakia. Kampanjakoodin käytettyäni ja kampanjan loputtua hinta putosi ainakin siltä dippitelineeltä - harhaanjohtava kampanja siis.. Tällaisiin asioihin pitäisi kuluttajansuojelun puuttua. (Myös "Hinta tänään!" ei pääsääntöisesti tarkoita mitään.) Selkäpenkinkin tilasin sitten muualta, kun en ottanut riskiä että tulee huono tuote tai ihan muuta mitä olen tilannut. Tuotteen suhteen minulla kävi tuuri, mutta maksan mieluummin ekstraa muualle kuin otan riskejä tämän paikan toimitusten/palvelujen ja tuotteiden laadun/soveltuvuuden kanssa. Tuota ei ollut edes virallisesti saatavilla ennen tätä kuuta, koska se oli "loppu". Tein tilaukseni siis keväällä. Kauppa päättää itse ja omalla vastuullaan, julkaiseeko tämän :)

Piti myös tilata korona tilanteen alkaessa tämä teline 88€, tanko ja penkki ym. Laitoin tuotteet jo ostoskoriin ja tilauksen arvo oli vajaa 400€. Kun piti pistää tilaus eteenpäin niin ostokorin arvo oli yhtäkkiä hypännyt lähes 300 euroa ylöspäin. Edelleen tuotteissa kyllä luki että saat näin ja näin paljon alennusta ”normaali” hinnasta. Melkoista huijausta...

Hienoa rahastusta! Hinta ennen 139,95€ ja tarjousmyyntihinta 88,83€. Nyt hinnaksi on keksitty 197,93€ ja tarjouksena 146,82€. Telineet eivät todellakaan ole tuon arvoiset. Ennen käyttöä joutuu modaamaan, ettei koko ajan potki huonosti suunniteltuja alaputkia. Isoilla painoilla paska juttu kun teline lähtee alta kun töppösen kärki ottaa alaputkeen.

Todella hidas toimitus...3vk

Yllättävän tukevaksi osottautuneet joka oli positiivinen yllätys. Säädöt riittää 180cm pitkälle just ja just, mutta varmistus raudat on kyllä kyykkyä ajatellen aivan liian alhaalla

Hyvä tuote ja tukeva sellainen.

Tukijalat voidaan helposti asentaa mukana tulleella työkalulla. Ylimmillä tasoilla heiluu hieman, mutta on silti melko vakaa. Tasot voidaan säätää helposti ja nopeasti treenin aikana. Lisäksi jalustat ovat todella vakaat maassa. Rahan vastine on hyvä, suosittelen!

Olen erittäin tyytyväinen siihen mitä sain. Laatu on erinomainen! Kokoaminen oli nopeaa ja helppoa. Aion tilata täältä jatkossakin.

Mukavan kompakti ja yllättävän jämerää tekoa. Miinuksena se, että kun kyykkää, niin astuessa tangon kanssa telineiden alta on kompastumisen vaara aika suuri. Mutta hintalaatu suhteessa oiva vekotin

Todella huterat varsinkin jos vähääkään korkeammalle joutuu tukea nostamaan. Toinen jaloista vääntyi jo hieman yli 100kg:n alla. Toki eipä hintakaan ole kummoinen. Hyvää ja halpaa jne.

Telineet vähän vääntyi kun lastasi 200kg

lyhyemmälle miehelle aivan hyvät, hintaansa nähden.

Hinnalle vastinetta. Tosin yläasennossa huterahkot mutta ajaa hyvin asiansa. Sopii myös mm. rack pulleihin

Voi tehdä myös teline vetoja eli rack pulleja hyvin. Suosittelen. 4 tähteä koska heiluvuus ..

Kotikäyttöön kevyemmillä painoilla tosi hyvät. Hinta/laatusuhde kohdillaan.

en suosittele jos ei viitsi muokata... ylimmässä tasossa heiluu varmaan 10 cm puolelleen putket ei mene silloin sisäkkäin kun n.7cm. ja putkissa iso välys mutta, tuon tiesin jo tilatessani kun kommentteja luin mutta, kun ei tartte joka päivä korkeutta säätää ja hitsas putkien sisään menevään osaan pellit ja sokkien tilalle läpipultit ja vielä ristiin toiset läpipultit + lattiaan kiinni niin on kyllä tosi tukevat jopa 187cm pitkälle, joten halvaksi nuo silti tuli. tähdet siitä että oli helppo muokata oikein tukeviksi.

Tukevat telineet. Pieni miinus onnettomista säätötapeista. Säätövaraa paljon kyykky sekä penkkikäyttöön.

Toimii hyvin kotona. Ovat nyt seinää vasten ja hyvin mahtuu nostamaan painot telineestä. Kasaamisessa meni aluksi aikaa, mutta toinen meni jo vauhdilla.

Aivan huippu! Voin suositella jos tykkäät treenata kotona. Eikä ole kallis!

Hintaansa nähden erittäin positiivinen yllätys. Telineet on vankan ja jämerän oloiset sekä lisäksi vielä laadukkaan näköiset. Hyvin on pystynyt vähän suurempienkin painojen kanssa kotisalilla kyykkäilemään. Tokihan kyseessä on kaksi erillistä seisovaa telinettä eli tiettyä varovaisuutta täytyy noudattaa tankoa takaisin asettaessaan mutta en ainakaan itse muuta odottanutkaan kun huomioi telineiden mallin. Helpot siirrellä ja ahtaassa tilassa näppärät kun saa pienellä vaivalla syrjään pois jaloista. Kaikenkaikkiaan nappi tuote. Suosittelen!

Hyvät on kyllä. Saa tehtyä dippejäkin noilla ns. turvaraudoilla :)

Ihan sellaiset kuin sopii olettaakin. Ajavat asiansa kunhan on vähän varovainen tangon takaisinasettelussa. Telineiden lattiaa vasten olevat rakenteet ovat sen verran leveät että lyhyellä esim 170cm tangolla hieman hankalat käyttää kun telineet on oltava tosi lähekkäin jolloin ei meinaa väliin mahtua. Pidemmällä tangolla tuskin mitään ongelmia.

Yllättävän toimivan oloinen ja näköinen rakkine, näyttää todella hyvältä ja jopa ihan ammattimaiselta näin livenä. Tietty vähän heiluu koska erilliset osat ja takaraudat saisivat olla ihan vähän pidemmät mutta mutta eiköhän tuolla hyvin pärjätä. Kokonaisuutena olen positiivisesti yllättynyt ja voin suositella.

Hyvä hintalaatu-suhde. Onnistuu niin kyykkääminen että pysty- ja penkkipunnerrus. Eivät heilu suurillakaan painoilla jos ovat tuettuja.

Kasasin juuri telineen ja se on täysin epätasapainossa..yritin miettiä olenko kasannut sen jotenkin väärin mut ei kai tuota niim väärin voi kasatakkaan. En oo vielä kokeillu muuten. Ihan jykevät rakenteet kotikäyttöön muuten..

Toimii. Mitä ylemmäs telineen laittaa niin tietysti huojuu lisää. Mutta hyvillä mielin ostoksesta kumminkin. Saa monipuolista reeniä kyykystä penkkipunnerrukseen.

Tukevat telineet kotikäyttöön. Ihan hyvä!

Hieman heppoiset, mutta kyllä näillä koti reeni hienosti onnistuu.

Vähän heiluu isoilla painoilla! Muutten ihan ok!

Teline on toiminut harrastajakäytössä erittäin hyvin ainakin sataan kiloon saakka. Olen käyttänyt tuotetta ainoastaan kyykkytelineenä. Turvatelineitäkin olen joutunut käyttämään kerran ja totesin niiden toimivan.

Sain itse tällä treenailuni alkuun kotona nostellessa. Teline oli hyvä aloittelijalle kotikäyttöön.

Kelpo teline kotikäyttöön, vielä jos tukee telineen jollain niin turvallisuus paranee. Apuraudat hyvät penkatessa.

Riittävän tukevat telineet kotikäyttöön. Helppo liikutella.

Hyvät telineet käytettäväksi penkkipunnerrukseen. Kyykkämiseen kannattaa valita toisenlaiset telineet.

Hyvä perustuote halvalla !

hyvä on kyykkäämiseen ja penkistä nostamiseen! riittävän tukeva.

Loistava monikäyttöinen teline. Nättiä on tästä kyykätä ja myös käy penkistä nostettaessa.

Ihan mukava näin kotikäyttöön! hyvin saa säädettyä ja voi käyttää myös penkistä nostettaessa.

Perus telineet kotikäyttöön. Säätojä paljon.

Hyvät tukevat. Hieman hitaat muuttaa korkeutta mutta voi suositella.

Kotitelineeksi ihan hyvä.

Telineet helppo säätää ja liikutella. Suhteellisen tukevat kyykkyjä tehdessä.

ok tuote, en kyllä uskalla ylä asennossa laittaa max painoja

Ihan ok teline kotiin eikä vie tilaa.

Hyvä kyykky teline helppo siirrellä ja todella jämäkkä.

Alkaa olla huteran oloiset jo 120kilon kanssa, en uskaltaisi laittaa 180kiloa. Pienemmille painoille oikein loistavat eri riittää monille normaali kuntoiluun.

Ihan ok hintaan nähden.

Perusteline perus kyykkäämiseen...ei isoille painoille. Hinta laatu hyvä.

Hinta-laatusuhde balanssissa. Melko kevyet, eli helposti liikuteltavat, mutta toisaalta oikein käytettynä melko tukevat telineet. Penkkikäytössä ja yleistelineenä toimivammat (mm.pystypunnerrukset, hauiskäännöt, kulmasoudut, sjmv) ja kyykkytelineenä toimii varmasti lyhyemmällä ihmisellä ~170cm oikein hyvin. Plus 180cm pitkälle ehkä turhan heppoiset, jos laittaa painoa enempi, koska telineet joutuu säätämään liian ylös, jolloin tukevuus kärsii.

Toimii kotipunttiksella. Ainoa miinus oli se, että eka satsi meni vaihtoon koska maalatut osat sisäpuolelta orastavassa ruosteessa. Iso plussa Gorillalle tuotteen vaihtamisesta.

Todella huojuvat, ja huojunta pahenee mitä enemmän ääriasentoon telineet nostaa. Huojumisen takia myös painon palautus telineeseen on välillä hankalaa. Toki nämä ovat paremmat kuin eivät mitään.

Hyvä ja tukevat penkkisetti hintaansa nähden. Ei valittamista vielä parin kuukaudenkaan jälkeen.

Hintaansa nähden käypä tuote. Vähän turhan kevyet ja muutenkin heiluvat, mutta jalkojen päälle laitetuilla lisäpainoilla tukevoituvat hieman. Yläasennossa kyllä heiluvat aikalailla. Koenkin tuotteen soveltuvan paremmin hieman lyhyemmille kun itse (182cm), enkä ainakaan kyykkytelineinä voi pidemmille suositella. Vähän turhan lyhyt pituudeltaan on myös tuo ylärauta mikä stoppaa tangon, joten joutuukin penkatessa ja kyykätessä vähän turhan lailla tähtäilemään tankoa kohdilleen. Tämä johtuu varmaankin telineiden keveydestä, etteivät mene nurin jos tulee paiskottua. Kaikesta huolimatta ja kuten jo sanoin, laatu vastaa mielestäni hyvin hintaa.

Hyvä!

Aika tukevat ja hyvät eikä hinta paha.

Hinta laatu suhde kohdillaan. Ajaa asiansa.

hinta laatu suhde enemmän kuin kohdallaan, todella tukevat ja helpot käyttää,suosittelen.....

Hinta/laatusuhde kohdallaan. Yllättävän tukeva ja monikäyttöinen.

Toimivat telineet ainakin peruskäytössä. Helppo ja nopea koota.

Melko kevyet ja heiluvaiset, mutta ajavat asiansa. Takajalkojen väliin lisätyllä väliputkella, tai lattiaan pulttaamalla näistä saa helposti vakaamman telineen.

Pirun tukeva ja hyvä teline kyykkyyn, penkkiin, mihin vaan. Nopeat säädöt ja edullinen.

Tuote EI todellakaan kestä ilmoitettua 180kg! 100kg on tuolle jo liikaa. En voi suositella laittamaan kauheasti yli 50kg painoja ellei halua vahingoittaa itseään vakavasti.

Hinta/laatu kohdallaan :)

edullinen hinta +turvaraudat +erinomaiset myös penkkipunnerruskäytössä -heiluvat vähän korkealle säädettynä mutta muuten tukevat

Hinta/laatu täsmää :)+++++

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Kyykkytelineet / Levytankotelineet Turvaraudoilla Säädettävät Max. 500kg Musta 2kpl

100122-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
234,95 €
149,95 € Säästä 85,00 €

Alkaen 8.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 149,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 5-14pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!