Kyykkyhäkki / Power Rack Siirrettävillä Tangoilla 103x120x212cm Valkoinen
Kyykkyhäkki / Power Rack Siirrettävillä Tangoilla 103x120x212cm Valkoinen
Kyykkyhäkki / Power Rack Siirrettävillä Tangoilla 103x120x212cm Valkoinen
Kyykkyhäkki / Power Rack Siirrettävillä Tangoilla 103x120x212cm Valkoinen
Kyykkyhäkki / Power Rack Siirrettävillä Tangoilla 103x120x212cm Valkoinen
Kyykkyhäkki / Power Rack Siirrettävillä Tangoilla 103x120x212cm Valkoinen
Kyykkyhäkki / Power Rack Siirrettävillä Tangoilla 103x120x212cm Valkoinen
Kyykkyhäkki / Power Rack Siirrettävillä Tangoilla 103x120x212cm Valkoinen
Kyykkyhäkki / Power Rack Siirrettävillä Tangoilla 103x120x212cm Valkoinen
Tuotetiedot add

Kyykkyhäkki

Kyykkyhäkin ympärille voit koota täydellisen kotikuntosalin! Kyykkyräkkiä voi käyttää mm. kyykkytelineenä ja painonnostopenkkinä tasapenkin tai säädettävän vinopenkin kanssa sekä telineenä pystypunnerrusta, kulmasoutua ja muita liikkeitä tehdessä. Kyykkyräkin kanssa onnistuvat myös erikoisliikkeet kuten rajoitetulla liikeradalla treenaminen tai vastuskumien käyttö. Kyykyhäkissä on lisäksi kiinteä leuanvetotanko.

Tehokas harjoittelu tarkoittaa rajojen ylittämistä. Turvallisuutta ei kuitenkaan saa unohtaa, varsinkaan kun treenataan suurilla painoilla. Gorilla Sportsin valkoinen Power Cage tarjoaa ihanteellisen ratkaisun: jos lihakset pettävät, säädettävät turvatangot ottavat tangon kiinni. Näin voit turvallisesti treenata esimerkiksi kyykkyjä, joissa tanko on olkapäilläsi, tai olkapääpunnerruksia. Häkin runko on valmistettu tukevasta nelikulmaisesta teräsputkesta.

Suosittelemme kiinnittämään kyykkyhäkin lattiaan kiinni, jos mahdollista. Tällöin häkistä tulee äärimmäisen tukeva, eikä se huoju suurienkaan painojen alla.

Kyykkyhäkin parhaat ominaisuudet

  1. Turvallinen treenipaikka levytankotreeneihin
  2. Turvarautojen korkeudensäätö
  3. Soveltuu todella monipuoliseen treeniin
  4. Säätöreiät 9 cm välein

Siirrettävät tangot


Kyykkyhäkin kaksi vaaksuuntaista tankoa voidaan asettaa 15 eri kohtaa juuri itselle sopivalle korkeudelle. Tangot ovat turvaamassa, jos kyykyissä käytettävä levytanko pääsee tippumaan sekä voit myös asettaa levytangon odottamaan sarjojen välille niiden päälle tai päätyihin.

Monipuolisuus


Kyykkyhäkin avulla voidaan treenata muutakin, kuin vain kyykkyjä: sen runkoon voidaan kiinnittää esimerkiksi vastusvauha, jonka avulla voit treenata käsilihaksia. Häkin yläpäässä on myös tanko muun muassa leuanvetoja varten.

Siirretävät tapit


Vaakasuuntaisten tankojen lisäksi kyykkyhäkkiin voidaan asettaa 15 eri kohtaan pelkät tapit halutulle korkeudelle. Tappeihin voidaan laskea levytanko sarjojen välillä tai voit käyttää sitä levytangon säilytykseen. Tapit voidaan myös kääntää osoittavan häkin sisäpuolelle.

Ominaisuudet

Mitat
103 x 120 x 212 cm

Turvarautojen korkeus
53 - 178 cm


Paino
48 kg

Väri
Valkoinen


Reiän halkaisija
26,5 mm

Max. kuormitus
200 kg


Tuotevideo add

Tuotearvostelut

4 /5


Yhteensä 42 tuotearvostelua

5 tähteä17 kpl

4 tähteä14 kpl

3 tähteä7 kpl

2 tähteä2 kpl

1 tähteä2 kpl

Muuten tukeva ja jämäkkä mutta 20cm piti leventää

Hutera jos käyttää ulkopuolen tappeja. Ohutta huonekaluputkea. Liekkö tullu uusittu malli tämän takia kun omani arvion mukaan 20kg

Vastaa oletuksia. Mukana tulleilla työkaluilla ei tee juuri mitään. Kannattaa hankkia omat lenkkiavaimet.

Ollut käytössä jo useamman vuoden. Täysin toimiva teline. Jos on tilaa niin suosittelen ehdottomasti. Leveys on hyvä mutta toisesta suunnasta pitäisi napata hieman pois.

Olen ollut tyytyväinen. Leuanvetotangon halkaisija on vain 25mm, se on kyllä tukeva, mutta käteen vähän pieni. Häkki on tarpeeksi tukeva eikä leveydessäkään ole valittamista. Tuote tuli perille virheettömänä, ei lommoja tai naarmuja.

Hintaansa nähden ihan ok, kunhan jatkuva alennus on sopivassa prosentissa... Tuote itsessään tehty niin pehmeästä materiaalista ja pakattu huonosti, että kannattaa varautua siihen ettei sitä pysty kokoamaan ilman nelikulmaputkien uudelleen muotoilua. Lähes joka putki oli tullessaan lytyssä jostain kohtaa. Lisäksi liian kapea normaalikokoiselle miehelle. Pienellä tuunaamisella kuitenkin kelvollinen.

Hintaansa nähden hyvä tuote. Kevyttä metallia, mutta pysyy hyvin kasassa ja tuntuu suhteellisen tukevalta. Penkkiä joudun nyt tosin tekemään hieman totuttua kapeammalla otteella.

Ihan ok. Mutta edellisen kommentin kanssa samoilla linjoilla. Liian kapea, saisi olla ainakin 10cm leveämpi. Vaikka taitaa olla halvin mitä markkinoilta löytyy, niin silti odotin, että olisi edes normaalit punnerrusliikkeet onnistunut ilman, että kädet hinkkaa turvarauhoihin. Olen 183cm pitkä ja mielestäni otteeni on ns normaali leveyksinen

Ok viimeistely ja hintaansa nähden hyvä. Liian kapea itselle penkkipunnerrukseen. Tein uudet,pidemmät palkit joten kapeus ongelma ratkottu.

Fysioterapiaan täysin toimiva laite

Hintaansa nähden juuri mitä odotinkin. Olen aikaisemmin omistanut vastaavanlaisen niin ainoa ikävämpi yllätys oli että varmistusrautojen kiinnitys on tässä huomattavasti huterampi kuin aikaisemmassa. Eivät kuitenkaan ole kesken treenin ole karkuun lähteneet niin ihan ok.

Hinta/laatu erittäin hyvä, olen tyytyväinen!

Valitettavasti itselleni liian kapea myös. Penkissä ei saa tarpeeksi leveää otetta eikä kyykyssä.

Reilut 20cm liian kapea, ei saa tangosta tarpeeksi leveää otetta kyykyssä ym. liikkeissä joten periaatteessa käyttökelvoton paitsi kaikkein pienimmille ihmisille.

Positiivinen yllätys vaikka hyvää odotinkin. Erittäin tukeva vaikka ei pulttaisikaan lattiaan kiinni ja säätövaraa painoille ja varmistusraudoille on hyvin. Itselläni myös varmistusraudat pysyvät jämäkästi eivätkä ne kyllä vahingossa tuosta pääse irti pyörähtämään. 10 cm lisää leveyttä olisi ideaali mutta ei tässäkään tarvi kapeutta harmitella.

Vois olla vähän leveämpi+ painonpidikkeet ja varmistusraudat aika huterat, pikku pyöräytyksellä saattavat lipsahtaa pois paikaltaan, joten tarkkana saa olla, muuten tuote erinomainen. Hinta kohdallaan

Erittäin pätevä hankinta turvalliseen treeniin. Käytän penkkaamiseen, kyykkyyn ja vatsoja treenatessa roikkumalla leuanvetotangossa nostamalla jalkoja.. Tukevampiakin markkinoilla tarolla mutta tämä hinta/laatusuhteeltaan paras.. ja saahan tämänkin tukevammaksi pulttaamalla lattiaan. Suosittelen!

Hinta-/laatusuhteeltaan erittäin hyvä. Riittävän jykevä leukoihin ja säädöt ovat tarpeeksi hyvät.

Kyykkyhäkki sopii kerrostaloon täydellisesti. Lattian ja häkin väliin kannattaa laittaa normaalimatto tai suojamatto. Häkki on tarpeeksi tukeva n. 170kg asti. Jos kyykkäät tai penkkaat tämän yli niin mene salille. Hinta-laatu paras mahdollinen. 5/5 tuote.

Onko tuolle leuanvetotangolle mitään painorajaa? Uskaltaako +90kg mies käyttää rohkeasti lisäpainoja?

hyvä häkki, ainoo mitä voisi olla lisää ois dippikädensijat ja 1 prikka puuttui setistä. tukevan tuntuinen, 4.5/5.

Hyvä tuote, hinta ja laatu kohillaan

Hyvä perus häkki! hinta laatu kohdallaan

En suosittele. Ostin tuotteen pelkästään leuanveto tangon vuoksi, kovin kevyt tekoinen, kippaa nurin helposti jos ei ole varovainen juuri keveytensä vuoksi. Pultti liitokset natisee ja nitisee, voi häiritä jos äänen tuottaminen ei ole sallittua. Kevyelle ihmiselle voi olla passeli tuote. 90Kg ja yli painavalle ihmiselle en suosittele.

Hyvä ja tukevasti seisova perusräkki, riittävillä säätöväleillä. Melko helppo koota ohjeiden avulla ja koonti onnistui yksinkin. Olen tosi tyytyväinen tämän hankintaan, nyt onnistuu kotona peruspenkkauksen lisäksi myös kunnon syväkyykkäyskin (turvarautojen vahtimana) ja leuanveto! :)

Aivan älyttömän hyvä. Pesee monet ns ammattilaitteet. Ostan toisen mökille. Ny jumpataa!

Jämäkkä häkki, joka siirtyy helposti paikasta toiseen. Ei kippaa leuanvedoissa ja vastuskuminauhoja käyttäessä.

Hyvä ostos, tekee minkä lupaa. Helppo kasata ja liikuttaa, mutta silti tukeva. Seinään voi silti kiinnittää pikku fiksauksilla jos haluaa. Itse pidän liikuteltavuudesta. Esim leuanvedossa ei ole pelkoa telineen kaatumisesta kun vetotanko ei ole telineen reunassa.

Hyvä räkkiteline pienille raudoille.Sopivalla etäisyydellä reijät.

Todella hyvä räkki hyvin pystyy turvallisesti kyykyt tekemään ja leuanvedot suosittelen. :)

Kelpo kompakti häkki kotioloihin, pitkäkätisenä toki leveyttä vaatis enemmän jos ote leveä senkin varmasti voi prikoilla ja pulteilla hoitaa.

Toimiva häkki..

Tukeva ja moni puolinen kyykky häkki

Huippuhankinta kotiin, riittävän tukeva isommallakin painolla tehtäviin kyykkyihin yms. Leuanvetotangon toivoisi olevan aavistuksen paksumpi. Helppo koota.

Ihan pätevä laite on.

Hinta ja laatu kohtaa! Must jokaiselle kotitreenaajalle..

erittäin jämäkät telineet! eiku kyykkäämää!

Suosittelen!

Asiallinen on tuote ainakin kotikäyttöön, Voi suositella monipuolisuutensakin takia sillä varauksella, että käytettäessä penkkipunnerruksen varmistustankoina noita pitkiä rautoja ne voivat pitkäkätisella osua kyynärpäihin. Itse levennän tarvittavat sentit prikoilla ja pitemmillä pulteilla tms. Ainakin näin tarjoushintaan on hinta-laatusuhde hyvä. Itsellä yksin harjoitellessa pidän tuota penkin varmistusmahdollisuutta tärkeänä.

Yllättävän tukeva häkki. Monipuolisti omaa treeniäni valtavasti. Tämän lisäksi ei tarvitse muuta kuin penkin, tangon ja painot.

Erittäin tyytyväinen tuotteeseen! Tällä laitteella saa monipuolisen treenin aikaiseksi. Tukeva ja helppo koota. Miinusta yli viikon toimitusajasta.

Tukeva ja hintaisekseen muutenkin erinomainen hankinta! Myös helppo koota!

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Kyykkyhäkki / Power Rack Siirrettävillä Tangoilla 103x120x212cm Valkoinen

100559-00022-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
444,95 €
299,95 € Säästä 145,00 €

Alkaen 13.95 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 299,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 5-14pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!