Tuotearvostelut
Taljakahvat
(4,5/5)

Perustuu 207 tuotearvosteluun

Taljakahvat 

Mitkä ovat taljakahvat?

Taljakahvat ovat suunniteltu käytettäväksi painoharjoittelulaitteissa, kuten veto- ja kaapelitaljalaitteissa. Korkeisiin ja mataliin taljoihin tarkoitetut laitteet kuten soutulaitteet, ylätaljat ja ristitaljat hyötyvät erilaisista taljakahvoista, jotta treenausvälineiden määrä voitaisiin maksimoida ja kaikkia lihaksia saataisiin treenattua yhtä paljon. Gorilla Sportista löytyvät taljakahvat ovat helppoja käyttää ja helposti kiinnitettävissä koukulla.

Taljakahvat

Miten taljakahvat muuttavat treeniäni paremmaksi?

Taljakahvat ovat yllättävän edullisia ja voit niiden avulla laajentaa treenaustasi niillä laitteilla, jotka jo omistat. Gorilla Sports tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita taljakahvoja, joissa on ergonomiset kumiset kädensijat turvataksemme käytön ja tehdäksemme niistä mukavia käyttää.

Mitkä taljakahvat Gorilla Sportin valikoimista ovat minulle sopivat?

Se, millaisiin treeneihin käytät taljakahvoja määrittää sen, millaiset ovat parhaat sinulle. Isoissa liikuntakeskuksissa ja kuntosaleilla, joissa on massiiviset painonnostolaitteet ja joissa on suuri valikoima erilaisia taljoja, on paras keino käydä katsomassa minkälaiset kahvat sopivat sinulle. Pienemille kuntoutuskeskuksille ja kotikuntosaleille yleensä riittää vain muutama taljakahva. Valitse ne kuitenkin sen mukaisesti, millaisia harjoitteita yleensä teet. Tutki Gorilla Sportin laajasta valikoimasta siihen sopivat välineet. Löydät varmasti itsellesi parhaat kahvat.

Gorilla Sportsin TOP 3 suosituimmat taljakahvat ovat:

- Ojentajaköysi

- Kolmiokahva leveä

- Pyörivä suora tanko