Tuotearvostelut
Taljakahvat
(4,6/5)

Perustuu 230 tuotearvosteluun

Taljakahvat 

Oppaan sisältö

  1. → Mitä on taljakahvat
  2. → Valinta
  3. → Treenivinkit
  4. → Vaikutus lihaksiin

Mitkä ovat taljakahvat?

Taljakahvat ovat suunniteltu käytettäväksi painoharjoittelulaitteissa, kuten veto- ja kaapelitaljalaitteissa. Korkeisiin ja mataliin taljoihin tarkoitetut laitteet kuten soutulaitteet, ylätaljat ja ristitaljat hyötyvät erilaisista taljakahvoista, jotta treenausvälineiden määrä voitaisiin maksimoida ja kaikkia lihaksia saataisiin treenattua yhtä paljon. Gorilla Sportista löytyvät taljakahvat ovat helppoja käyttää ja helposti kiinnitettävissä koukulla.

Taljakahvat

Mitkä taljakahvat Gorilla Sportin valikoimista ovat minulle sopivat?

Se, millaisiin treeneihin käytät taljakahvoja määrittää sen, millaiset ovat parhaat sinulle. Isoissa liikuntakeskuksissa ja kuntosaleilla, joissa on massiiviset painonnostolaitteet ja joissa on suuri valikoima erilaisia taljoja, on paras keino käydä katsomassa minkälaiset kahvat sopivat sinulle. Pienemille kuntoutuskeskuksille ja kotikuntosaleille yleensä riittää vain muutama taljakahva. Valitse ne kuitenkin sen mukaisesti, millaisia harjoitteita yleensä teet. Tutki Gorilla Sportin laajasta valikoimasta siihen sopivat välineet. Löydät varmasti itsellesi parhaat kahvat.

Miten taljakahvat muuttavat treeniäni paremmaksi?

Taljakahvat ovat edullinen ja helppo tapa lisätä treeniin vaihtelua. Käyttämällä erilaisia taljakahvoja ylä-, ala- sekä ristikkäistaljassa saat erilaisia ärsykkeitä juuri haluamallasi tavalla. Gorilla Sports tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita taljakahvoja, joissa on ergonomiset kumiset kädensijat turvataksemme käytön ja tehdäksemme niistä mukavia käyttää.

Eri kahvojen vaikutukset lihaksiin

Valitse harjoitteluusi sopiva kahva. Leveällä tangolla on helpompi tehdä ylätaljan vetoja niskan taakse, kuin esimerkiksi yhden käden pyörivällä kahvalla. Jokaiseen treeniin löytyy valikoimastamme sopiva taljakahva. Internetistä löydät paljon hyviä vinkkejä erilaisiin taljatreeneihin. Paikallisilta kuntosaleilta voit katsella tai kysellä ohjeita miten mikäkin liike tulisi suorittaa, jotta juuri haluttu lihas tai lihasryhmä kehittyisi.

Gorilla Sportsin TOP 3 suosituimmat taljakahvat ovat:

- Ojentajaköysi

- Kolmiokahva leveä

- Pyörivä suora tanko