Pyörivä Yhden Käden Jalustinkahva Taljaan 13cm, 1kg, Max. 200kg Kromi
Pyörivä Yhden Käden Jalustinkahva Taljaan 13cm, 1kg, Max. 200kg Kromi
Pyörivä Yhden Käden Jalustinkahva Taljaan 13cm, 1kg, Max. 200kg Kromi
Pyörivä Yhden Käden Jalustinkahva Taljaan 13cm, 1kg, Max. 200kg Kromi
Tuotetiedot add

Pyörivä yhden käden taljakahva

Taljakahva

Taljakahva pyörivä kahva

Talja taljalaitetreeniin

Pyörivä jalustinkahva

Pyörivän jalustinkahvan kahvaosa pyörii ja mahdollistaa pehmeän liikeradan. Taljakiinnike on kuitenkin kiinteä joka takaa aidon tuntuman käytettäessä tätä jalustinkahvaa!

Treenaaminen jalustinkahvalla on tehokasta! Hartiaseudun ja rintakehän lihasten lisäksi myös lihasryhmien keskinäinen koordinaatio paranee. Lisäksi taljalaitteella ja jalustinkahvalla harjoittelu antaa enemmän joustavuutta liikesuuntien suhteen. Yhden käden vetokahva on lisävaruste, jota tarvitset erilaisten harjoitusten suorittamiseen. Pyörivä kahva vie liikkeet kaikkiin suuntiin.

Tällä taljakahvalla onnistuu esimerkiksi vetoliikkeet vaaka- tai pystysuoraan, nostoliikkeet pystysuoraan, ristiharjoitukset - kahdella taljakahvalla, yksilöllinen harjoittelu hauiksille, ojentajille ja lukuisille hartioiden ja rintakehän alueen lihasryhmille.

Kokeneet voimaurheilijat vannovat taljaharjoitusten tehokkuuden nimeen. Liikesuuntien lisäksi tämä voimaharjoittelu mahdollistaa optimaalisen joustavuuden. Harjoittelu yhden käden jalustinkahvalla on siis monipuolista ja parantaa peruskuntoa. Ylävartalo osallistuu harjoituksiin monin tavoin. Ammattilaislaatuinen taljakahva on täydellinen myös kotikäyttöön, ja se kestää jopa 200 kg kuormituksen!

Täydellisen pitävä ote


Kahvan pinta on kuvioitu otekohdasta, jotta treenaamisen aikana saa mahdollisimman pitävän otteen. Kuviointi takaa, että intensiivisenkään treenin aikana kahva ei pääse lipsumaan otteesta.

Universaali kiinnitys


Taljakahvaa voidaan käyttää monissa eri taljalaitteissa, joissa on sopiva kiinnitysmahdollisuus oli se sitten ylä- tai alatalja. Kahva voidaan kiinnittää nopeasti taljaan esimerkiksi karbiinihakasen avulla.

Suuri maksimikuormitus


Jopa 200 kg maksimikuormitus takaa että treenituloksesi eivät jää kiinni vastuksen puutteesta! Kestävä ja vahva taljakahva kestää käytössä käytännössä ikuisesti.

Ominaisuudet

Leveys
13 cm

Paino
1 kg


Halkaisija
2,5 cm

Oteosan pituus
13 cm


Max. kuormitus
200 kg

Tuotearvostelut

0 /5


Yhteensä 0 tuotearvostelua

5 tähteä0 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä0 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Arvostele tuote:

Pyörivä Yhden Käden Jalustinkahva Taljaan 13cm, 1kg, Max. 200kg Kromi

100160-00004-0001
29,95 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 29,95 €.
Toimitusaika 5-14pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!