Leveä Kumipäinen Curl-Tanko Vetotanko Taljaan 75cm, 3.5kg, Max. 200kg Kromi
Leveä Kumipäinen Curl-Tanko Vetotanko Taljaan 75cm, 3.5kg, Max. 200kg Kromi
Leveä Kumipäinen Curl-Tanko Vetotanko Taljaan 75cm, 3.5kg, Max. 200kg Kromi
Tuotetiedot add

Leveä kumipäinen curl-tanko

Pyörivä scott-curl tanko soveltuu kaikkiin taljalaitteisiin. Soveltuu erityisen hyvin ojentaja- ja hauislihaksien treenaamiseen. Tankoa on käyristetty tarkoituksella, joka mahdollistaa ranteille luonnollisemman kulman. Taljan kiinnike pyörii akselinsa ympärille, joka varmistaa taljaliikkeissä täydellisen pehmeän liikeradan.

Soveltuu erityisesti käsien treenaamiseen, mutta voidaan käyttää myöskin ylä- ja alataljassa erinomaisesti! Taljasta löytyy karhennuksesta useasta eri kohdasta, joten pystyt etsimään juuri sinulle sopivan levyisen otteen. Päädyistä löytyvät kumiset tatit varmistavat, että ote ei lipsu. Kumitattien ansiosta tämä taljakahva ei kolise vaikka sen laittaisi lattialle hieman voimakkaammin.

Kumipäinen taljakahva on hyvä valinta

  1. Ote pysyy paremmin
  2. Vähentää kolinaa
  3. Turvallisempi vaihtoehto treenaamiseen

Kuvioitu pinta


Kahvojen pinta on kuvioitu otekohdista, jotta treenaamisen aikana saa mahdollisimman pitävän otteen. Kuviointi takaa, että intensiivisenkään treenin aikana kahva ei pääse lipsumaan otteesta.

Kiinnitys


Taljakahvaa voidaan käyttää monissa eri taljalaitteissa, joissa on sopiva kiinnitysmahdollisuus oli se sitten ylä- tai alatalja. Kahva voidaan kiinnittää nopeasti taljaan esimerkiksi karbiinihakasen avulla.

Säilytys


Kahvoille on saatavissa erikseen teline, joka mahdollistaa kahvojen siistin ja järjestelmällisen säilytyksen. Telineen avulla treenaaminen voidaan aloittaa nopeasti oikean kahvan ollessa heti saatavilla eikä kahvat ole taljalaitteen tiellä treenaamisen ajan.

Ominaisuudet

Pituus
75 cm

Materiaali
Kromattu teräs (tangon päät kumia)


Paino
3,5 kg

Halkaisija
2,5 cm


Max. kuormitus
200 kg

Tuotearvostelut

4.6 /5


Yhteensä 5 tuotearvostelua

5 tähteä4 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Tanko tuntuu laadukkaalta ja "pyörintäholkit" vaikuttaa olevan paremmat kuin aiemmassa vastaavanlaisessa tangossani. Toimitus oli erittäin nopea!

Toimii hyvin. Nopea toimitus.

Laadulla on hintansa, mutta maksan mielelläni!!

Kuvassa näyttää olevan kahvan aikaisempi tuoteversio, koska sain tuotteen, jossa ei ollut yhtä ergonomisia kahvan muotoja. Toimitettu malli ei ollut missään tapauksessa huono, mutyta Gorilla sportsin pitäisi päivittää tuotekuvasto. Tämän takia miinustan tähtiä palautteessa. Itse kahva on minulle 4 tähteä, mutta väärät kuvat miinustavat siitä vielä yhden tähden.

Hyvä käsitreeneihin ojentajille ja hauiksille.karhennukset paremmat kuin kuvassa,oikeasti karhennus koko matkalla tangossa eikä vain pätkät niinkuin kuvassa.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Leveä Kumipäinen Curl-Tanko Vetotanko Taljaan 75cm, 3.5kg, Max. 200kg Kromi

100161-00004-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
49,95 €
39,95 € Säästä 10,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 39,95 €.
Toimitusaika 5-14pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!