Pyörivä Kumipäinen Suora Taljakahva 54cm, 2.5kg, Max. 200kg Kromi
Pyörivä Kumipäinen Suora Taljakahva 54cm, 2.5kg, Max. 200kg Kromi
Tuotetiedot add

Pyörivä kumipäinen tanko

Nimensä mukaisesti pyörivä kumipäinen tanko sisältää päissä olevat pehmeät kumiset päät. Näiden tarkoituksena on antaa tukea käsille, jotta ote ei lipsu. Lisäksi nämä kumiset päät lisäävät turvallisuutta ja vähentävät kolinaa. Taljakahvasta löytyy akselinsa ympäri pyörivä kiinnike, joka mahdollistaa liikeratojen täydellisen suorittamisen. Tämä on eduksi myös ranteilla, koska näin ollen niihin ei kohdistu suurta painetta.

Pyörivä kumipäinen tanko soveltuu erityisen hyvin käytettäväksi ylätaljassa ja ristikkäistaljassa. Se on suunniteltu pääsääntöisesti käytettäväksi ojentajapunnerruksiin ja hauiskääntöihin. Sitä kannattaa myös kokeilla selkälihaksien harjoittelemiseen.

Mistä syystä hankkia tämä taljakahva

  1. Tyylikkäästi kromattu
  2. Karhennettu otekahvan pinta helpottaa ootteen pitämistä
  3. Tehokas taljakahva erityisesti selkälihasten kehittämisen apuna

Kuvioitu pinta


Kahvojen pinta on kuvioitu otekohdista, jotta treenaamisen aikana saa mahdollisimman pitävän otteen. Kuviointi takaa, että intensiivisenkään treenin aikana kahva ei pääse lipsumaan otteesta.

Kiinnitys


Taljakahvaa voidaan käyttää monissa eri taljalaitteissa, joissa on sopiva kiinnitysmahdollisuus oli se sitten ylä- tai alatalja. Kahva voidaan kiinnittää nopeasti taljaan esimerkiksi karbiinihakasen avulla.

Säilytys


Kahvoille on saatavissa erikseen teline, joka mahdollistaa kahvojen siistin ja järjestelmällisen säilytyksen. Telineen avulla treenaaminen voidaan aloittaa nopeasti oikean kahvan ollessa heti saatavilla eikä kahvat ole taljalaitteen tiellä treenaamisen ajan.

Ominaisuudet

Pituus
54 cm

Paino
2,5 kg


Halkaisija
3 cm

Max. kuormitus
200 kg


Tuotearvostelut

4 /5


Yhteensä 2 tuotearvostelua

5 tähteä1 kpl

4 tähteä0 kpl

3 tähteä1 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä0 kpl

Juuri mitä voi odottaa tämän hintaiselta. Ajaa asiansa ja ongelmakohdat saa korjattua silikonilla/öljyllä ja liimalla, eli kitinän ja irtoavat kumit

toimiva tuote

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Pyörivä Kumipäinen Suora Taljakahva 54cm, 2.5kg, Max. 200kg Kromi

100166-00004-0001
44,95 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 44,95 €.
Toimitusaika 5-14pv Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!