Vatsalihaspenkki

100121-00019-0001

-15.01€

49,94 €

Normaalisti:64,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10 arkipv

Toimituskulut: 9,90€ (Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille!)

Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tuotevideo

Tiedot

Vatsalihaspenkki kallistettuja istumaannousuja varten.

Kohdistetut lihakset: vatsalihasrutistukset kohdistuvat vatsalihaksiin (musculi abdominis). Samalla työskentelet toissijaisesti lonkankoukistajilla.

Vatsalihasrutistukset vatsapenkillä ovat mahtava ja toimiva liike voiman ja lihasten kasvattamiseen. Jos tarkoituksenasi on parantaa keskivartalon lihaksia ja päästä lähemmäs six-packia, on tämä siihen täydellinen väline. Voit tehdä suorien rutistusten lisäksi myös vinoja vatsalihasrutistuksia. Nämä ovat huomattavasti vaativampia kuin normaalit istumaannousut.

Harjoitteluohjeet: Asetu penkille niin, että jalkasi lukittuvat penkin yläosaan. Aseta kätesi pään korkeudelle joko korvien tasalle, tai ristiin pään taakse. Nosta vartaloasi hitaasti samalla kun jännität vatsalihaksiasi. Rutista itsesi ylös, tuoden olkapääsi reisiesi sivuille. Kun pääset liikkeen loppuun, jännitä lyhyesti vatsalihaksiasi ja laske sen jälkeen hitaasti vartalosi takaisin aloitusasentoon. Varmista, että pidät muutaman sentin raon selkäsi ja penkin välissä liikkeen alkuvaiheessa, pitäen kokoajan kevyen jännityksen yllä. Lisätäksesi harjoituksen intensiteettiä, voit pitää painolevyä käsilläsi rintaasi vasten, jolloin liikkeen vastus kasvaa.

Tärkeää on, että puristat vatsalihaksiasi liikkeen yläosassa niin paljon kuin pystyt, koska sen avulla saat aikaan maksimaalisen lihassupistuksen. Jos harjoitus alkaa tuntua liian helpolta, voit ottaa käyttöön lisäpainot.

Asioita, joita tulisi välttää: hyvin monet harjoittelijat käyttävät kehonsa liikevoimaa suorittaessaan vatsalihasrutistuksia. Sen sijaan, sinun tulisi nostaa ja laskea ylävartalosi käyttämällä vain vatsalihaksiasi. Säädä vatsapenkki sellaiselle korkeudelle, että saat tehtyä liikkeen puhtaasti ja tunnet vatsalihasten supistuksen koko liikkeen ajan. Hengitä ulos kun nostat kehoasi ylös ja hengitä sisään laskeutuessasi alas.

• Kallistuskulma on säädettävissä 3 eri tasoon
• Mitat: 120cm x 32cm x 60cm
• Pehmuste: 110cm x 26cm x 4cm
• Paino: 8kg
• Väri: Musta

 

Vai olisiko jokin näistä sopivampi?

Tuotearvostelut

Kirjoittaja Pvm.23.04.2019 (Vatsalihaspenkki) :
(5/5

Kokoaminen olio helppoa ja nopeaa. Penkki on vakaa, mutta älä jätä sitä lattialle vaan laita jotai sen alle. Jo ensimmäiset treenit penkillä anjtoivat minulle kipeät ja treenatut lihakset. Voin suositella tuotetta, sekä Gorillasportsia!

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Vatsalihaspenkki) :
(4/5

Ihan hyvät ensituntumat. Ainoa kysymysmerkki kyseisen laitteen kohdalla on se, että mikä idea tuolla sokalla on, joka olisi tarkoitus laittaa tuohon ylös putken päähän? Onko tämä laite nyt kokoontaitettava, vai ei? Myöskään ohjeissa ei mainita sokasta mitään. Oma penkki ei ainakaan taitu vaikka sokka ei olisi paikallaan. No ehkä tämän joskus keksii...

Kirjoittaja Pvm.11.05.2017 (Vatsalihaspenkki) :
(1/5

Eipä ole hääppöinen kapine, ihan tavaratalo lelun tasoa. Aika pienen kokoinen, en suosittele yli 100kg /180cm kokoisille

Lataa