Vatsalihaspenkki / Treenipenkki Taitettava Ja Säädettävä 116x30x53-73cm Musta
Vatsalihaspenkki / Treenipenkki Taitettava Ja Säädettävä 116x30x53-73cm Musta
Vatsalihaspenkki / Treenipenkki Taitettava Ja Säädettävä 116x30x53-73cm Musta
Vatsalihaspenkki / Treenipenkki Taitettava Ja Säädettävä 116x30x53-73cm Musta
Vatsalihaspenkki / Treenipenkki Taitettava Ja Säädettävä 116x30x53-73cm Musta
Tuotetiedot add

Taitettava vatsapenkki

Kokoontaitettavat apuvälineet eivät vie paljoa tilaa ja ne on helppo pistää pois tieltä treenin loputtua. Vahvat vatsalihakset ovat iso plussa joka päiväisessä elämässä sekä muussa treenaamisessa. Vatsalihaslaitteen käyttäminen tarjoaa haasteita ja mahdollistaa vahvat vatsalihakset. Normaalit vatsapenkit ovat aluksi riittäviä, mutta ajan myötä ne lakkaavat antamasta sitä haastetta mitä keho tarvitsee. Tämä taitettava penkki tarjoaa sen. Selkänoja voidaan säätää 10 eri asentoon. Se tarjoaa mukautuvuutta kun tulet vahvemmaksi. Jalkatuet ovat pehmustettu ja ne avustavat sinua pysymään paikallaan kun treenaat. Penkki on tehty yhtenäisestä palasesta ja kestää jopa 100kg painoa. Voit käyttää penkkiä pelkän kehonpainosi avulla, tai voit lisätä ylimääräistä painoa (esimerkiksi pitele painolevyä käsissäsi).

Koko penkki on musta, ja alla on kumiset tassut jolloin laite pysyy paremmin paikallaan treenatessasi.

Treenaaminen taitettavalla vatsapenkillä

Tässä taitettavassa vatsalihaspenkissä on 10 eri säätöä. Tämä tarkoittaa, että voit vaihtaa selkänojan kulmaa, aina lähes vaakatasosta todella korkeaan kulmaan. Penkistä löytyvät säädöt lukitaan lukkopulteilla, joita on helppo ja turvallinen käyttää.

Penkillä treenaaminen on simppeliä. Liikkeet ovat itsessään helppoja – paino ei. Kun käytät penkkiä, on ensimmäinen perusasento maaten penkin päällä ja jalat tuissa. Jalkasi lukittuvat jalkatukeen kiinni. Tästä asennosta nosta vartaloa ylös jalkoja kohden aina istuma-asentoon saakka. Voit pitää käsiäsi ristissä rintakehän päällä tai pistää sormen päät korviisi kiinni. Koko liike tulisi olla kontrolloitu alusta loppuun. Ole erityisen varovainen kun lasket itseäsi takaisin alas. Käytä avuksi vatsalihaksiasi, älä tiputtaudu alas. Painolevyn pitäminen rintaa vasten tekee harjoituksesta vielä voimakkaamman.

Vinoihin vatsalihaksiin saa tehtyä todella suuren vaikutuksen vaihtamalla eri harjoitusten välillä. Sama juttu toimii myös suoriin vatsalihaksiin. Kun nouset istuma-asentoon ylhäällä, käännä vartaloasi toiselle sivulle. Tee joko toista sivua kerralla tai vaihtele joka toinen oikealle ja joka toinen vasemmalle.

Penkkiä voidaan käyttää myös ”väärin päin”. Makaa penkillä selällään pää jalkatukea kohden. Pidä käsilläsi kiinni jalkatuesta. Nosta polviasi vastaasi kohden. Koita saada asentosi niin, että selkäsi ja lantiosikin ovat irti penkistä. Saattaa viedä muutamien harjoitusten ajan että pystyt tähän, mutta älä anna periksi. Jos sinulla on vahvat vatsalihakset, voit venyttää jalkojasi ilmaan ja tämän jälkeen nostaa selkäsi irti penkistä. Tee niin monta kertaa kuin haluat.

Materiaalit


Penkin reisi- ja jalkatuki on päällystetty vaahtomuovilla, joka lisää käyttömukavuutta sekä sen selkätyyny on helppohoitoista keinonahkaa.

Säädettävyys


Vatsalihaspenkin voi säätää itselle sopivaksi portaittain: jalkatuen voi säätää 9 eri asentoon ja penkin kulmaa voidaan säätää 5 eri asentoon.

Tilaa säästävä


Vatsapenkki voidaan taitella kasaan taittuvan jalkatuen ja selkäpehmusteen ansioista. Taitettuna se ei vie paljoa tilaa ja sitä voidaan säilyttää myös pienemmissäkin asunnoissa.

Ominaisuudet

Mitat
116 x 30 x 53-73 cm

Mitat pehmuste
100 x 30 cm


Materiaali
Tekonahka

Paino
8 kg


Max. käyttäjän paino
150 kg

Väri
Musta


Mitat taitettuna
80 x 36 x 32 cm

Tuotevideo add

Tuotearvostelut

3.5 /5


Yhteensä 10 tuotearvostelua

5 tähteä4 kpl

4 tähteä1 kpl

3 tähteä3 kpl

2 tähteä0 kpl

1 tähteä2 kpl

Hintaan nähden aika lelu. Todella kiikkerä eikä korkeuskaan oikein vastannut odotuksia.

Siistin näköinen, toimiva ja käy myös selän venytykseen antamaan lisätilaa nikamien väliin.

Kauppiaan vastaus 02.11.2022
Kiitos hyvästä palautteesta! -Gorilla Sports asiakaspalvelu

Vakaa laite, jolla saa hyvän treenin.

Toimii hyvin tv-tuolina olohuoneessa. Minulle ei taitettavuudesta ole ollut hyötyä. Värkille on kiinteä paikka. Hintaisekseen hyvä hankinta.

Nämä on aina hyviä laitteita! Hinta vain muutaman kympin, mutta tulosta saa hyvin pienelläkin treenillä.

Ok vatsalihaspenkki, mutta aika hatara sellainen. Täytyy vähän tasapainoitella tämän kanssa ja jalat ei meinaa mahtua paikoilleen, enemmän voisi olla säätövaraa. Laudat myös vähän käyriä vääriin suuntiin.

Toimiva laite. Tekee sen mitä pitääkin.

Max. käyttäjän paino 150kg? Vähäisellä käytöllä puolen vuoden jälkeen taitekohdasta poikki, 80kg elopainolla. Muuten ihan hyvä :)

Hyvä vatsalihaspenkki. Käytän kaksi kertaa viikossa eikä ole ongelmia tullut vastaan!

Riittävän pitkä penkki. Helppo ja nopea käyttää.

Näytä lisää keyboard_arrow_down

Arvostele tuote:

Vatsalihaspenkki / Treenipenkki Taitettava Ja Säädettävä 116x30x53-73cm Musta

100481-00019-0001
TARJOUS
TÄNÄÄN!
124,95 €
99,95 € Säästä 25,00 €

Alkaen 8 €/kk

Tarkista viimeisin alin hinta Nykyinen kampanjahinta on voimassa toistaiseksi.
Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän aikana on ollut 99,95 €.

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 5-14pv
Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille 2 vuoden takuu arvostelemalla tuote 30 päivän palautusoikeus
phonelink_ring
Tilaa puhelimitse 0341092922
Puhelinmyynti palvelee klo 12-16
Omalta tehtaalta TUOTTEET OMALTA TEHTAALTA Valmistamme, tarkistamme ja testaamme tuotteet itse . Näin varmistamme, että saat aina laadukkaan tuotteen.
Yli miljoona tuotetta vuodessa YLI 1,000,000 MYYTYÄ TUOTETTA VUODESSA Gorilla Sports brändin tuotteita myydään yli miljoona kappaletta joka vuosi. Gorillasports.fi on Suomalainen verkkokauppa, joka on saanut avainlippu merkin.
Valikoima päivittyy PÄIVITÄMME TUOTTEITA JATKUVASTI Vuodesta 2005 aloitetun toimintamme aikana olemme päivittäneet tuotteitamme satoja kertoja, joten voit olla varma laadusta!