Monikäyttöinen stepperi

100626-00049-0001

Tuotetta ei ole vielä arvosteltu

Lue arvostelut Kirjoita tuotearvostelu

-40.2€

229,75 €

Normaalisti:269,95 €

Saatavuus: Heti varastosta

Toimitus: Normaalisti 5-10pv

Toimituskulut: 14,90€ / 30kg


Maksutavat:

Osamaksu Lasku Verkkopankkimaksu Luottokorttimaksu Lasku (yrityksille)

Tiedot

Tässä on steppilauta sellaisille henkilöille, jotka haluavat yhdistää voimaharjoitteluunsa steppausta. Monikäyttöistä steppilautaa voidaan käyttää yleisimpiin steppilautaharjoituksiin. Voit käyttää harjoituksissa myös vastusta. Laskeaessai laudan toisen pään, saat laskevan penkin. Nosta toinen jalka, saat nousevan penkin. Tämän steppilaudan kanssa voit treenata voimaa, kestävyyttä, tasapainoa ja koordinaatiota.

Steppilauta vie vähän tilaa ja on helppo käyttää. Laudan pituus on 112cm. Penkin ympärillä tulee olla tyhjää tilaa. Laudan päällinen on liukumatonta materiaalia, jotta et liukastuisi treenatessa. Voit käyttää tätä lautaa vaikka kotonasi tai toimistolla. Hyvä tehokas treeni on taattu!

Treenaaminen monikäyttöisellä steppilaudalla

Monikäyttöinen steppilauta on hyvä treeniväline. Steppilauta on tullut alun perin Yhdysvalloista ja se on kehitetty polvien kuntoutusta varten (vaurioituneet tai heikot lihakset). Nyt sen käyttö on laajentunut aina tavallisten perusaskeleiden treenaamisesta puhtaisiin tanssitunteihin. Steppaaminen parantaa voimaa, koordinaatiota, tasapainoa ja kuntoa.

On lukemattomia mahdollisuuksia, miten voit käyttää steppilautaa. Laudalla voi tehdä myös treenejä käsille ja ylävartalolle. Nämä treenit tehdään usein treeninauhan kanssa. Se antaa hyvän vastuksen kun venytät nauhaa käsiisi samalla nostellen jalkojasi.

Treeniä voidaan yhdistää moniin muihinkin vastustreeneihin. Se antaa lihaksillesi uusia haasteita ja voit vaihdella vastuksen määrää. Ajan kanssa treenien vaihtaminen on tärkeää, jotta saat treenattua lihaksia tasaisesti ja pääset tavoitteisiisi.

Startataksesi treenaamisen steppilaudalla, kannattaa katsoa apua vaikka nettivideoista kuinka treenaat oikein. Löydät myös valmiita kokonaisia treeniohjelmia, joita voit noudattaa. Koneelta video pyörimään, steppilauta eteen ja harjoittelemaan. Huomioi, että oikea tekniikka on todella tärkeää. Voimatreenaamisessa ja steppaamisessa on molemmissa omat alkuharjoittelunsa, tee ne ensin kunnolla ennen kuin yhdistät nämä kaksi.

Ja vielä yksi vinkki; käytä stepatessa hyvin istuvia kenkiä!

Tekniset tiedot:

  • Helposti säädettävä
  • Stepperi säädettävissä punnerruspenkiksi
  • Paino: 17,5kg
  • Max. kuormitus: 300kg
  • Mitat: 112 x 39,5 x 16cm ( P x L x K )
  • Väri musta/punainen
  • Luistamattomat jalat

Sisältää lisätarvikkeet: Kahvat + tanko (esim. soutua varten)

Tuotearvostelut